Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe volvo v70, ce pot face?

Deși mașinile mai noi devin din ce în ce mai bine izolate, ele sunt totuși cuptoare vara. Una dintre cele mai ușoare tehnici de a disipa destul de rapid această căldură vara sau de a te ajuta să scapi de ceață iarna este să-ți deschizi geamurile când conduci. Cu toate acestea, de multe ori dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe volvo v70 meu? Exact asta vom încerca să răspundem astăzi, mai întâi vom afla cazul unui geam manual blocat pe volvo v70, iar în al doilea rând cazul unui geam electric.

Geam manual blocat pe volvo v70

Sistemele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul volvo v70 este blocat în poziția deschis sau închis , nu se va schimba foarte mult din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este neaparat mai frustrant, risti sa ti se fure masina, sau sa treci prin vreme rea si ca interiorul tau volvo v70 sa se muceze sau sa aiba complicatii electrice din cauza la umiditate.

De ce este blocat fereastra manuală a volvo v70?

Dacă te afli în cazul în care fereastra manuală a volvo v70 este blocată fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă, există două motive principale care vă pot arăta acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau rupt: Acest lucru va împiedica mecanismul să ridice sau să coboare geamul.
 • Garniturile sau ghidajele de sticlă sunt deteriorate: împiedică mișcarea corectă a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Miros urât în ​​aerul condiționat volvo v70

Cum deschid fereastra manuală blocată pe volvo v70 meu?

Acum am descoperit de ce geamul manual al volvo v70 este blocat în poziția deschis sau închis. Acum ne vom concentra pe răspunsurile disponibile pentru a putea deblocați fereastra volvo v70 . Pentru a realiza acest lucru, nu aveți nevoie de expertiză mecanică foarte avansată, mecanismele manuale sunt de fapt destul de simple. Va trebui să scoate sigiliul de la usa ta pentru a accesa mecanismul de ridicare a geamului. Cu o verificare vizuală, vei identifica destul de repede dacă unele elemente sunt sparte precum suporturile de geam sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt deteriorate, ceea ce va bloca geamul volvo v70. Dacă este vorba doar de șine, puteți încerca să le puneți înapoi pe site și să le lubrifiați, altfel va trebui să înlocuiți piesa, pentru asta va trebui mai întâi să scoateți geamul cu atenție pentru a accesa sistemele de schimbat cu atenție.

Geam electric blocat pe volvo v70

Acum să trecem la cazul cel mai general, a Geam electric blocat pe volvo v70 . De fapt, geamurile electrice sunt neapărat mai complexe decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc neapărat partea lor de complicații suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe volvo v70?

Deci, să începem cu posibilele rădăcini ale unei ferestre blocate pe volvo v70:

 • Motoare defecte de bobinator de geamuri: De fapt, este una dintre cele mai frecvente cauze ale defecțiunii de bobinat de geamuri, deoarece aceste motoare obosesc în timp și pot deveni inutile. În general puteți afla acest lucru pentru că înainte de a-și da demisia complet, încep să obosească și geamul se ridică din ce în ce mai puțin destul de repede.
 • Una dintre treptele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, în acest caz ar trebui să auziți un anumit zgomot când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul mecanismului, de asemenea, ar trebui să auziți un zgomot când activați geamul volvo v70.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există sursă de alimentare a motorului de ridicare a geamului volvo v70.

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe volvo v70 meu?

Cum debloc geamul blocat pe volvo v70?

Acum că am descoperit toate motivele posibile ale unei ferestre blocate pe volvo v70, este timpul să vă ajutăm să corectați această problemă, pe acest site sunt diferitele măsuri pe care le veți putea pune pe site pentru a debloca fereastra volvo v70. :

 • Înainte de a face orice altceva, scoateți cu atenție ornamentele ușii pentru a evita rupea capselor care o țin pe site-ul web.
 • Ajunși în fața mecanismului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe volvo v70, vă rugăm să consultați conținutul nostru pentru a vă ajuta să o identificați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Dacă cablul este încurcat, puteți încerca singuri scoțând geamul din suporturi pentru a-l pune înapoi pe site, altfel va trebui schimbat.
 • În ceea ce privește unitatea motorului, o înlocuire de bază originală va fi cea mai bună soluție, într-adevăr un motor mort nu este recuperabil.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este spart pe volvo v70, le puteți schimba cu ușurință deoarece sunt doar prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când activați butonul comutatorului și ați verificat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a afla dacă este conectat eficient sau dacă nu este deteriorat.
Weiterlesen:
Cum pornesc aerul condiționat pe un volvo v70?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe volvo v70/strong, unele reparatii sunt mai complexe decat altele, daca nu ai experienta in stare sa le faci singur, mergi la mecanicul tau auto care ti le va putea face.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre volvo v70, accesați categoria noastră volvo v70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector