Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe Volkswagen Transporter, ce pot face?

Deși mașinile mai noi sunt din ce în ce mai bine izolate, acestea sunt totuși cuptoare pe tot parcursul verii. Una dintre cele mai simple tehnici de a disipa rapid această căldură pe tot parcursul verii sau de a vă ajuta să reduceți ceața în timpul iernii este să vă deschideți geamurile când conduceți. Cu toate acestea, în unele cazuri dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe Volkswagen Transporter-ul meu? Tocmai la asta vom încerca să răspundem astăzi, mai întâi vom descoperi împrejurarea unui geam manual blocat pe Volkswagen Transporter, iar în al doilea rând împrejurarea unui geam electric.

Geam manual blocat pe Volkswagen Transporter

Mecanismele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul Volkswagen Transporter este blocat în poziția deschis sau închis , nu va inlocui mare lucru din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este neaparat mai iritant, risti sa iti fie furat vehiculul, sau sa suporti vreme rea si ca interiorul Volkswagen Transporter-ul tau sa se muceze sau sa aiba complicatii electrice din cauza umiditate.

De ce s-a blocat geamul manual al Volkswagen Transporter-ului meu?

Dacă te afli în împrejurarea în care geamul manual al Volkswagen Transporter este blocat fie în poziția deschisă, fie în cea închisă, există două motive cele mai importante care vă pot arăta acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau distrus: Acest lucru va împiedica mecanismul să ridice sau să coboare geamul.
 • Garniturile sau ghidajele de sticlă sunt sparte: împiedică mișcarea optimă a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Cum să blocați un Volkswagen Transporter 6 cu o baterie descărcată?

Cum să deschid fereastra manuală blocată pe Volkswagen Transporter?

Acum am descoperit de ce geamul manual al Volkswagen Transporter este blocat în poziția deschis sau închis. Vom discuta acum soluțiile disponibile pentru a putea deblocați geamul Volkswagen Transporter-ului dvs . Pentru a realiza acest lucru, nu aveți nevoie de înțelegere mecanică foarte avansată, mecanismele manuale sunt destul de simple. Va trebui să scoate sigiliul de la usa ta pentru a accesa mecanismul de ridicare a geamului. Cu o verificare vizuală, vei detecta rapid dacă unele elemente sunt deteriorate precum suporturile geamului sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt rupte, ceea ce va bloca geamul Volkswagen Transporter-ului tău. Daca este vorba doar de sinele poti incerca sa le pui la loc si sa o lubrifiezi, altfel va trebui sa inlocuiesti piesa, pentru asta va trebui mai intai sa scoti geamul cu precautie pentru a accesa mecanismele de schimbat cu atentie.

Geam electric blocat pe Volkswagen Transporter

Acum să trecem la cea mai elementară circumstanță, a Geam electric blocat pe Volkswagen Transporter . De fapt, geamurile electrice sunt neapărat mai complexe decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc neapărat partea lor de complicații suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe Volkswagen Transporter?

Deci, să începem cu posibilele origini ale unui geam blocat pe Volkswagen Transporter:

 • Motoare defecte de înfășurare a geamurilor: De fapt, este una dintre cele mai generale cauze pentru defecțiunea dispozitivului de înfășurare a geamurilor, deoarece aceste motoare se obosesc în timp și pot deveni inutile. În general, poți descoperi asta pentru că înainte de a-și da demisia total, încep să obosească și geamul se ridică din ce în ce mai puțin repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, într-un astfel de caz ar trebui să observați un anumit zgomot când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul mecanismului, în plus ar trebui să observați un zgomot la activarea geamului Volkswagen Transporter-ului dvs.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului Volkswagen Transporter

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Volkswagen Transporter 5 ?

Cum debloc geamul electric blocat pe Volkswagen Transporter?

Acum că am descoperit toate cauzele posibile ale unui geam blocat pe Volkswagen Transporter, este timpul să vă ajutăm să rezolvați această problemă, în acest articol sunt diferitele proceduri pe care le veți putea pune în aplicare pentru a debloca geamul Volkswagen Transporter:

 • Înainte de a face orice altceva, scoateți cu grijă garnitura ușii pentru a evita rupea capselor care o țin la loc.
 • Ajunși în fața mecanismului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe Volkswagen Transporter, vă rugăm să consultați conținutul nostru pentru a vă ajuta să o localizați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Dacă cablul este răsucit, puteți încerca singuri scoțând geamul din suporturi pentru a-l pune la loc, altfel va trebui schimbat.
 • În ceea ce privește unitatea motorului, o înlocuire originală de bază va fi cel mai bun remediu, evident că o unitate motor moartă nu este recuperabilă.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este spart pe Volkswagen Transporter, îi puteți înlocui cu ușurință deoarece sunt doar prinși sau înșurubat pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când porniți butonul comutatorului și v-ați verificat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a descoperi dacă este conectat eficient sau dacă nu este rupt.
Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen Transporter 6

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe Volkswagen Transporter/puternic, unele reparatii sunt mai complexe decat altele, daca nu te simti in stare sa le faci singur, mergi la mecanicul tau auto care ti le va putea face.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию