Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe Volvo S90, ce pot face?

Cu toate acestea, mașinile mai noi devin din ce în ce mai bine izolate, încă se încălzesc vara. Una dintre cele mai simple metode de a disipa rapid această căldură vara, sau de a te ajuta să scapi de ceață iarna, este să-ți deschizi geamurile când conduci. Cu toate acestea, de multe ori dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe Volvo S90 meu? Exact asta vom încerca să răspundem astăzi, mai întâi vom descoperi împrejurarea unui geam manual blocat pe Volvo S90, iar în al doilea rând împrejurarea unui geam electric.

Geam manual blocat pe Volvo S90

Sistemele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul Volvo S90 este blocat în poziția deschis sau închis , nu va inlocui mare lucru din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este de fapt mai enervant, risti sa iti fie furata masina, sau sa suporti vreme rea si ca interiorul tau Volvo S90 sa mucegheze sau sa aiba probleme electrice din cauza umiditate.

De ce este blocată fereastra manuală a lui Volvo S90?

Dacă te afli în împrejurarea în care fereastra manuală a lui Volvo S90 este blocată fie în poziție deschisă, fie în poziție închisă, există două motive principale care pot descrie acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau distrus: Acest lucru va împiedica mecanismul să ridice sau să coboare geamul.
 • Sigiliile sau ghidajele de sticlă sunt sparte: împiedică mișcarea corectă a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Becul de ulei Volvo S90 care rămâne aprins

Cum deschid fereastra manuală blocată pe Volvo S90 meu?

Acum am văzut de ce fereastra manuală a lui Volvo S90 este blocată în poziția deschis sau închis. Vom discuta acum răspunsurile disponibile pentru a putea deblocați fereastra Volvo S90 . Pentru a face acest lucru, nu aveți nevoie de înțelegere mecanică foarte avansată, mecanismele manuale sunt destul de foarte ușoare. Va trebui să scoateți sigiliul de pe ușă pentru a accesa mecanismul de ridicare a geamului. Cu o verificare vizuală, veți identifica rapid dacă unele elemente sunt deteriorate, cum ar fi suporturile de geam sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt rupte, ceea ce va bloca geamul Volvo S90. Daca este vorba doar de sinele puteti incerca sa le puneti la loc si sa le ungeti, in orice alt caz va trebui sa inlocuiti componenta, pentru asta va trebui mai intai sa scoateti geamul cu atentie pentru a accesa sistemele de schimbat in siguranta.

Geam electric blocat pe Volvo S90

Acum să trecem la cea mai generală circumstanță, a Geam electric blocat pe Volvo S90 . Evident, geamurile electrice sunt de fapt mai dificile decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc de fapt partea lor de probleme suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe Volvo S90 al meu?

Deci, să începem cu posibilele rădăcini ale unei ferestre blocate pe Volvo S90:

 • Motoare de bobinat de geam defecte: Evident, este una dintre cele mai frecvente cauze pentru defecțiunea dispozitivului de bobinare a geamurilor, deoarece aceste motoare se obosesc în timp și pot deveni inutile. În general, poți descoperi asta pentru că înainte de a se lăsa complet, încep să obosească și geamul se ridică din ce în ce mai puțin repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, în acest caz ar trebui să observați un zgomot special când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul mecanismului, de asemenea, ar trebui să observați un zgomot când activați geamul Volvo S90.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului Volvo S90.

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe Volvo S90 al meu?

Cum debloc geamul electric blocat pe Volvo S90 al meu?

Acum că am văzut toate cauzele posibile ale unei ferestre blocate pe Volvo S90, este timpul să vă ajutăm să corectați această problemă, pe acest site sunt diferite metode pe care le veți putea pune în aplicare pentru a debloca fereastra Volvo S90:

 • Înainte de a face orice altceva, îndepărtați cu grijă garnitura ușii pentru a evita rupea capselor care o țin în loc.
 • Ajunși în fața mecanismului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați că aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe Volvo S90, vă rugăm să consultați conținutul nostru pentru a vă ajuta să o identificați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Daca este cablul care este rasucit, poti incerca singur scotand sticla din console pentru a-l pune la loc, in orice alt caz va trebui schimbat.
 • În ceea ce privește motorul, o simplă înlocuire originală va fi cea mai bună soluție, de fapt o unitate de motor moartă nu este recuperabilă.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este rupt la Volvo S90, le puteți înlocui cu ușurință deoarece sunt pur și simplu prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când activați butonul comutatorului și ați verificat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a descoperi dacă este conectat eficient sau dacă nu este rupt.
Weiterlesen:
Lumină portocalie Volvo S90 care rămâne aprinsă

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe Volvo S90/strong, unele reparatii sunt mai dificile decat altele, daca nu te simti in stare sa le faci singur, mergi la mecanicul tau auto care ti le va putea face.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo S90, aruncați o privire la categoria Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector