Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

GMC Savana CARE au probleme la ralanti

Dacă sunteți îngrijorat de vehiculul dvs. cu motor, ați ajuns pe site-ul web potrivit și da, prin acest site dorim să vă sprijinim în rezolvarea micilor probleme pe care vi le poate cauza GMC Savana dumneavoastră. Acum vă vom verifica GMC Savana care nu funcționează corect , care poate fi aproape invizibilă și poate semnifica ocazional defecțiunea unor componente importante, dar nu este o problemă care poate rămâne nevăzută. Prin urmare, este foarte important să ai grijă de asta și ai făcut ceea ce trebuie să începi să cauți o soluție la necaz. Pentru a răspunde la această întrebare, vom verifica mai întâi câteva dintre punctele de care trebuie să ne uităm pentru un GMC Savana care nu funcționează la ralanti și, în cele din urmă, câteva părți care ar putea fi de vină pentru GMC Savana care nu funcționează la ralanti.

GMC Savana CARE NU VA FACE LA ralanti corect: RISCURI ȘI VERIFICAREA PRELIMINARE TREBUIE REALIZATE

Pentru început, este important să știți că dvs GMC Savana iddle nu se menține eficient , dacă este deranjat, veți risca să deteriorați prematur părți ale autovehiculului dumneavoastră. În general, se estimează că turația în gol a GMC Savana dvs. ar trebui să fie între 750 și 900 rpm. Dacă GMC Savana dvs. nu funcționează la ralanti sau dacă turația în gol este instabilă, acest lucru poate fi detectat prin mici variații ale turației în gol a GMC Savana dvs. de la 100 rpm până la turația de ralanti a unității motorului.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu GMC Savana?

Vom arunca acum o privire mai atentă la punctele de control care trebuie inspectate pentru a ne face o idee despre motivul pentru care GMC Savana nu este inactiv:

  • Problemă electronică: Indiferent dacă este o problemă cu ECU sau senzor, este posibil să aveți o problemă cu unitatea motorului în ECU, inspectați-o cu un instrument de diagnosticare și, dacă este cazul, concentrați-vă asupra defecțiunii electrice, este posibil ca GMC Savana să nu funcționeze la ralanti și se datorează unuia dintre aceste defecte.
  • Analiza evacuarii: Dacă observați fum negru, ar trebui să fie un indicator al unei probleme de ardere sau de admisie. Dacă identificați vapori albi, probabil că se datorează apei din interiorul cilindrilor, aveți grijă la garnitura chiulasei!
  • Examinarea blocului motor: Asigurați-vă că ați verificat bine toate furtunurile GMC Savana dvs., conectorii electrici, senzorii, o gaură foarte ușoară într-un furtun sau un cablu deconectat pot fi cauza problemelor dvs.

GMC Savana CARE NU VA RALE: COMPONENTELE CARE POT PROVOCA

În această secțiune, vom trece acum în revistă piesele care pot produce ca GMC Savana să treacă cu încetinitorul. Mai întâi ne vom concentra pe grijile sursei electrice, iar apoi pe cele legate de admiterea GMC Savana dumneavoastră.

GMC Savana RALENTI INSTABILĂ DIN CA UNA DEFUNȚIONARE ELECTRICĂ

  • Unul dintre cele mai de bază motive pentru care GMC Savana dvs. nu va funcționa în gol este dacă unul dintre senzorii dvs. este deteriorat, murdar sau pur și simplu are o conexiune proastă la sursa de alimentare. Pe acest site este o listă cu principalele lucruri pe care ar trebui să le verificați dacă ați avut vreodată o defecțiune afișată pe ECU. Verificați senzorul de temperatură, debitmetrul dvs. de aer și senzorii lambda (2 în total).
  • Problema senzorului: la fel ca și în cazul senzorilor, este mai mult ca probabil ca un senzor defect foarte ușor să fie originea inactivului tău care nu se potrivește pe GMC Savana. În consecință, verificați senzorul arborelui cu came și senzorul punct mort superior.
  • Probleme cu ECU: în cele din urmă, ECU-ul dvs. ar putea fi cauza problemelor dvs. cu GMC Savana. Poate fi din cauza unei defecțiuni electrice sau a unei probleme de software, în orice caz mergeți la mecanicul dumneavoastră pentru o reprogramare sau o verificare a conexiunilor.
  • Verificați-vă alternatorul care, dacă este slab, poate fi cauza problemei.
Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe GMC Savana meu?

GMC Savana A MINTINIT INSTABIL DATORIA ADMISIEI

În cele din urmă, pe acest site web sunt posibilele cauze pentru care GMC Savana nu ține pasul atunci când este inactiv, din cauza unei probleme de admisie.

  • Problemă cu admisia de combustibil: Pompa de injecție sau injectoarele dvs. ar putea fi înfundate. Verificați, de asemenea, senzorii de presiune care sunt cauze comune ale acestui tip de probleme pe GMC Savana.
  • Problema cu corpul clapetei: Deși se găsește în general pe motoarele pe benzină, corpul de accelerație poate fi cauza ca un GMC Savana să nu țină la ralanti, încercați să-l verificați.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre GMC Savana, accesați categoria noastră GMC Savana.

Legătura cu publicația principală