Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe Volkswagen Transporter 6, ce pot face?

Cu toate acestea, mașinile mai noi sunt din ce în ce mai bine izolate, ele sunt încă cuptoare vara. Una dintre cele mai simple metode de a disipa destul de rapid această căldură vara sau de a vă ajuta să reduceți ceața iarna este să vă deschideți geamurile când conduceți. Cu toate acestea, în unele cazuri dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe Volkswagen Transporter 6? Exact asta vom încerca să răspundem astăzi, mai întâi vom vedea cazul unui geam manual blocat pe Volkswagen Transporter 6, iar în al doilea rând cazul unui geam electric.

Geam manual blocat pe Volkswagen Transporter 6

Mecanismele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul Volkswagen Transporter 6 este blocat în poziția deschis sau închis , nu se va schimba prea mult din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este neaparat mai frustrant, risti sa iti fie furata masina, sau sa treci prin vreme rea si ca interiorul tau Volkswagen Transporter 6 sa se muceze sau sa aiba complicatii electrice. din cauza umiditatii.

De ce este blocat geamul manual al Volkswagen Transporter 6?

Dacă te afli în cazul în care geamul manual al Volkswagen Transporter 6 este blocat fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă, există doi factori cei mai importanți care pot descrie acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau distrus: Acest lucru va împiedica mecanismul să ridice sau să coboare geamul.
 • Sigiliile sau ghidajele de sticlă sunt sparte: împiedică mișcarea corectă a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volkswagen Transporter 6?

Cum deschid fereastra manuală blocată pe Volkswagen Transporter 6?

Acum am descoperit de ce geamul manual al Volkswagen Transporter 6 este blocat în poziția deschis sau închis. Acum ne vom concentra pe răspunsurile disponibile pentru a putea deblocați geamul Volkswagen Transporter 6 . Pentru a face acest lucru, nu aveți nevoie de înțelegere mecanică foarte avansată, mecanismele manuale sunt de fapt destul de simple. Va trebui să scoateți sigiliul de pe ușă pentru a accesa mecanismul de ridicare a geamului. Cu o verificare vizuală, veți detecta destul de repede dacă unele elemente sunt rănite, cum ar fi suporturile de geam sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt rupte, ceea ce va bloca geamul Volkswagen Transporter 6. Dacă este doar sinele puteti incerca sa le puneti inapoi pe site si sa le ungeti, in orice alt caz va trebui sa inlocuiti componenta, pentru asta va trebui mai intai sa scoateti geamul cu atentie pentru a accesa mecanismele de schimbat cu atentie.

Geam electric blocat pe Volkswagen Transporter 6

Acum să trecem la cel mai cunoscut caz, a Geam electric blocat pe Volkswagen Transporter 6 . Evident, geamurile electrice sunt neapărat mai complexe decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc neapărat cota lor de complicații suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe Volkswagen Transporter 6?

Deci, să începem cu posibilele origini ale unui geam blocat pe Volkswagen Transporter 6:

 • Motoare de bobinat de ferestre defecte: Evident, este unul dintre cei mai comuni factori pentru defecțiunea dispozitivului de bobinat de geamuri, deoarece aceste motoare se obosesc în timp și pot deveni inutile. În general, puteți vedea acest lucru pentru că înainte de a se lăsa complet, încep să obosească și fereastra se ridică din ce în ce mai puțin destul de repede.
 • Una dintre treptele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, în acest caz ar trebui să auziți un anumit zgomot când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul mecanismului, de asemenea, ar trebui să auziți un zgomot când activați geamul Volkswagen Transporter 6.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului Volkswagen Transporter 6.

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Transporter 4?

Cum debloc geamul electric blocat pe Volkswagen Transporter 6?

Acum că am descoperit toate motivele posibile ale unei ferestre blocate pe Volkswagen Transporter 6, este timpul să vă ajutăm să corectați această problemă, iată diferitele măsuri pe care le veți putea pune pe site pentru a debloca fereastra Volkswagen Transporter 6. :

 • Înainte de a face orice altceva, îndepărtați cu atenție garnitura ușii pentru a evita rupea capselor care o țin pe site-ul web.
 • Ajunși în fața mecanismului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați că aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe Volkswagen Transporter 6, vă rugăm să consultați conținutul nostru pentru a vă ajuta să o identificați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Dacă cablul este răsucit, puteți încerca singuri scoțând geamul din suporturi pentru a-l pune înapoi pe site, în orice alt caz va trebui schimbat.
 • În ceea ce privește unitatea motorului, o simplă înlocuire originală va fi cel mai bun remediu, de fapt un motor mort nu este recuperabil.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este spart pe Volkswagen Transporter 6, le puteți schimba cu ușurință deoarece sunt pur și simplu prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când activați butonul comutatorului și ați examinat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a vedea dacă este conectat corect sau dacă nu este rupt.
Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe Volkswagen Transporter-ul meu 5

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe Volkswagen Transporter 6/strong, unele reparatii sunt mai complexe decat altele, daca nu ai experienta in stare sa le faci singur, mergi la tehnicianul tau care ti le va putea face.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector