Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe Volvo XC60, ce pot face?

Deși mașinile mai noi sunt din ce în ce mai bine izolate, totuși sunt destul de calde pe tot parcursul verii. Una dintre cele mai de bază modalități de a disipa rapid această căldură pe tot parcursul verii sau de a vă ajuta să scăpați de ceață iarna este să vă deschideți geamurile când conduceți. Cu toate acestea, în unele cazuri dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe Volvo XC60 meu? Tocmai la asta vom încerca să răspundem astăzi, mai întâi vom descoperi împrejurarea unui geam manual blocat pe Volvo XC60, iar în al doilea rând împrejurarea unui geam electric.

Geam manual blocat pe Volvo XC60

Mecanismele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul Volvo XC60 este blocat în poziția deschis sau închis , nu se va schimba prea mult din punct de vedere tehnic, dar în poziția deschisă este de fapt mai frustrant, riști să-ți fie furată mașina, sau să înduri vremea rea ​​și ca interiorul Volvo XC60 tău să se muteze sau să aibă complicații electrice ca un rezultat al umidității.

De ce s-a blocat fereastra manuală a lui Volvo XC60?

Dacă te afli în împrejurarea în care fereastra manuală a lui Volvo XC60 este blocată fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă, există două motive cele mai importante care pot explica acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau rupt: Acest lucru va împiedica sistemul să ridice sau să coboare geamul.
 • Garniturile sau ghidajele de sticlă sunt deteriorate: împiedică mișcarea corectă a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Volvo XC60?

Cum deschid fereastra manuală blocată pe Volvo XC60 meu?

Acum am descoperit de ce geamul manual al Volvo XC60 este blocat în poziția deschis sau închis. Vom discuta acum soluțiile disponibile pentru a putea deblocați fereastra Volvo XC60 . Pentru a face acest lucru, nu aveți nevoie de înțelegere mecanică foarte avansată, mecanismele manuale sunt de fapt destul de foarte ușoare. Va trebui să scoate sigiliul de la usa ta pentru a accesa sistemul de ridicare a geamurilor. Cu o verificare vizuală, veți detecta rapid dacă unele piese sunt sparte, cum ar fi suporturile de geam sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt deteriorate, ceea ce va bloca geamul Volvo XC60. Daca este vorba doar de sinele poti incerca sa le pui la loc si sa o lubrifiezi, altfel va trebui sa inlocuiesti piesa, pentru asta va trebui mai intai sa scoti geamul cu precautie pentru a accesa mecanismele de schimbat corespunzator.

Geam electric blocat pe Volvo XC60

Acum să trecem la cea mai cunoscută circumstanță, a Geam electric blocat pe Volvo XC60 . De fapt, geamurile electrice sunt de fapt mai complexe decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc de fapt partea lor de complicații suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe Volvo XC60 al meu?

Deci, să începem cu posibilele rădăcini ale unei ferestre blocate pe Volvo XC60:

 • Motoare defecte de bobinator de geamuri: De fapt, este una dintre cele mai de bază cauze ale defecțiunii de bobinat de geamuri, deoarece aceste motoare obosesc în timp și pot deveni inutile. În general poți descoperi asta pentru că înainte de a se lăsa complet, încep să obosească și geamul se ridică din ce în ce mai puțin repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, într-un astfel de caz ar trebui să observați un anumit zgomot când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul sistemului, mai mult, ar trebui să observați un zgomot la activarea geamului Volvo XC60.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului Volvo XC60.

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Cum să dezactivez alarma de centură pe Volvo XC60?

Cum debloc geamul electric blocat pe Volvo XC60 al meu?

Acum că am descoperit toate cauzele posibile ale unei ferestre blocate pe Volvo XC60, este timpul să vă ajutăm să rezolvați această problemă, pe acest site sunt diferitele proceduri pe care le veți putea pune în aplicare pentru a debloca fereastra Volvo XC60:

 • Înainte de a face orice altceva, scoateți cu grijă garnitura ușii pentru a evita rupea capselor care o țin la loc.
 • Odată ajuns în fața sistemului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe Volvo XC60, vă rugăm să consultați articolul nostru pentru a vă ajuta să o localizați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Dacă cablul este răsucit, puteți încerca singuri scoțând geamul din suporturi pentru a-l pune la loc, altfel va trebui schimbat.
 • În ceea ce privește unitatea motor, o simplă înlocuire originală va fi cel mai bun remediu, de fapt o unitate motor moartă nu este recuperabilă.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este spart pe Volvo XC60, le puteți schimba cu ușurință deoarece sunt doar prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când porniți butonul comutatorului și ați examinat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a descoperi dacă este conectat eficient sau dacă nu este deteriorat.
Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volvo XC60 al meu?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe Volvo XC60/strong, unele reparatii sunt mai complexe decat altele, daca nu ai experienta in stare sa le faci singur, mergi la tehnicianul tau auto care le va putea face pentru tine.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volvo XC60, accesați categoria noastră Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector