Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe Volvo V50, ce pot face?

Deși vehiculele mai noi devin din ce în ce mai bine izolate, acestea sunt totuși cuptoare pe tot parcursul verii. Una dintre cele mai simple modalități de a disipa rapid această căldură pe tot parcursul verii sau de a vă ajuta să scăpați de ceață iarna este să vă deschideți geamurile când conduceți. Cu toate acestea, uneori, dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . Într-un astfel de caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe Volvo V50 meu? Exact la asta vom incerca sa raspundem in acest articol, in primul rand vom descoperi cazul unui geam manual blocat pe Volvo V50, iar in al doilea rand cazul unui geam electric.

Geam manual blocat pe Volvo V50

Mecanismele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul Volvo V50 este blocat în poziția deschis sau închis , nu va înlocui mare lucru din punct de vedere tehnic, dar în poziție deschisă este neapărat mai frustrant, riști să îți fie furat vehiculul, sau să suferi de vreme rea și ca interiorul tău Volvo V50 să se muceze sau să aibă complicații electrice pe măsură ce rezultat al umidității.

De ce s-a blocat fereastra manuală a lui Volvo V50?

Dacă te afli în cazul în care fereastra manuală a lui Volvo V50 este blocată fie în poziția deschisă, fie în cea închisă, există două motive principale care pot explica acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau deteriorat: Acest lucru va împiedica sistemul să ridice sau să coboare geamul.
 • Garniturile sau ghidajele de sticlă sunt deteriorate: împiedică mișcarea corectă a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Volvo V50 al meu?

Cum deschid fereastra manuală blocată pe Volvo V50 al meu?

Acum am văzut de ce fereastra manuală a lui Volvo V50 este blocată în poziția deschis sau închis. Vom vorbi acum despre alternativele disponibile pentru a putea deblocați fereastra Volvo V50 . Pentru a face acest lucru, nu aveți nevoie de expertiză mecanică foarte avansată, mecanismele manuale sunt destul de simple. Va trebui să scoateți sigiliul de pe ușă pentru a accesa sistemul de ridicare a geamurilor. Cu o verificare vizuală, veți observa rapid dacă unele piese sunt rănite, cum ar fi suporturile de geam sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt deteriorate, ceea ce va bloca geamul Volvo V50. Dacă este vorba doar de șine, puteți încerca să le puneți înapoi pe site și să le lubrifiați, altfel va trebui să înlocuiți piesa, pentru asta va trebui mai întâi să scoateți geamul cu precauție pentru a accesa mecanismele de înlocuit în siguranță.

Geam electric blocat pe Volvo V50

Acum să trecem la cazul cel mai general, a Geam electric blocat pe Volvo V50 . Evident, geamurile electrice sunt neapărat mai complexe decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc neapărat cota lor de complicații suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe Volvo V50 al meu?

Deci, să începem cu posibilele origini ale unei ferestre blocate pe Volvo V50:

 • Motoare defecte de bobinator de geamuri: evident, este unul dintre cei mai de bază factori pentru defecțiunea bobinatorului de geamuri, deoarece aceste motoare se obosesc în timp și pot deveni inutile. În general poți descoperi asta pentru că înainte de a se lăsa complet, încep să obosească și geamul se ridică din ce în ce mai puțin repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, într-un astfel de caz ar trebui să observați un zgomot specific când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul sistemului, mai mult, ar trebui să observați un zgomot la activarea geamului Volvo V50.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului Volvo V50.

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volvo V50?

Cum debloc geamul electric blocat pe Volvo V50 al meu?

Acum că am văzut toate motivele posibile ale unei ferestre blocate pe Volvo V50, este timpul să vă ajutăm să rezolvați această problemă, pe acest site sunt diferitele metode pe care le veți putea introduce pe site pentru a debloca fereastra Volvo V50 dvs. :

 • Înainte de a face orice altceva, îndepărtați cu grijă ornamentele ușii pentru a evita rupea capselor care o țin pe site-ul web.
 • Odată ajuns în fața sistemului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe Volvo V50, vă rugăm să consultați pagina noastră de conținut pentru a vă ajuta să o localizați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Dacă cablul este încurcat, puteți încerca singuri scoțând geamul din suporturi pentru a-l pune înapoi pe site, altfel va trebui schimbat.
 • În ceea ce privește motorul, o înlocuire originală de bază va fi cea mai bună soluție, de fapt o unitate de motor moartă nu este recuperabilă.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este spart pe Volvo V50, le puteți înlocui cu ușurință deoarece sunt doar prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când activați butonul comutatorului și ați examinat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a descoperi dacă este conectat corect sau dacă nu este deteriorat.
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volvo V50?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe Volvo V50/strong, unele reparatii sunt mai complexe decat altele, daca nu ai experienta in stare sa le faci singur, mergi la tehnicianul tau auto care le va putea face pentru tine.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo V50, accesați categoria noastră Volvo V50.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector