Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volkswagen Touran 2

Să ții un ochi pe vehiculul tău este important în aceste vremuri moderne, de fapt, dacă nu îi faci o întreținere minimă a acestuia, sau dacă nu iei în considerare semnale de anomalie, riști ferm să descoperi că mașina ta devine neplăcută de utilizat. Tocmai aceasta este tema pe care o vom discuta astăzi, unul dintre indicii care deranjează cel mai mult proprietarii de mașini este Indicator luminos pentru centura de siguranță la Volkswagen Touran 2 . În efortul de a vă ajuta să examinați această lumină de avertizare, mai întâi vom descoperi cu ce corespunde această lumină de avertizare pentru cureaua de pe Volkswagen Touran 2, apoi într-o secundă ce să faci dacă lampa de avertizare pentru centura de siguranță rămâne aprinsă și emite un bip pe Volkswagen Touran 2? .

Indicator luminos pentru centura de siguranță la Volkswagen Touran 2

Așa că începem cu articolul despre Lumină centură de siguranță la Volkswagen Touran 2 . Aceasta sau aceste lumini, în funcție de seria autovehiculului dvs., este posibil să aveți doar una sau una pe loc, vor avea sarcina de a alerta șoferul și amintindu-le oamenilor să-și pună centurile de siguranță . Se va porni când aprinderea Volkswagen Touran 2 este pornită. Se poate conecta cu senzor de prezență , care datorită unui senzor de greutate va avea capacitatea de a identifica prezența sau nu a unui pasager pe scaune. Vă rugăm să rețineți că sunteți obligat prin Codul Rutier, precum și pasagerii dvs., să purtați centurile de siguranță în orice mașină în mișcare, este pentru securitatea dvs., așa că această lumină de avertizare este o modalitate bună de a evita să vă puneți în pericol. Acest Lampa de avertizare pentru centura de siguranță poate fi cuplată cu un semnal sonor , pentru a fi sigur că sunteți informat cu privire la omisiune.

Weiterlesen:
Volkswagen Touran meu trage spre stânga, ce să fac?

De ce se aprinde becul centurilor de siguranță la Volkswagen Touran 2?

Vom trece acum la cauzele anormale pentru ca lumina centurii să pornească Volkswagen Touran 2 . În funcționare normală, ar trebui să fie aprins doar dacă un pasager care stă pe un scaun nu și-a pus centura, iată o listă cu diferitele probleme pe care le puteți avea cu indicatorul centurii:

  • Indicatorul centurii de siguranță se aprinde din neatenție cu sau fără alarma sonoră în timp ce centurile de siguranță sunt bine fixate în timp ce conduceți cu Volkswagen Touran 2, într-un astfel de caz este posibil ca senzorul cataramei să fie defect

    .

  • Lampa de avertizare pentru centura Volkswagen Touran 2 este aprinsă pe un scaun gol: În acest caz, este cel mai probabil ca senzorul de prezență să fie defect.
  • Indicatorul luminos al centurii de siguranță rămâne aprins și nu se aude nicio alarmă sonoră: Ar putea fi lumina sau siguranța care să fie problema dacă toate centurile de pe scaunele ocupate sunt blocate corect.

Ce se întâmplă dacă lumina centurii de siguranță nu se stinge pe Volkswagen Touran 2?

Acum că avem complicațiile pe care le puteți avea cu lumina centurii de siguranță care rămâne pe Volkswagen Touran 2 , vom încerca să vă oferim soluțiile pe care le puteți rezolvați-l și stingeți lumina curea de pe tabloul de bord al Volkswagen Touran 2 .

  • Problemă cu senzorul de prezență: : În cazul în care ați reușit să distingeți că problema dvs. de lumină este cauzată de un senzor de prezență, va trebui să verificați că nu există greutate pe scaune, deoarece ocazional o simplă geantă de cumpărături poate duce la senzor și aprinde lumina curelei pe Volkswagen Touran 2. Dacă nu aveți nimic pe scaune și senzorii sunt defecte, va trebui să mergeți la un tehnician auto pentru a-l înlocui cu unul nou, senzorii costă în general între 50 și 100 euro. între 50 și 100 de euro.
  • Problemă la senzorul cataramei curelei: Dacă senzorul cataramei curelei nu funcționează eficient, ar trebui să aprindeți inoportun indicatorul luminos. Încercați să-l mutați pentru a descoperi dacă ceva îl blochează, altfel va trebui inlocuieste-l, poti gasi ceva in sparge auto, altfel va trebui sa numeri 100aine de euro .

    .

  • În cele din urmă, dacă lumina vă provoacă complicații, va trebui să aruncați o privire la cutia de siguranțe interioară a Volkswagen Touran 2.
Weiterlesen:
Cum se transformă un Volkswagen Touran 2 cu 3 locuri într-un cu 5 locuri?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector