Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Lexus IS meu

Este important să fii cu ochii pe mașina ta în zilele noastre, de fapt, dacă nu faci cea mai mică întreținere a acesteia, sau dacă nu iei în considerare semne de anormalitate, riscați foarte mult să vă vedeți mașina devenind neplăcut de utilizat. Tocmai acesta este subiectul pe care îl vom discuta astăzi, unul dintre semnele care deranjează cel mai mult proprietarii de mașini este indicator luminos pentru centura de siguranță pe Lexus IS . În încercarea de a vă ajuta să analizați această lumină de avertizare, mai întâi vom vedea ce înseamnă această lumină de avertizare pentru cureaua pe Lexus IS, apoi într-o secundă cum să procedați dacă lampa de avertizare pentru centura de siguranță rămâne aprinsă și emite un bip pe Lexus IS? .

Indicator luminos pentru centura de siguranță pe Lexus IS

Așa că începem cu pagina de conținut despre lumina centurii de siguranță pe Lexus IS . Aceasta sau aceste lumini, în funcție de seria autovehiculului dvs., este posibil să aveți doar una sau una pe loc, vor avea acțiunea de a alerta șoferul și amintindu-le pasagerilor să-și pună centurile de siguranță . Se va porni când contactul Lexus IS este pornit. Se poate combina cu senzor de prezență , care datorită unui senzor de greutate va putea detecta prezența sau nu a unui pasager pe scaune. Vă rugăm să rețineți că sunteți obligat prin Codul Rutier, precum și pasagerii dvs., să purtați centurile de siguranță în orice vehicul în mișcare, este pentru siguranța dumneavoastră, așa că acest martor este o modalitate bună de a evita să vă puneți în pericol. Acest Lampa de avertizare pentru centura de siguranță poate fi conectată cu un semnal sonor , pentru a vă asigura că sunteți conștient de omisiune.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână pe Lexus IS?

De ce se aprinde ledul pentru centura de siguranță la Lexus IS?

Vom trece acum la motivele anormale pentru ca lumina centurii să pornească Lexus IS . În funcționare normală, ar trebui să fie aprins doar dacă un pasager care stă pe un scaun nu și-a pus centura, iată o listă cu diferitele probleme pe care le puteți avea cu indicatorul centurii:

  • Indicatorul centurii de siguranță se aprinde din neatenție cu sau fără alarma sonoră în timp ce centurile de siguranță sunt bine fixate în timp ce conduceți cu Lexus IS, într-un astfel de caz este posibil ca senzorul cataramei să fie defect

    .

  • Lampa de avertizare pentru centura Lexus IS este aprinsă pe un scaun gol: Într-un astfel de caz, este foarte probabil ca senzorul de prezență să fie defect.
  • Indicatorul luminos al centurii de siguranță rămâne aprins și nu se aude nicio alarmă sonoră: Ar putea fi lumina sau siguranța care să fie problema dacă toate centurile de pe locurile ocupate sunt blocate corect.

Ce se întâmplă dacă lumina centurii de siguranță nu se stinge pe Lexus IS?

Acum că avem complicațiile pe care le puteți avea cu lumina centurii de siguranță care rămâne pe Lexus IS , vom încerca să vă oferim soluțiile pe care le puteți remediați-l și stingeți lumina curea de pe tabloul de bord al Lexus IS .

  • Problema senzorului de prezenta: : În cazul în care ați reușit să identificați că problema dvs. de lumină este cauzată de un senzor de prezență, va trebui să verificați dacă nu există greutate pe scaune, deoarece ocazional o simplă geantă de cumpărături poate induce senzorul și aprinde lumina centurii. pe Lexus IS dvs. Daca nu ai nimic pe scaune si senzorii iti sunt defecte, va trebui sa mergi la un tehnician auto sa il schimbe cu unul nou, senzorii costa in general intre 50 si 100 de euro. între 50 și 100 de euro.
  • Problemă la senzorul cataramei curelei: Dacă senzorul cataramei curelei nu funcționează corect, ar trebui să aprindeți inoportun indicatorul luminos. Încercați să-l mutați pentru a vedea dacă ceva îl blochează, în orice alt caz va trebui schimba-l, poti localiza unele in sparge auto, in orice alt caz va trebui sa numeri 100aine de euro .

    .

  • În cele din urmă, dacă lumina îți produce complicații, va trebui să verificați cutia de siguranțe interioară a Lexus IS.
Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe Lexus IS-ul meu

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Lexus IS, accesați categoria noastră Lexus IS.

Legătura cu publicația principală