Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volkswagen Transporter

Acordarea atenției automobilului tău este fundamentală în zilele noastre, evident, dacă nu-i faci cea mai mică întreținere, sau dacă nu iei în considerare semne de neobișnuit, riscați puternic să descoperiți că mașina dumneavoastră devine neplăcută de utilizat. Acesta este exact problema despre care vom vorbi în acest articol, unul dintre semnele care interferează cel mai mult cu proprietarii de mașini este indicator luminos pentru centura de siguranță la Volkswagen Transporter . În efortul de a vă ajuta să revizuiți această lumină de avertizare, mai întâi vom afla cu ce corespunde această lumină de avertizare pentru cureaua de pe Volkswagen Transporter, apoi într-o secundă ce să faci dacă lampa de avertizare pentru centura de siguranță rămâne aprinsă și emite un bip pe Volkswagen Transporter? .

Indicator luminos pentru centura de siguranță la Volkswagen Transporter

Așa că începem cu articolul despre Lumina centurii de siguranță la Volkswagen Transporter . Aceasta sau aceste lumini, în funcție de seria mașinii dvs., este posibil să aveți doar una sau una pe loc, vor avea acțiunea de a alerta șoferul și amintindu-le pasagerilor să-și pună centurile de siguranță . Se va porni atunci când contactul Volkswagen Transporter este pornit. Se poate alătura cu senzor de prezență , care datorită unui senzor de greutate va putea identifica prezența sau nu a unui pasager pe scaune. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că sunteți obligat prin Codul Rutier, precum și pasagerii dvs., să purtați centurile de siguranță în orice vehicul în mișcare, este pentru siguranța dumneavoastră, așa că acest martor este o modalitate bună de a evita să vă puneți în pericol. Acest Lampa de avertizare pentru centura de siguranță poate fi cuplată cu un semnal sonor , pentru a vă asigura că sunteți conștient de omisiune.

Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Volkswagen Transporter 5?

De ce se aprinde lumina centurii de siguranță la Volkswagen Transporter?

Vom trece acum la factorii anormali pentru ca lumina centurii să pornească Volkswagen Transporter . În timp, ar trebui să fie aprins doar dacă un pasager care stă pe un scaun nu și-a pus centura, iată o listă cu diferitele griji pe care le puteți avea cu indicatorul centurii:

  • Indicatorul centurii de siguranță se aprinde în mod neașteptat cu sau fără alarma sonoră în timp ce centurile de siguranță sunt bine fixate în timp ce conduceți cu Volkswagen Transporter, într-un astfel de caz este posibil ca senzorul cataramei să fie defect

    .

  • Lampa de avertizare pentru centura Volkswagen Transporter este aprinsă pe un scaun gol: Într-un astfel de caz, este cel mai probabil ca senzorul de prezență să fie defect.
  • Indicatorul luminos al centurii de siguranță rămâne aprins și nu se aude nicio alarmă sonoră: Ar putea fi lumina sau siguranța care ar fi problema dacă toate centurile de pe scaunele ocupate sunt blocate efectiv.

Ce se întâmplă dacă lumina centurii de siguranță nu se stinge pe Volkswagen Transporter?

Acum că avem complicațiile pe care le puteți avea cu lumina centurii de siguranță care rămâne pe Volkswagen Transporter , vom încerca să vă oferim soluțiile pe care le puteți remediați-l și stingeți lumina curea de pe tabloul de bord al Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră .

  • Problemă cu senzorul de prezență: : În cazul în care ați reușit să determinați că problema dvs. de lumină se datorează unui senzor de prezență, va trebui să verificați dacă nu există greutate pe scaune, deoarece uneori o simplă geantă de cumpărături poate declanșa senzorul și se aprinde. lumina centurii de pe Volkswagen Transporter. Daca nu ai nimic pe scaune si senzorii iti sunt defecti, va trebui sa mergi la un mecanic motor pentru a-l inlocui cu unul nou, senzorii costa in general intre 50 si 100 de euro. între 50 și 100 de euro.
  • Problemă cu senzorul cataramei curelei: Dacă senzorul cataramei curelei nu funcționează corect, ar trebui să aprindeți inoportun indicatorul luminos. Încercați să-l mutați pentru a afla dacă ceva îl blochează, altfel va trebui inlocuieste-l, poti sa gasesti unele in sparge masina, altfel va trebui sa numeri 100aine de euro .

    .

  • În cele din urmă, dacă lumina îți produce complicații, va trebui să verificați cutia interioară a siguranțelor Volkswagen Transporter.
Weiterlesen:
Cum scot janta pe Volkswagen Transporter 5?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию