Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe Volvo Xc40, ce pot face?

Deși mașinile mai noi devin din ce în ce mai bine izolate, acestea sunt încă destul de calde pe tot parcursul verii. Una dintre cele mai simple modalități de a disipa destul de rapid această căldură pe tot parcursul verii sau de a vă ajuta să eliminați ceața iarna este să vă deschideți geamurile când conduceți. Cu toate acestea, de multe ori dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe Volvo Xc40 meu? Exact la asta vom încerca să răspundem astăzi, în primul rând vom vedea cazul unui geam manual blocat pe Volvo Xc40, iar în al doilea rând cazul unui geam electric.

Geam manual blocat pe Volvo Xc40

Sistemele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul Volvo Xc40 este blocat în poziția deschis sau închis , nu se va schimba prea mult din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este de fapt mai iritant, riscati sa vi se fure masina, sau sa indurati vremea nefavorabila si ca interiorul Volvo Xc40 dumneavoastra sa se muceze sau sa aiba probleme electrice din cauza umiditate.

De ce este blocată fereastra manuală a Volvo Xc40?

Dacă te afli în cazul în care fereastra manuală a Volvo Xc40 este blocată fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă, există două cauze principale care vă pot arăta acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau deteriorat: Acest lucru va împiedica mecanismul să ridice sau să coboare geamul.
 • Garniturile sau ghidajele de sticlă sunt deteriorate: împiedică mișcarea optimă a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerării Volvo Xc40

Cum deschid fereastra manuală blocată pe Volvo Xc40 meu?

Acum am văzut de ce geamul manual al Volvo Xc40 este blocat în poziția deschis sau închis. Acum ne vom concentra pe răspunsurile disponibile pentru a putea deblocați fereastra Volvo Xc40 . Pentru a realiza acest lucru, nu aveți nevoie de un know-how mecanic foarte avansat, mecanismele manuale sunt destul de foarte simple. Va trebui să scoateți sigiliul de pe ușă pentru a accesa mecanismul de ridicare a geamului. Cu o verificare vizuală, veți identifica destul de repede dacă unele elemente sunt rănite, cum ar fi suporturile de geam sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt deteriorate, ceea ce va bloca geamul Volvo Xc40. Dacă este vorba doar de șine, puteți încerca să le puneți înapoi pe site și să le lubrifiați, altfel va trebui să înlocuiți piesa, pentru asta va trebui mai întâi să scoateți geamul cu precauție pentru a accesa sistemele care urmează să fie schimbate corect.

Geam electric blocat pe Volvo Xc40

Acum să trecem la cazul cel mai general, a Geam electric blocat pe Volvo Xc40 . De fapt, geamurile electrice sunt de fapt mai complexe decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc de fapt partea lor de probleme suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe Volvo Xc40?

Deci, să începem cu posibilele origini ale unei ferestre blocate pe Volvo Xc40:

 • Motoare defecte de bobinator de geamuri: De fapt, acesta este unul dintre cele mai de bază motive pentru defecțiunea bobinatorului de geamuri, deoarece aceste motoare se obosesc în timp și pot deveni inutile. În general, puteți vedea acest lucru pentru că înainte de a-și da demisia complet, încep să obosească și geamul se ridică din ce în ce mai puțin destul de repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, într-un astfel de caz ar trebui să auziți un zgomot specific când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul mecanismului, mai mult, ar trebui să auziți un zgomot când activați geamul Volvo Xc40.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului Volvo Xc40.

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Problemă de încărcare a bateriei Volvo Xc40, ce să faci?

Cum debloc geamul electric blocat pe Volvo Xc40 al meu?

Acum că am văzut toate motivele posibile ale unei ferestre blocate pe Volvo Xc40, este timpul să vă ajutăm să rezolvați această problemă, pe acest site sunt diferitele tehnici pe care le veți putea introduce pe site pentru a debloca fereastra Volvo Xc40. :

 • Înainte de a face orice altceva, îndepărtați cu grijă ornamentele ușii pentru a evita rupea capselor care o țin pe site-ul web.
 • Ajunși în fața mecanismului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe Volvo Xc40, vă rugăm să consultați conținutul nostru pentru a vă ajuta să o găsiți. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Dacă cablul este răsucit, puteți încerca singuri scoțând geamul din suporturi pentru a-l pune înapoi pe site, altfel va trebui schimbat.
 • În ceea ce privește unitatea motor, o simplă înlocuire originală va fi cea mai bună soluție, evident că o unitate motor moartă nu este recuperabilă.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este spart pe Volvo Xc40, le puteți schimba cu ușurință deoarece sunt pur și simplu prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când activați butonul comutatorului și v-ați verificat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a vedea dacă este conectat corect sau dacă nu este deteriorat.
Weiterlesen:
Când să schimb cureaua de distribuție la Volvo Xc40?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe Volvo Xc40/strong, unele reparatii sunt mai complexe decat altele, daca nu te simti in stare sa le faci singur, mergi la mecanicul tau auto care ti le va putea face.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo Xc40, accesați categoria noastră Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector