Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe Volvo V60, ce pot face?

Deși vehiculele mai noi sunt din ce în ce mai bine izolate, acestea sunt totuși cuptoare vara. Una dintre cele mai ușoare tehnici de a disipa rapid această căldură vara sau de a te ajuta să scapi de ceață iarna este să-ți deschizi geamurile când conduci. Cu toate acestea, adesea dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe Volvo V60 meu? Tocmai la asta vom încerca să răspundem astăzi, mai întâi vom afla împrejurarea unui geam manual blocat pe Volvo V60 și, în al doilea rând, împrejurarea unui geam electric.

Geam manual blocat pe Volvo V60

Sistemele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul Volvo V60 este blocat în poziția deschis sau închis , nu va inlocui mare lucru din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este de fapt mai enervant, risti sa iti fie furata masina, sau sa treci prin vreme rea si ca interiorul tau Volvo V60 se muleaza sau sa aiba probleme electrice din cauza la umiditate.

De ce s-a blocat fereastra manuală a lui Volvo V60?

Dacă te afli în împrejurarea în care fereastra manuală a lui Volvo V60 este blocată fie în poziția deschisă, fie în cea închisă, există două motive principale care pot explica acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau deteriorat: Acest lucru va împiedica sistemul să ridice sau să coboare geamul.
 • Garniturile sau ghidajele de sticlă sunt deteriorate: împiedică mișcarea optimă a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Cum se blochează manual Volvo V60?

Cum deschid fereastra manuală blocată pe Volvo V60 al meu?

Acum am descoperit de ce geamul manual al Volvo V60 este blocat în poziția deschis sau închis. Vom vorbi acum despre soluțiile disponibile pentru a putea deblocați fereastra Volvo V60 . Pentru a realiza acest lucru, nu aveți nevoie de cunoștințe mecanice foarte avansate, mecanismele manuale sunt de fapt destul de simple. Va trebui să scoateți sigiliul de pe ușă pentru a accesa sistemul de ridicare a geamurilor. Cu o verificare vizuală, veți detecta rapid dacă unele elemente sunt sparte, cum ar fi suporturile de geam sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt deteriorate, ceea ce va bloca geamul Volvo V60. Daca este vorba doar de sinele poti incerca sa le pui la loc si sa o lubrifiezi, in orice alt caz va trebui sa inlocuiesti piesa, pentru asta va trebui mai intai sa scoti geamul cu grija pentru a accesa sistemele de inlocuit in siguranta.

Geam electric blocat pe Volvo V60

Acum să trecem la cea mai cunoscută circumstanță, a Geam electric blocat pe Volvo V60 . De fapt, geamurile electrice sunt de fapt mai dificile decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc de fapt partea lor de probleme suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe Volvo V60 al meu?

Deci, să începem cu posibilele origini ale unei ferestre blocate pe Volvo V60:

 • Motoare defecte de bobinator de geamuri: De fapt, este una dintre cele mai frecvente cauze ale defecțiunii de bobinat de geamuri, deoarece aceste motoare obosesc în timp și pot deveni inutile. In general puteti afla acest lucru pentru ca inainte de a se da drumul total, incep sa oboseasca si geamul se ridica din ce in ce mai putin repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, într-un astfel de caz ar trebui să observați un zgomot specific când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul sistemului, mai mult, ar trebui să observați un zgomot la activarea geamului Volvo V60.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există sursă de alimentare a motorului de ridicare a geamului Volvo V60.

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Volvo V60?

Cum debloc geamul electric blocat pe Volvo V60 al meu?

Acum că am descoperit toate motivele posibile ale unei ferestre blocate pe Volvo V60, este timpul să vă ajutăm să remediați această problemă, iată diferitele tehnici pe care le veți putea pune în aplicare pentru a debloca geamul Volvo V60:

 • Înainte de a face orice altceva, îndepărtați cu grijă garnitura ușii pentru a evita rupea capselor care o țin în loc.
 • Odată ajuns în fața sistemului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe Volvo V60, vă rugăm să consultați articolul nostru pentru a vă ajuta să o localizați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Daca este cablul care este rasucit, poti incerca singur scotand sticla din console pentru a-l pune la loc, in orice alt caz va trebui schimbat.
 • În ceea ce privește motorul, o înlocuire originală de bază va fi cel mai bun remediu, într-adevăr o unitate de motor moartă nu este recuperabilă.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este rupt la Volvo V60, le puteți înlocui cu ușurință deoarece sunt pur și simplu prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când activați butonul comutatorului și v-ați examinat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a afla dacă este conectat corect sau dacă nu este deteriorat.
Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volvo V60, ce să faci?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe Volvo V60/strong, unele reparatii sunt mai dificile decat altele, daca nu te simti in stare sa le faci singur, mergi la mecanicul tau auto care va avea capacitatea sa ti le faca.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo V60, aruncați o privire la categoria Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector