Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volkswagen Polo 8

Îngrijirea mașinii tale este importantă în prezent, de fapt, dacă nu faci întreținerea minimă a acesteia, sau dacă nu iei în considerare semnale de anomalie, riscați foarte mult să vă vedeți mașina devenind neplăcut de utilizat. Acesta este exact subiectul pe care îl vom discuta în acest articol, unul dintre semnele care interferează cel mai mult cu șoferii fiind Indicator luminos pentru centura de siguranță la Volkswagen Polo 8 . În efortul de a vă ajuta să revizuiți această lumină de avertizare, mai întâi vom vedea cu ce corespunde această lumină de avertizare pentru centura de pe Volkswagen Polo 8, apoi într-o secundă ce să faci dacă lampa de avertizare pentru centura de siguranță rămâne aprinsă și emite un bip pe Volkswagen Polo 8? .

Indicator luminos pentru centura de siguranță la Volkswagen Polo 8

Așa că începem cu pagina de conținut despre Lumina centurii de siguranță pe Volkswagen Polo 8 . Aceasta sau aceste lumini, în funcție de seria mașinii dvs., este posibil să aveți doar una sau una pe loc, vor avea acțiunea de a avertiza șoferul și amintindu-le pasagerilor să-și pună centurile de siguranță . Se va porni când aprinderea Volkswagen Polo 8 este pornită. Se poate alătura cu senzor de prezență , care datorită unui senzor de greutate va avea capacitatea de a sesiza prezența sau nu a unui pasager pe scaune. Vă rugăm să rețineți că sunteți obligat prin Codul Rutier, precum și pasagerii dvs., să purtați centurile de siguranță în orice mașină în mișcare, este pentru siguranța dumneavoastră, așa că acest martor este o modalitate bună de a evita să vă puneți în pericol. Acest Lampa de avertizare pentru centura de siguranță poate fi combinată cu un semnal sonor , pentru a vă asigura că sunteți conștient de omisiune.

Weiterlesen:
Cum schimb becul de ceață pe Volkswagen Polo 4 meu?

De ce se aprinde lumina centurii de siguranță la Volkswagen Polo 8?

Vom trece acum la cauzele anormale pentru ca lumina centurii să pornească Volkswagen Polo 8 . În funcționare normală, ar trebui să fie aprins numai dacă un pasager care stă pe un scaun nu și-a pus centura, iată o listă cu diferitele griji pe care le puteți avea cu indicatorul centurii:

  • Indicatorul centurii de siguranță se aprinde neintenționat cu sau fără alarma sonoră deși centurile de siguranță sunt bine fixate, deși conduceți cu Volkswagen Polo 8, în acest caz este posibil ca senzorul cataramei să fie defect

    .

  • Lampa de avertizare pentru centura Volkswagen Polo 8 este aprinsă pe un scaun gol: În acest caz, este cel mai probabil ca senzorul de prezență să fie defect.
  • Indicatorul luminos al centurii de siguranță rămâne aprins și nu se aude nicio alarmă sonoră: Ar putea fi lumina sau siguranța care să fie problema dacă toate centurile din locurile ocupate sunt blocate efectiv.

Ce se întâmplă dacă lumina centurii de siguranță nu se stinge pe Volkswagen Polo 8?

Acum că avem problemele pe care le puteți avea cu lumina centurii de siguranță care rămâne pe Volkswagen Polo 8 , vom încerca să vă oferim soluțiile pe care le puteți rezolvați-l și stingeți lumina curea de pe tabloul de bord al Volkswagen Polo 8 .

  • Problema senzorului de prezenta: : În cazul în care ați reușit să distingeți că problema dvs. de lumină se datorează unui senzor de prezență, va trebui să verificați dacă nu există greutate pe scaune, deoarece ocazional o simplă geantă de cumpărături poate induce senzorul și aprinde lumina centurii. pe Volkswagen Polo 8. Dacă nu aveți nimic pe scaune și senzorii sunt defecte, va trebui să mergeți la un mecanic auto pentru a-l înlocui cu unul nou, senzorii costă în general între 50 și 100 de euro. între 50 și 100 de euro.
  • Problemă cu senzorul cataramei curelei: Dacă senzorul cataramei curelei nu funcționează eficient, ar trebui să aprindeți inoportun indicatorul luminos. Încercați să-l mutați pentru a vedea dacă ceva îl blochează, în orice alt caz va trebui schimba-l, poti localiza unele in sparge masina, in orice alt caz va trebui sa numeri 100aine de euro .

    .

  • În cele din urmă, dacă lumina duce la problemele tale, va trebui să verificați cutia de siguranțe interioară a Volkswagen Polo 8.
Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă pe Volkswagen Polo 8, ce să fac?

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Polo 8, accesați categoria noastră Volkswagen Polo 8.

Legătura cu publicația principală