Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe volvo v40, ce pot face?

Cu toate acestea, mașinile mai noi sunt din ce în ce mai bine izolate, ele sunt încă cuptoare vara. Una dintre cele mai simple modalități de a disipa destul de rapid această căldură vara sau de a vă ajuta să reduceți ceața iarna este să vă deschideți geamurile când conduceți. Cu toate acestea, în unele cazuri dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe volvo v40 meu? Exact asta vom încerca să răspundem astăzi, mai întâi vom afla cazul unui geam manual blocat pe volvo v40, iar în al doilea rând cazul unui geam electric.

Geam manual blocat pe volvo v40

Sistemele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul volvo v40 este blocat în poziția deschis sau închis , nu se va schimba foarte mult din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este neaparat mai enervant, risti sa iti fie furata masina, sau sa treci prin vreme rea si ca interiorul tau volvo v40 sa se muceze sau sa aiba complicatii electrice din cauza la umiditate.

De ce este blocat fereastra manuală a volvo v40?

Dacă te afli în cazul în care fereastra manuală a volvo v40 este blocată fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă, există doi factori principali care vă pot arăta acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau deteriorat: Acest lucru va împiedica mecanismul să ridice sau să coboare geamul.
 • Garniturile sau ghidajele de sticlă sunt deteriorate: împiedică mișcarea adecvată a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei volvo v40, ce să fac?

Cum deschid fereastra manuală blocată pe volvo v40 meu?

Acum am descoperit de ce geamul manual al volvo v40 este blocat în poziția deschis sau închis. Vom vorbi acum despre soluțiile disponibile pentru a putea deblocați fereastra volvo v40 . Pentru a face acest lucru, nu aveți nevoie de cunoștințe mecanice foarte avansate, mecanismele manuale sunt destul de simple. Va trebui să scoateți sigiliul de pe ușă pentru a accesa mecanismul de ridicare a geamului. Cu o verificare vizuală, vei observa destul de repede dacă unele piese sunt deteriorate, cum ar fi suporturile de geam sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt deteriorate, ceea ce va bloca geamul volvo v40. Daca este vorba doar de sinele poti incerca sa le pui la loc si sa o lubrifiezi, altfel va trebui sa inlocuiesti piesa, pentru asta va trebui mai intai sa scoti geamul cu precautie pentru a accesa sistemele de schimbat cu atentie.

Geam electric blocat pe volvo v40

Acum să trecem la cel mai cunoscut caz, a Geam electric blocat pe volvo v40 . Evident, geamurile electrice sunt neapărat mai complexe decât geamurile manuale și, în consecință, aduc neapărat cota lor de complicații suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe volvo v40?

Deci, să începem cu posibilele rădăcini ale unei ferestre blocate pe volvo v40:

 • Motoare defecte de bobinator de geamuri: evident, este unul dintre cele mai de bază motive pentru defecțiunea bobinatorului de geamuri, deoarece aceste motoare obosesc în timp și pot deveni inutile. În general, puteți afla acest lucru pentru că înainte de a-și da demisia complet, încep să obosească și geamul se ridică din ce în ce mai puțin destul de repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, într-un astfel de caz ar trebui să observați un zgomot specific când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul mecanismului, de asemenea, ar trebui să observați un zgomot când activați geamul volvo v40.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există sursă de alimentare a motorului de ridicare a geamului al volvo v40.

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Câți kilometri parcurg cu combustibil redus cu volvo v40 al meu?

Cum debloc geamul blocat pe volvo v40?

Acum că am descoperit toate motivele posibile ale unei ferestre blocate pe volvo v40, este timpul să vă ajutăm să rezolvați această problemă, în acest articol sunt diferitele tehnici pe care veți avea posibilitatea să le puneți în aplicare pentru a debloca geamul volvo v40. :

 • Înainte de a face orice altceva, scoateți cu grijă garnitura ușii pentru a evita rupea capselor care o țin la loc.
 • Ajunși în fața mecanismului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați că aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe volvo v40, vă rugăm să consultați articolul nostru pentru a vă ajuta să o localizați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Daca este cablul care se incurca, poti incerca singur scotand sticla din suporturi pentru a-l pune la loc, altfel va trebui schimbata.
 • În ceea ce privește unitatea motorului, o simplă înlocuire originală va fi cea mai bună soluție, de fapt un motor mort nu este recuperabil.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este spart pe volvo v40, le puteți schimba cu ușurință deoarece sunt pur și simplu prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când porniți butonul comutatorului și v-ați verificat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a afla dacă este conectat corect sau dacă nu este deteriorat.
Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe volvo v40?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe volvo v40/strong, unele reparatii sunt mai complexe decat altele, daca nu ai experienta in stare sa le faci singur, mergi la tehnicianul tau care va avea capacitatea de a le face pentru tine.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre volvo v40, aruncați o privire la categoria volvo v40.

Ссылка на основную публикацию