Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins la Volkswagen Touran

Urmărirea mașinii tale este fundamentală în zilele noastre, într-adevăr, dacă nu faci serviciul minim de rutină al acesteia, sau dacă nu ții cont de semne de anomalie, riști ferm să descoperi că mașina ta se ofilește. Acesta este tocmai subiectul pe care ne vom concentra astăzi, unul dintre simptomele care interferează cel mai mult cu șoferii este indicator luminos pentru centura de siguranță la Volkswagen Touran . În efortul de a vă ajuta să analizați această lumină de avertizare, mai întâi vom afla ce indică această lumină de avertizare pentru cureaua de pe Volkswagen Touran, apoi într-o secundă cum să o gestionezi dacă lampa de avertizare pentru centura de siguranță rămâne aprinsă și emite un bip pe Volkswagen Touran? .

Indicator luminos pentru centura de siguranță la Volkswagen Touran

Așa că începem cu ghidul despre Lumina centurii de siguranță la Volkswagen Touran . Aceasta sau aceste lumini, în funcție de seria mașinii dvs., este posibil să aveți doar una sau una pe loc, vor avea scopul de a avertiza șoferul și amintindu-le pasagerilor să-și pună centurile de siguranță . Se va porni când aprinderea Volkswagen Touran este pornită. Se poate alătura cu senzor de prezență , care datorită unui senzor de greutate va avea capacitatea de a detecta prezența sau nu a unui pasager pe scaune. Vă rugăm să rețineți că sunteți obligat prin Codul Rutier, precum și pasagerii dumneavoastră, să purtați centurile de siguranță în orice vehicul în mișcare, este pentru siguranța dumneavoastră, așa că acest martor este o modalitate bună de a evita să vă puneți în pericol. Acest Lampa de avertizare pentru centura de siguranță poate fi cuplată cu un semnal sonor , pentru a fi sigur că sunteți informat cu privire la omisiune.

De ce se aprinde becul centurilor de siguranță la Volkswagen Touran?

Vom trece acum la motivele anormale pentru ca lumina centurii să pornească Volkswagen Touran . În funcționare normală, ar trebui să fie aprins doar dacă un pasager care stă pe un scaun nu și-a pus centura, iată o listă cu diferitele griji pe care le puteți avea cu indicatorul centurii:

  • Indicatorul centurii de siguranță se aprinde din neatenție cu sau fără alarma sonoră deși centurile de siguranță sunt bine fixate, deși conduceți cu Volkswagen Touran, într-un astfel de caz este posibil ca senzorul cataramei să fie defect

    .

  • Lampa de avertizare pentru centura Volkswagen Touran este aprinsă pe un scaun gol: În acest caz, este probabil ca senzorul de prezență să fie defect.
  • Indicatorul luminos al centurii de siguranță rămâne aprins și nu se aude nicio alarmă sonoră: Ar putea fi lumina sau siguranța care să fie problema dacă toate centurile de pe locurile ocupate sunt blocate corect.
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volkswagen Touran 3?

Ce se întâmplă dacă lumina centurii de siguranță nu se stinge la Volkswagen Touran?

Acum că avem problemele pe care le puteți avea cu lumina centurii de siguranță care rămâne pe Volkswagen Touran , vom încerca să vă oferim soluțiile pe care le puteți rezolvați-l și stingeți becul curelei de pe tabloul de bord al Volkswagen Touran .

  • Problema senzorului de prezenta: : În cazul în care ați reușit să distingeți că problema dvs. de lumină se datorează unui senzor de prezență, va trebui să verificați dacă nu există greutate pe scaune, deoarece adesea o simplă geantă de cumpărături poate duce la senzor și aprinde lumina centurii pe Volkswagen Touran. Daca nu ai nimic pe scaune si senzorii iti sunt defecte, va trebui sa mergi la un tehnician auto sa il schimbe cu unul nou, senzorii costa in general intre 50 si 100 de euro. între 50 și 100 de euro.
  • Problemă cu senzorul cataramei curelei: Dacă senzorul cataramei curelei nu funcționează corect, ar trebui să aprindeți inoportun indicatorul luminos. Încercați să-l mutați pentru a afla dacă ceva îl blochează, altfel va trebui inlocuieste-l, poti descoperi cateva in sparge masina, altfel va trebui sa numeri 100aine de euro .

    .

  • În cele din urmă, dacă lumina duce la problemele tale, va trebui să verificați cutia de siguranțe interioară a Volkswagen Touran.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector