Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins la Volkswagen Tiguan al meu

Urmărirea mașinii tale este foarte importantă în zilele noastre, de fapt, dacă nu faci cea mai mică întreținere a acesteia, sau dacă nu ții cont de semne de neobișnuit, riscați foarte mult să descoperiți că mașina dumneavoastră se ofilește. Acesta este exact problema pe care ne vom concentra în acest articol, unul dintre semnele care deranjează cel mai mult șoferii este indicator luminos pentru centura de siguranță la Volkswagen Tiguan . În efortul de a vă ajuta să analizați acest martor, mai întâi vom descoperi ce înseamnă acest martor pentru cureaua pe Volkswagen Tiguan, apoi într-o secundă cum să o gestionez dacă lampa de avertizare pentru centura de siguranță rămâne aprinsă și emite un bip pe Volkswagen Tiguan? .

Indicator luminos pentru centura de siguranță la Volkswagen Tiguan

Așa că începem cu conținutul articolului despre lumina centurii de securitate la Volkswagen Tiguan . Aceasta sau aceste lumini, în funcție de seria autovehiculului dvs., este posibil să aveți doar una sau una pe loc, vor avea scopul de a alerta șoferul și amintindu-le oamenilor să-și pună centurile de siguranță . Se va porni când aprinderea Volkswagen Tiguan este pornită. Poate fi inclusiv senzor de prezență , care datorită unui senzor de greutate va avea capacitatea de a detecta prezența sau nu a unui pasager pe scaune. Vă rugăm să rețineți că sunteți obligat prin Codul Rutier, la fel ca și pasagerii dvs., să purtați centurile de siguranță în orice mașină în mișcare, este pentru securitatea dumneavoastră, așa că această lumină de avertizare este o tehnică bună pentru a evita să vă puneți în pericol. Acest Lampa de avertizare pentru centura de siguranță poate fi cuplată cu un semnal sonor , pentru a vă asigura că sunteți conștient de omisiune.

Weiterlesen:
Motorul Volkswagen Tiguan zdrăngănește când este rece

De ce se aprinde becul centurilor de siguranță la Volkswagen Tiguan?

Vom trece acum la factorii anormali pentru ca lumina centurii să pornească Volkswagen Tiguan . În funcționare normală, ar trebui să fie aprins numai dacă un pasager care stă pe un scaun nu și-a pus centura, iată o listă cu diferitele probleme pe care le puteți avea cu indicatorul centurii:

  • Indicatorul centurii de siguranță se aprinde în mod neașteptat cu sau fără alarma sonoră în timp ce centurile de siguranță sunt fixate eficient în timp ce conduceți cu Volkswagen Tiguan, într-un astfel de caz este posibil ca senzorul cataramei să fie defect

    .

  • Lampa de avertizare pentru centura Volkswagen Tiguan este aprinsă pe un scaun gol: În acest caz, este probabil ca senzorul de prezență să fie defect.
  • Indicatorul luminos al centurii de siguranță rămâne aprins și nu se aude nicio alarmă sonoră: Ar putea fi lumina sau siguranța care ar fi problema dacă toate centurile de pe scaunele ocupate sunt blocate efectiv.

Ce se întâmplă dacă lumina centurii de siguranță nu se stinge la Volkswagen Tiguan?

Acum că avem problemele pe care le puteți avea cu lumina centurii de siguranță care rămâne pe Volkswagen Tiguan , vom încerca să vă oferim soluțiile pe care le puteți rezolvați-l și stingeți lumina curea de pe tabloul de bord al Volkswagen Tiguan .

  • Problemă cu senzorul de prezență: : În cazul în care ați reușit să distingeți că problema dvs. de lumină se datorează unui senzor de prezență, va trebui să verificați dacă nu există greutate pe scaune, deoarece uneori o simplă geantă de cumpărături poate provoca senzorul și aprinde lumina centurii. pe Volkswagen Tiguan. Daca nu ai nimic pe scaune si senzorii iti sunt defecte, va trebui sa mergi la un mecanic auto sa il inlocuiesti cu unul nou, senzorii costa in general intre 50 si 100 de euro. între 50 și 100 de euro.
  • Problemă cu senzorul cataramei curelei: Dacă senzorul cataramei curelei nu funcționează eficient, ar trebui să aprindeți inoportun indicatorul luminos. Încercați să-l mutați pentru a descoperi dacă ceva îl blochează, în orice alt caz va trebui inlocuieste-l, poti gasi unele in sparge auto, in orice alt caz va trebui sa numeri 100aine de euro .

    .

  • În cele din urmă, dacă lumina vă cauzează problemele, va trebui să aruncați o privire la cutia de siguranțe interioară a Volkswagen Tiguan.
Weiterlesen:
Volkswagen Tiguan care accelerează singur

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Tiguan, aruncați o privire la categoria Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию