Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volkswagen Transporter 4

Acordarea atenției mașinii tale este fundamentală în zilele noastre, de fapt, dacă nu îi faci întreținerea minimă sau dacă nu iei în considerare semne de neobișnuit, riscați foarte mult să descoperiți că mașina dumneavoastră devine neplăcută de utilizat. Tocmai acesta este subiectul asupra căruia ne vom concentra astăzi, unul dintre semnele care deranjează cel mai mult proprietarii de mașini este Indicator luminos pentru centura de siguranță pe Volkswagen Transporter 4 . În efortul de a vă ajuta să examinați această lumină de avertizare, mai întâi vom descoperi ce este această lumină de avertizare pentru cureaua pe Volkswagen Transporter 4 puncte, apoi într-o secundă cum să o gestionezi dacă lampa de avertizare pentru centura de siguranță rămâne aprinsă și emite un bip pe Volkswagen Transporter 4? .

Indicator luminos pentru centura de siguranță pe Volkswagen Transporter 4

Așa că începem cu pagina de conținut despre Lumina centurii de siguranță pe Volkswagen Transporter 4 . Aceasta sau aceste lumini, în funcție de seria mașinii dvs., este posibil să aveți doar una sau una pe loc, vor avea acțiunea de a anunța șoferul și amintindu-le pasagerilor să-și pună centurile de siguranță . Se va activa atunci când contactul Volkswagen Transporter 4 este pornit. Se poate conecta cu senzor de prezență , care datorită unui senzor de greutate va avea capacitatea de a sesiza prezența sau nu a unui pasager pe scaune. Vă rugăm să rețineți că sunteți obligat prin Codul Rutier, la fel ca și pasagerii dvs., să purtați centurile de siguranță în orice mașină în mișcare, este pentru siguranța dumneavoastră, așa că această lumină de avertizare este o metodă bună pentru a evita să vă puneți în pericol. Acest Lampa de avertizare pentru centura de siguranță poate fi conectată cu un semnal sonor , pentru a fi sigur că sunteți conștient de omisiune.

Weiterlesen:
GPS Volkswagen Transporter nu funcționează Volkswagen Transporter

De ce se aprinde ledul pentru centura de siguranță la Volkswagen Transporter 4?

Vom trece acum la motivele anormale pentru ca lumina centurii să pornească Volkswagen Transporter 4 . În funcționare normală, acesta ar trebui să fie aprins numai dacă un pasager care stă pe un scaun nu și-a pus centura, iată o listă cu diferitele griji pe care le puteți avea cu indicatorul centurii:

  • Indicatorul centurii de siguranță se aprinde accidental cu sau fără alarma sonoră deși centurile de siguranță sunt bine fixate, deși conduceți cu Volkswagen Transporter 4, într-un astfel de caz este posibil ca senzorul cataramei să fie defect

    .

  • Lampa de avertizare pentru centura Volkswagen Transporter 4 este aprinsă pe un scaun gol: În acest caz, este foarte probabil ca senzorul de prezență să fie defect.
  • Indicatorul luminos al centurii de siguranță rămâne aprins și nu se aude nicio alarmă sonoră: Ar putea fi lumina sau siguranța care să fie problema dacă toate centurile de pe locurile ocupate sunt blocate corect.

Ce se întâmplă dacă lumina centurii de siguranță nu se stinge pe Volkswagen Transporter 4?

Acum că avem complicațiile pe care le puteți avea cu lumina centurii de siguranță care rămâne pe Volkswagen Transporter 4 , vom încerca să vă oferim soluțiile pe care le puteți remediați-l și stingeți lumina centurii de pe tabloul de bord al Volkswagen Transporter 4 .

  • Problema senzorului de prezenta: : În cazul în care ați reușit să determinați că problema dvs. de lumină este cauzată de un senzor de prezență, va trebui să verificați dacă nu există greutate pe scaune, deoarece adesea o simplă geantă de cumpărături poate provoca senzorul și poate veni pe lumina centurii de pe Volkswagen Transporter 4. Dacă nu aveți nimic pe scaune și senzorii sunt defecte, va trebui să mergeți la un mecanic auto pentru a-l înlocui cu unul nou, senzorii costă în general între 50 si 100 de euro. între 50 și 100 de euro.
  • Problemă cu senzorul cataramei curelei: Dacă senzorul cataramei curelei nu funcționează corect, ar trebui să aprindeți inoportun indicatorul luminos. Încercați să-l mutați pentru a descoperi dacă ceva îl blochează, altfel va trebui schimba-l, poti descoperi cateva in sparge masina, altfel va trebui sa numeri 100aine de euro .

    .

  • În cele din urmă, dacă lumina duce la complicațiile tale, va trebui să verificați cutia de siguranțe interioară a Volkswagen Transporter 4.
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volkswagen Transporter 5, ce să faci?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector