Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe volvo v90, ce pot face?

Cu toate acestea, mașinile mai noi devin din ce în ce mai bine izolate, încă se încălzesc vara. Una dintre cele mai ușoare metode de a disipa destul de rapid această căldură vara sau de a vă ajuta să reduceți ceața iarna este să vă deschideți geamurile când conduceți. Cu toate acestea, în unele cazuri dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe volvo v90 meu? Acesta este exact ceea ce vom încerca să răspundem în acest articol, mai întâi vom vedea împrejurarea unui geam manual blocat pe volvo v90 și, în al doilea rând, împrejurarea unui geam electric.

Geam manual blocat pe volvo v90

Mecanismele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul volvo v90 este blocat în poziția deschis sau închis , nu va inlocui mare lucru din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este de fapt mai enervant, riscati sa vi se fure masina, sau sa suferi de vreme rea si ca interiorul tau volvo v90 sa se muceze sau sa aiba probleme electrice din cauza la umiditate.

De ce este blocat fereastra manuală a volvo v90?

Dacă te afli în împrejurarea în care fereastra manuală a volvo v90 este blocată fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă, există două cauze cele mai importante care pot descrie acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau distrus: Acest lucru va împiedica sistemul să ridice sau să coboare geamul.
 • Sigiliile sau ghidajele de sticlă sunt sparte: împiedică mișcarea adecvată a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe volvo v90?

Cum deschid fereastra manuală blocată pe volvo v90 meu?

Acum am văzut de ce geamul manual al volvo v90 este blocat în poziția deschis sau închis. Vom discuta acum soluțiile disponibile pentru a putea deblocați fereastra volvo v90 . Pentru a realiza acest lucru, nu ai nevoie de expertiza mecanica foarte avansata, mecanismele manuale sunt destul de simple. Va trebui să scoate sigiliul de la usa ta pentru a accesa sistemul de ridicare a geamurilor. Cu o verificare vizuală, veți observa destul de repede dacă unele piese sunt rupte, cum ar fi suporturile de geam sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt rupte, ceea ce va bloca geamul volvo v90. Dacă este vorba doar de șine, puteți încerca să le puneți înapoi pe site și să le lubrifiați, altfel va trebui să înlocuiți piesa, pentru asta va trebui mai întâi să scoateți geamul cu atenție pentru a accesa mecanismele de înlocuit corespunzător.

Geam electric blocat pe volvo v90

Acum să trecem la cea mai generală circumstanță, a Geam electric blocat pe volvo v90 . Evident, geamurile electrice sunt de fapt mai dificile decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc de fapt partea lor de probleme suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe volvo v90?

Deci, să începem cu posibilele origini ale unei ferestre blocate pe volvo v90:

 • Motoare de bobina geamuri defecte: Evident, este unul dintre cei mai generali factori pentru defecțiunea dispozitivului de bobinat de geamuri, deoarece aceste motoare se obosesc în timp și pot deveni inutile. În general, puteți vedea acest lucru pentru că înainte de a se lăsa complet, încep să obosească și geamul se ridică din ce în ce mai puțin destul de repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, în acest caz ar trebui să auziți un zgomot specific când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul sistemului, în plus ar trebui să auziți un zgomot când activați geamul volvo v90.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există sursă de alimentare a motorului de ridicare a geamului volvo v90.

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Când să schimb discurile de frână volvo v90?

Cum debloc geamul blocat pe volvo v90?

Acum că am văzut toate motivele posibile ale unei ferestre blocate pe volvo v90, este timpul să vă ajutăm să remediați această problemă, iată diferitele metode pe care le veți putea introduce pe site-ul web pentru a debloca fereastra volvo v90:

 • Înainte de a face orice altceva, scoateți cu atenție ornamentele ușii pentru a evita rupea capselor care o țin pe site-ul web.
 • Odată ajuns în fața sistemului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru să verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe volvo v90, vă rugăm să consultați conținutul nostru pentru a vă ajuta să o identificați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Dacă cablul este încurcat, puteți încerca singuri scoțând geamul din suporturi pentru a-l pune înapoi pe site, altfel va trebui schimbat.
 • In ceea ce priveste unitatea motor, o simpla inlocuire originala va fi cea mai buna solutie, evident un motor mort nu este recuperabil.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este rupt la volvo v90, le puteți înlocui cu ușurință deoarece sunt pur și simplu prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când porniți butonul comutatorului și ați verificat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a vedea dacă este conectat corect sau dacă nu este rupt.
Weiterlesen:
Cum scot janta de pe volvo v90?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe volvo v90/strong, unele reparatii sunt mai dificile decat altele, daca nu te simti in stare sa le faci singur, mergi la tehnicianul tau auto care ti le va putea face.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre volvo v90, aruncați o privire la categoria volvo v90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector