Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins la Volkswagen Touareg

Îngrijirea mașinii tale este esențială în zilele noastre, evident, dacă nu faci cea mai mică întreținere de rutină a acestuia, sau dacă nu ții cont de semnale de anomalie, riscați puternic să vă vedeți mașina ofilindu-se. Tocmai aceasta este problema despre care vom vorbi astăzi, unul dintre indicii care deranjează cel mai mult șoferii este indicator luminos pentru centura de siguranță la Volkswagen Touareg . În încercarea de a vă ajuta să examinați această lumină de avertizare, mai întâi vom vedea cu ce corespunde această lumină de avertizare pentru cureaua de pe Volkswagen Touareg, apoi într-o secundă ce să faci dacă lampa de avertizare pentru centura de siguranță rămâne aprinsă și emite un bip pe Volkswagen Touareg? .

Indicator luminos pentru centura de siguranță la Volkswagen Touareg

Așa că începem cu articolul despre lumina centura de siguranta la Volkswagen Touareg . Aceasta sau aceste lumini, în funcție de seria mașinii dvs., este posibil să aveți doar una sau una pe loc, vor avea sarcina de a anunța șoferul și amintindu-le oamenilor să-și pună centurile de siguranță . Se va activa atunci când contactul Volkswagen Touareg este pornit. Poate fi cuplat cu senzor de prezență , care datorită unui senzor de greutate va avea capacitatea de a detecta prezența sau nu a unui pasager pe scaune. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că sunteți obligat prin Codul Rutier, precum și pasagerii dvs., să purtați centurile de siguranță în orice mașină în mișcare, este pentru siguranța dumneavoastră, așa că această lumină de avertizare este o modalitate bună de a evita să vă puneți în pericol. Acest Lampa de avertizare pentru centura de siguranță poate fi combinată cu un semnal sonor , pentru a fi sigur că sunteți informat cu privire la omisiune.

Weiterlesen:
Unde se pune lichid de răcire în Volkswagen Touareg?

De ce se aprinde lumina centurii de siguranță la Volkswagen Touareg?

Vom trece acum la factorii anormali pentru ca lumina centurii să pornească Volkswagen Touareg . În funcționare normală, ar trebui să fie aprins doar dacă un pasager care stă pe un scaun nu și-a pus centura, iată o listă cu diferitele preocupări pe care le puteți avea cu indicatorul de centură:

  • Indicatorul centurii de siguranță se aprinde accidental cu sau fără alarma sonoră în timp ce centurile de siguranță sunt bine fixate în timp ce conduceți cu Volkswagen Touareg, în acest caz este posibil ca senzorul cataramei să fie defect

    .

  • Lampa de avertizare pentru centura Volkswagen Touareg este aprinsă pe un scaun gol: În acest caz, este foarte probabil ca senzorul de prezență să fie defect.
  • Indicatorul luminos al centurii de siguranță rămâne aprins și nu se aude nicio alarmă sonoră: Ar putea fi lumina sau siguranța care să fie problema dacă toate centurile de pe locurile ocupate sunt blocate corect.

Ce se întâmplă dacă lumina centurii de siguranță nu se stinge la Volkswagen Touareg?

Acum că avem complicațiile pe care le puteți avea cu lumina centurii de siguranță care rămâne pe Volkswagen Touareg , vom încerca să vă oferim soluțiile pe care le puteți rezolvați-l și stingeți ledul de centură de pe tabloul de bord al Volkswagen Touareg .

  • Problema senzorului de prezenta: : În cazul în care ați reușit să determinați că problema dvs. de lumină este cauzată de un senzor de prezență, va trebui să verificați că nu există greutate pe scaune, deoarece ocazional o simplă geantă de cumpărături poate provoca senzorul și aprinde lumina centurii pe Volkswagen Touareg. Daca nu ai nimic pe scaune si senzorii iti sunt defecte, va trebui sa mergi la un tehnician pentru a-l inlocui cu unul nou, senzorii costa in general intre 50 si 100 de euro. între 50 și 100 de euro.
  • Problemă cu senzorul cataramei curelei: Dacă senzorul cataramei curelei nu funcționează eficient, ar trebui să aprindeți inoportun indicatorul luminos. Încercați să-l mutați pentru a vedea dacă ceva îl blochează, în orice alt caz va trebui inlocuieste-l, poti gasi ceva in spart masina, in orice alt caz va trebui sa numeri 100aine de euro .

    .

  • În cele din urmă, dacă lumina vă provoacă complicații, va trebui să aruncați o privire la cutia de siguranțe interioară a Volkswagen Touareg.
Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Touareg?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touareg, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector