Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Genesis G80 care nu mai accelerează

Distingerea unui comportament ciudat al motorului pe mașina lui nu este un indiciu bun. Într-adevăr, unitatea motorului este componenta principală a mașinii tale și orice indiciu al unei defecțiuni trebuie identificat instantaneu și trebuie să cauți cauza acestei defecțiuni. Dacă te afli vreodată în împrejurarea în care Genesis G80 nu mai accelerează, indiferent dacă este în sus sau în jos, am creat această pagină pentru a vă ajuta să înțelegeți cauza defecțiunii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, vom analiza majoritatea cauzelor care ar putea justifica ca Genesis G80 să nu accelereze eficient.

Genesis G80 meu nu mai accelerează corect din cauza aprinderii:

Să începem recapitularea motivele care vă pot determina Genesis G80 să nu mai accelereze corect. Unul dintre cele mai obișnuite motive este că dvs aprinderea nu funcționează corect. Vorbim despre aprindere, dar putem generaliza defecțiunea și la ECU care în sine poate transmite date proaste care îți vor afecta aprinderea. Se poate întâmpla ca dvs. Genesis G80 să fie pus în siguranță, nu ezitați să parcurgeți acest conținut pentru mai multe informații. Pentru a verifica dacă una dintre aceste probleme nu este scopul pentru care mașina dvs. nu mai accelerează, va trebui să rulați Genesis G80 prin instrumentul de diagnosticare. În plus, puteți verifica starea bobinelor dvs. de aprindere, dacă aveți mai multe dintre ele și una este defectă, vă poate explica găurile de accelerație pe care le experimentați, dacă aveți doar una în condiții normale, Genesis G80 nu ar trebui să pornească.

Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Genesis G80?

Genesis G80 meu nu mai accelerează lin din cauza injectoarelor:

Să ne concentrăm asupra problemelor cu injectoarele din Genesis G80. Dacă aveți senzația că vehiculul dvs. pulverizează, că suferă o pierdere de putere, este foarte probabil ca din cauza unei calitate proastă a combustibilului unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. s-au blocat sau s-au congestionat, care provoacă un amestec prost aer/combustibil trimis la motor și care, în consecință, îi va afecta inevitabil performanța normală, nu uitați să verificați starea injectoarelor dumneavoastră. Dacă în timpul testului descoperiți că unul dintre injectoarele dvs. curge pe Genesis G80, nu ezitați să răsfoiți conținutul nostru mic pentru a remedia această problemă.

Genesis G80 meu nu mai accelerează ca înainte din cauza cablului de accelerație:

Un alt motiv probabil pentru faptul că vehiculul dumneavoastră nu mai accelerează, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este uzura pronunțată a cablului de accelerație. Daca cablul de acceleratie se afla intr-un stadiu pronuntat de uzura, nu va aluneca eficient in manta sa si va genera o pierdere de putere, verificati nivelul de uzura.

Genesis G80 meu nu mai accelerează din cauza ambreiajului:

Unul dintre motivele de bază ale un Genesis G80 care nu accelerează la apăsarea pedalei de accelerație, sau a nu merge înainte, este că discul de ambreiaj este mort. De fapt, rolul ambreiajului este de a transmite puterea de la motor la cutia de viteze care apoi o va transmite roților. Dacă acest disc este „neted”, nu vei mai avea capacitatea de a transmite această putere roților și vei descoperi că Genesis G80 nu mai accelerează, sau cel puțin, motorul se poate tura, dar viteza vehiculului tău. va avea dificultăți în ridicare. Răsfoiți conținutul nostru de pe ambreiajul care alunecă pe Genesis G80, pentru a-l testa pe al tău și a verifica dacă nu este declanșarea defecțiunii tale.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Genesis G80?

Simt o pierdere de putere când accelerez cu Genesis G80 din cauza filtrului de combustibil:

În ceea ce privește filtrul de combustibil, avem de-a face cu același tip de probleme ca și injectoarele înfundate. Daca Genesis G80 tau nu mai accelereaza si ai impresia ca pulverizeaza sau ca ai picaturi la accelerare, este posibil ca filtrul de combustibil sa fie blocat. Efectul ar fi că întreaga unitate de admisie este la ralanti și, prin urmare, unitatea motorului nu are alimentarea cu combustibil pentru a funcționa corect. Nu ezitați să îl verificați și să îl înlocuiți dacă este cazul. În cazul în care aveți impresia că automobilul dvs. urcă singur în ture, citiți acest conținut care vă poate ajuta să găsiți declanșatorul.

Genesis G80 meu nu mai accelerează din cauza filtrului de particule:

Ultima explicație pentru o mașină care nu accelerează, vine de la sistemul tău de evacuare. Mașinile de astăzi sunt construite cu tot mai multe opțiuni de limitare a emisiilor de poluare, filtrul de particule fac parte din acest sistem. Cu toate acestea, în funcție de utilizarea dvs., este posibil ca acesta să se înfunde și să se blocheze. Mai ales dacă faci călătorii scurte și poți să-ți montezi mașina în RPM. În acest caz, este posibil ca filtrul dvs. de particule să fie înfundat și ca Genesis G80 să nu mai accelereze. Examinați-l.

Genesis G80 meu nu mai accelerează din cauza unui furtun perforat:

În concluzie, ultimă explicație, și evident cea mai puțin enervantă pentru tine, este posibil ca unul dintre furtunurile tale de admisie a combustibilului sau a aerului să fie perforat sau crăpat și să motiveze o lipsă de aer sau combustibil care să se termine într-o mașină care nu accelerează. mai mult, verificați sub capotă, motorul pornit, nivelul de uzură al furtunurilor, aveți grijă să nu vă ardeți. Dacă vă aflați vreodată în această circumstanță, este posibil ca dvs. Genesis G80 să nu țină inactiv, în acest caz consultați conținutul nostru pentru a vă ocupa în profunzime de disfuncție.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Genesis G80, accesați categoria noastră Genesis G80.

Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână pe Genesis G80?
Legătura cu publicația principală