Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volvo S60 al meu

Urmărirea mașinii dumneavoastră este foarte importantă în zilele noastre, de fapt, dacă nu efectuați minimul service de rutină al acestuia, sau dacă nu luați în considerare semnale de anomalie, riscați ferm să aflați că mașina dumneavoastră se ofilește. Tocmai aceasta este tema despre care vom vorbi astăzi, unul dintre indicațiile care interferează cel mai mult cu șoferii este indicator luminos pentru centura de siguranță la Volvo S60 . În încercarea de a vă ajuta să examinați această lumină de avertizare, mai întâi vom afla ce înseamnă această lumină de avertizare a curelei de pe Volvo S60, apoi într-o secundă cum să o gestionezi dacă lampa de avertizare pentru centura de siguranță rămâne aprinsă și emite un bip pe Volvo S60? .

Indicator luminos pentru centura de siguranță la Volvo S60

Așa că începem cu conținutul articolului despre lumina centurii de securitate la Volvo S60 . Aceasta sau aceste lumini, în funcție de seria mașinii dvs., este posibil să aveți doar una sau una pe loc, vor avea funcția de a alerta șoferul și amintindu-le pasagerilor să-și pună centurile de siguranță . Se va porni atunci când contactul Volvo S60 este pornit. Se poate conecta cu senzor de prezență , care datorită unui senzor de greutate va putea identifica prezența sau nu a unui pasager pe scaune. Vă rugăm să rețineți că sunteți obligat prin Codul Rutier, la fel ca și pasagerii dvs., să purtați centurile de siguranță în orice vehicul în mișcare, este pentru securitatea dumneavoastră, așa că această lumină de avertizare este o metodă bună pentru a evita să vă puneți în pericol. Acest Lampa de avertizare pentru centura de siguranță poate fi combinată cu un semnal sonor , pentru a fi sigur că sunteți informat cu privire la omisiune.

Weiterlesen:
Cum reglați farurile de ceață pe Volvo S60?

De ce se aprinde ledul pentru centura de siguranță la Volvo S60?

Vom trece acum la cauzele anormale pentru ca lumina centurii să pornească Volvo S60 . În funcționare normală, ar trebui să fie aprins doar dacă un pasager care stă pe un scaun nu și-a pus centura, iată o listă cu diferitele griji pe care le puteți avea cu indicatorul centurii:

  • Indicatorul centurii de siguranță se aprinde în mod neașteptat cu sau fără alarma sonoră deși centurile de siguranță sunt bine fixate, deși conduceți cu Volvo S60, într-un astfel de caz este posibil ca senzorul cataramei să fie defect

    .

  • Lampa de avertizare pentru centura Volvo S60 este aprinsă pe un scaun gol: În acest caz, este probabil ca senzorul de prezență să fie defect.
  • Indicatorul luminos al centurii de siguranță rămâne aprins și nu se aude nicio alarmă sonoră: Ar putea fi lumina sau siguranța care să fie problema dacă toate centurile de pe scaunele ocupate sunt blocate corect.

Ce se întâmplă dacă lumina centurii de siguranță nu se stinge pe Volvo S60?

Acum că avem problemele pe care le puteți avea cu lumina centurii de siguranță care rămâne pe Volvo S60 , vom încerca să vă oferim soluțiile pe care le puteți rezolvați-l și stingeți lumina curea de pe tabloul de bord al Volvo S60 .

  • Problemă cu senzorul de prezență: : În cazul în care ați reușit să determinați că problema dvs. de lumină se datorează unui senzor de prezență, va trebui să verificați dacă nu există greutate pe scaune, deoarece uneori o simplă geantă de cumpărături poate provoca senzorul și aprinde lumina centurii. pe Volvo S60 dumneavoastră. Daca nu ai nimic pe scaune si senzorii iti sunt defecte, va trebui sa mergi la un mecanic auto sa il schimbe cu unul nou, senzorii costa in general intre 50 si 100 de euro. între 50 și 100 de euro.
  • Problemă cu senzorul cataramei curelei: Dacă senzorul cataramei curelei nu funcționează eficient, ar trebui să aprindeți inoportun indicatorul luminos. Încercați să-l mutați pentru a afla dacă ceva îl blochează, altfel va trebui schimba-l, poti descoperi cateva in sparge masina, altfel va trebui sa numeri 100aine de euro .

    .

  • În cele din urmă, dacă lumina duce la problemele tale, va trebui să verificați cutia de siguranțe interioară a Volvo S60.
Weiterlesen:
Ștergătorul blocat pe Volvo S60

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo S60, aruncați o privire la categoria Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector