Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins la Subaru Forester-ul meu

Acordarea atenției vehiculului tău este foarte importantă în zilele noastre, într-adevăr, dacă nu faci întreținerea minimă a acestuia, sau dacă nu ții cont de semne de anomalie, riști ferm să descoperi că mașina ta devine neplăcută de utilizat. Acesta este exact subiectul pe care ne vom concentra astăzi, unul dintre semnele care interferează cel mai mult cu proprietarii de mașini este indicator luminos pentru centura de siguranță la Subaru Forester . În efortul de a vă ajuta să examinați această lumină de avertizare, mai întâi vom afla ce indică această lumină de avertizare pentru cureaua de pe Subaru Forester, apoi într-o secundă cum se procedează dacă lampa de avertizare pentru centura de siguranță rămâne aprinsă și emite un bip pe Subaru Forester? .

Indicator luminos pentru centura de siguranță la Subaru Forester

Așa că începem cu articolul despre lumina centura de securitate la Subaru Forester . Aceasta sau aceste lumini, în funcție de seria mașinii dvs., este posibil să aveți doar una sau una pe loc, vor avea funcția de a anunța șoferul și amintindu-le pasagerilor să-și pună centurile de siguranță . Se va activa când contactul Subaru Forester este pornit. Se poate conecta cu senzor de prezență , care datorită unui senzor de greutate va avea capacitatea de a identifica prezența sau nu a unui pasager pe scaune. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că sunteți obligat prin Codul Rutier, precum și pasagerii dvs., să purtați centurile de siguranță în orice mașină în mișcare, este pentru securitatea dvs., așa că această lumină de avertizare este o modalitate bună de a evita să vă puneți în pericol. Acest Lampa de avertizare pentru centura de siguranță poate fi coordonată cu un semnal sonor , pentru a vă asigura că sunteți informat cu privire la omisiune.

Weiterlesen:
Problemă la senzorul lambda la Subaru Forester

De ce se aprinde becul centurilor de siguranță la Subaru Forester?

Vom trece acum la motivele anormale pentru ca lumina centurii să pornească Subaru Forester . În funcționare normală, acesta ar trebui să fie aprins numai dacă un pasager care stă pe un scaun nu și-a pus centura, iată o listă cu diferitele griji pe care le puteți avea cu indicatorul centurii:

  • Indicatorul centurii de siguranță se aprinde accidental cu sau fără alarma sonoră deși centurile de siguranță sunt bine fixate, deși conduceți cu Subaru Forester, într-un astfel de caz este posibil ca senzorul cataramei să fie defect

    .

  • Lampa de avertizare pentru centura Subaru Forester este aprinsă pe un scaun gol: Într-un astfel de caz, este foarte probabil ca senzorul de prezență să fie defect.
  • Indicatorul luminos al centurii de siguranță rămâne aprins și nu se aude nicio alarmă sonoră: Ar putea fi lumina sau siguranța care să fie problema dacă toate centurile de pe locurile ocupate sunt blocate corect.

Ce se întâmplă dacă lumina centurii de siguranță nu se stinge la Subaru Forester?

Acum că avem complicațiile pe care le puteți avea cu lumina centurii de siguranță care rămâne pe Subaru Forester , vom încerca să vă oferim soluțiile pe care le puteți rezolvați-l și stingeți lumina curea de pe tabloul de bord al Subaru Forester .

  • Problema senzorului de prezenta: : În cazul în care ați reușit să identificați că problema dvs. de lumină se datorează unui senzor de prezență, va trebui să verificați dacă nu există greutate pe scaunele dvs., deoarece de multe ori o simplă geantă de cumpărături poate duce la senzor și să se aprindă. lumina de centură la Subaru Forester. Daca nu ai nimic pe scaune si senzorii iti sunt defecte, va trebui sa mergi la un mecanic sa il schimbe cu unul nou, senzorii costa in general intre 50 si 100 de euro. între 50 și 100 de euro.
  • Problemă cu senzorul cataramei curelei: Dacă senzorul cataramei curelei nu funcționează corect, ar trebui să aprindeți inoportun indicatorul luminos. Încercați să-l mutați pentru a afla dacă ceva îl blochează, în orice alt caz va trebui schimba-l, poti descoperi cateva in sparge masina, in orice alt caz va trebui sa numeri 100aine de euro .

    .

  • În cele din urmă, dacă lumina vă provoacă complicații, va trebui să verificați cutia de siguranțe interioară a Subaru Forester.
Weiterlesen:
Subaru Forester care nu mai accelerează

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Subaru Forester, nu ezitați să consultați categoria noastră Subaru Forester.

Legătura cu publicația principală