Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe Volvo XC90, ce pot face?

Deși mașinile mai noi devin din ce în ce mai bine izolate, acestea sunt totuși cuptoare vara. Una dintre cele mai ușoare metode de a disipa rapid această căldură vara sau de a vă ajuta să reduceți ceața iarna este să vă deschideți geamurile când conduceți. Cu toate acestea, de multe ori dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe Volvo XC90 meu? Exact la asta vom incerca sa raspundem in acest articol, in primul rand vom descoperi cazul unui geam manual blocat pe Volvo XC90, iar in al doilea rand cazul unui geam electric.

Geam manual blocat pe Volvo XC90

Sistemele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul Volvo XC90 este blocat în poziția deschis sau închis , nu va inlocui mare lucru din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este neaparat mai iritant, riscati sa vi se fure vehiculul, sau sa indurati vremea nefavorabila si ca interiorul Volvo XC90 dvs. sa mucegheze sau sa aiba probleme electrice din cauza umiditate.

De ce s-a blocat fereastra manuală a lui Volvo XC90?

Dacă te afli în cazul în care fereastra manuală a lui Volvo XC90 este blocată fie în poziția deschisă, fie în cea închisă, există două motive cele mai importante care vă pot arăta acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau rupt: Acest lucru va împiedica sistemul să ridice sau să coboare geamul.
 • Garniturile sau ghidajele de sticlă sunt sparte: împiedică mișcarea optimă a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Ecranul tactil Volvo XC90 nu funcționează

Cum deschid fereastra manuală blocată pe Volvo XC90 meu?

Acum am văzut de ce geamul manual al Volvo XC90 este blocat în poziția deschis sau închis. Vom discuta acum alternativele disponibile pentru a putea deblocați fereastra Volvo XC90 . Pentru a realiza acest lucru, nu ai nevoie de expertiza mecanica foarte avansata, mecanismele manuale sunt destul de foarte usoare. Va trebui să scoate sigiliul de la usa ta pentru a accesa sistemul de ridicare a geamurilor. Cu o verificare vizuală, veți observa rapid dacă unele elemente sunt rănite, cum ar fi suporturile de geam sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt rupte, ceea ce va bloca geamul Volvo XC90. Dacă este vorba doar de șine, puteți încerca să le puneți înapoi pe site și să le lubrifiați, altfel va trebui să înlocuiți piesa, pentru asta va trebui mai întâi să scoateți geamul cu atenție pentru a accesa sistemele de înlocuit corespunzător.

Geam electric blocat pe Volvo XC90

Acum să trecem la cazul cel mai general, a Geam electric blocat pe Volvo XC90 . De fapt, geamurile electrice sunt neapărat mai dificile decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc neapărat partea lor de probleme suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe Volvo XC90 al meu?

Deci, să începem cu posibilele origini ale unei ferestre blocate pe Volvo XC90:

 • Motoare defecte de bobinator de geamuri: De fapt, acesta este unul dintre cei mai comuni factori pentru defecțiunea bobinatorului de geamuri, deoarece aceste motoare se obosesc în timp și pot deveni inutile. În general poți descoperi asta pentru că înainte de a-și da demisia complet, încep să obosească și geamul se ridică din ce în ce mai puțin repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, în acest caz ar trebui să auziți un zgomot specific când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul sistemului, mai mult, ar trebui să auziți un zgomot când activați geamul Volvo XC90.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului Volvo XC90.

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volvo XC90 meu?

Cum debloc geamul electric blocat pe Volvo XC90 al meu?

Acum că am văzut toate cauzele posibile ale unei ferestre blocate pe Volvo XC90, este timpul să vă ajutăm să remediați această problemă, iată diferitele tehnici pe care le veți putea introduce pe site-ul web pentru a debloca fereastra Volvo XC90:

 • Înainte de a face orice altceva, scoateți cu atenție ornamentele ușii pentru a evita rupea capselor care o țin pe site-ul web.
 • Odată ajuns în fața sistemului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru să verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți atunci când apăsați butonul de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe Volvo XC90, vă rugăm să consultați articolul nostru pentru a vă ajuta să o identificați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Dacă cablul este încurcat, puteți încerca singuri scoțând geamul din suporturi pentru a-l pune înapoi pe site, altfel va trebui schimbat.
 • În ceea ce privește unitatea motor, o înlocuire originală de bază va fi cea mai bună soluție, într-adevăr o unitate motor moartă nu este recuperabilă.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este spart pe Volvo XC90, le puteți înlocui cu ușurință deoarece sunt pur și simplu prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când porniți butonul comutatorului și ați examinat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a descoperi dacă este conectat eficient sau dacă nu este rupt.
Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volvo XC90?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe Volvo XC90/strong, unele reparatii sunt mai dificile decat altele, daca nu ai experienta in stare sa le faci singur, mergi la tehnicianul tau care le va putea face pentru tine.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo XC90, aruncați o privire la categoria Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector