Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe Volkswagen Transporter 5, ce pot face?

Cu toate acestea, vehiculele mai noi devin din ce în ce mai bine izolate, ele sunt încă cuptoare în timpul verii. Una dintre cele mai ușoare tehnici de a disipa rapid această căldură în timpul verii sau de a vă ajuta să eliminați ceața iarna este să vă deschideți geamurile când conduceți. Cu toate acestea, în unele cazuri dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe Volkswagen Transporter 5? Exact asta vom încerca să răspundem astăzi, mai întâi vom afla împrejurarea unui geam manual blocat pe Volkswagen Transporter 5, iar în al doilea rând împrejurarea unui geam electric.

Geam manual blocat pe Volkswagen Transporter 5

Sistemele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul Volkswagen Transporter 5 este blocat în poziția deschis sau închis , nu va inlocui mare lucru din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este de fapt mai iritant, riscati sa vi se fure vehiculul, sau sa suferiti de vreme rea si ca interiorul Volkswagen Transporter 5 sa se muceze sau sa aiba probleme electrice. din cauza umiditatii.

De ce este blocat geamul manual al Volkswagen Transporter 5?

Dacă te afli în împrejurarea în care geamul manual al Volkswagen Transporter 5 este blocat fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă, există două motive cele mai importante care pot descrie acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau rupt: Acest lucru va împiedica sistemul să ridice sau să coboare geamul.
 • Sigiliile sau ghidajele de sticlă sunt sparte: împiedică mișcarea adecvată a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Cum se pornește un Volkswagen Transporter 6?

Cum deschid fereastra manuală blocată pe Volkswagen Transporter 5?

Acum am văzut de ce geamul manual al Volkswagen Transporter 5 este blocat în poziția deschis sau închis. Vom discuta acum alternativele disponibile pentru a putea deblocați geamul Volkswagen Transporter 5 . Pentru a face asta nu ai nevoie de expertiza mecanica foarte avansata, mecanismele manuale sunt destul de foarte usoare. Va trebui să scoateți sigiliul de pe ușă pentru a accesa sistemul de ridicare a geamurilor. Cu o verificare vizuală, vei identifica rapid dacă unele elemente sunt deteriorate, cum ar fi suporturile geamului sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt rupte, ceea ce va bloca geamul Volkswagen Transporter 5. Dacă este vorba doar de sine puteti incerca sa le puneti inapoi in site si sa le lubrifiati, in orice alt caz va trebui sa inlocuiti componenta, pentru asta va trebui mai intai sa scoateti geamul cu atentie pentru a accesa sistemele de schimbat cu atentie.

Geam electric blocat pe Volkswagen Transporter 5

Acum să trecem la cea mai comună circumstanță, a Geam electric blocat pe Volkswagen Transporter 5 . De fapt, geamurile electrice sunt de fapt mai dificile decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc de fapt partea lor de probleme suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe Volkswagen Transporter 5?

Deci, să începem cu posibilele origini ale unui geam blocat pe Volkswagen Transporter 5:

 • Motoare defecte de înfășurare a geamurilor: într-adevăr, este unul dintre cele mai generale motive pentru defecțiunea dispozitivului de bobinare a geamurilor, deoarece aceste motoare se obosesc în timp și pot deveni inutile. În general, poți afla asta pentru că înainte de a se lăsa complet, încep să obosească, iar geamul se ridică din ce în ce mai puțin repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, în acest caz ar trebui să auziți un zgomot specific când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul sistemului, mai mult, ar trebui să auziți un zgomot când activați geamul Volkswagen Transporter 5.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului Volkswagen Transporter 5.

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volkswagen Transporter 6

Cum debloc geamul electric blocat pe Volkswagen Transporter 5?

Acum că am văzut toate motivele posibile ale unei ferestre blocate pe Volkswagen Transporter 5, este timpul să vă ajutăm să rezolvați această problemă, iată diferitele tehnici pe care le veți avea posibilitatea de a le pune pe site pentru a debloca fereastra Volkswagen Transporter-ului dvs. 5:

 • Înainte de a face orice altceva, îndepărtați cu atenție garnitura ușii pentru a evita rupea capselor care o țin pe site-ul web.
 • Odată ajuns în fața sistemului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe Volkswagen Transporter 5, vă rugăm să consultați conținutul nostru pentru a vă ajuta să o găsiți. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Dacă cablul este răsucit, puteți încerca singuri scoțând geamul din suporturi pentru a-l pune înapoi pe site, în orice alt caz va trebui schimbat.
 • In ceea ce priveste motorul, o simpla inlocuire originala va fi cel mai bun remediu, evident un motor mort nu este recuperabil.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este spart pe Volkswagen Transporter 5, le puteți înlocui cu ușurință deoarece sunt pur și simplu prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când porniți butonul comutatorului și v-ați verificat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a afla dacă este conectat eficient sau dacă nu este rupt.
Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Transporter 5?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe Volkswagen Transporter 5/strong, unele reparatii sunt mai dificile decat altele, daca nu te simti in stare sa le faci singur, mergi la mecanicul tau care va avea capacitatea sa ti le faca.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector