Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe Volkswagen Touran, ce pot face?

Cu toate acestea, mașinile mai noi devin din ce în ce mai bine izolate, ele sunt încă cuptoare în timpul verii. Una dintre cele mai ușoare modalități de a disipa rapid această căldură în timpul verii sau de a vă ajuta să reduceți ceața în timpul iernii este să vă deschideți geamurile când conduceți. Cu toate acestea, uneori, dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe Volkswagen Touran-ul meu? Exact asta vom încerca să răspundem astăzi, mai întâi vom vedea împrejurarea unui geam manual blocat pe Volkswagen Touran, iar în al doilea rând împrejurarea unui geam electric.

Geam manual blocat la Volkswagen Touran

Sistemele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul Volkswagen Touran este blocat în poziția deschis sau închis , nu va inlocui mare lucru din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este de fapt mai enervant, riscati sa vi se fure vehiculul, sau sa suferiti de vreme rea si ca interiorul Volkswagen Touran sa se muceze sau sa aiba probleme electrice din cauza la umiditate.

De ce s-a blocat geamul manual al Volkswagen Touran?

Dacă te afli în împrejurarea în care geamul manual al Volkswagen Touran este blocat fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă, există două cauze cele mai importante care vă pot arăta acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau rupt: Acest lucru va împiedica sistemul să ridice sau să coboare geamul.
 • Garniturile sau ghidajele de sticlă sunt deteriorate: împiedică mișcarea adecvată a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Volkswagen Touran?

Cum să deschid fereastra manuală blocată pe Volkswagen Touran?

Acum am descoperit de ce geamul manual al Volkswagen Touran este blocat în poziția deschis sau închis. Acum ne vom concentra pe răspunsurile disponibile pentru a putea deblocați geamul Volkswagen Touran . Pentru a realiza acest lucru, nu aveți nevoie de cunoștințe mecanice foarte avansate, mecanismele manuale sunt de fapt destul de ușoare. Va trebui să scoateți sigiliul de pe ușă pentru a accesa sistemul de ridicare a geamurilor. Cu o verificare vizuală, vei observa rapid dacă unele piese sunt sparte precum suporturile geamului sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt deteriorate, ceea ce va bloca geamul Volkswagen Touran. Daca este vorba doar de sinele puteti incerca sa le puneti la loc si sa le ungeti, altfel va trebui sa inlocuiti componenta, pentru asta va trebui mai intai sa scoateti geamul cu atentie pentru a accesa sistemele de inlocuit cu atentie.

Geam electric blocat pe Volkswagen Touran

Acum să trecem la cea mai elementară circumstanță, a Geam electric blocat la Volkswagen Touran . Într-adevăr, geamurile electrice sunt de fapt mai dificile decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc de fapt partea lor de probleme suplimentare.

De ce s-a blocat geamul electric la Volkswagen Touran?

Deci, să începem cu posibilele rădăcini ale unui geam blocat pe Volkswagen Touran:

 • Motoare defecte de bobinator de ferestre: într-adevăr, este unul dintre cei mai comuni factori pentru defecțiunea mașinii de bobinat de geamuri, deoarece aceste motoare se obosesc în timp și pot deveni inutile. În general puteți vedea acest lucru pentru că înainte de a se lăsa complet, încep să obosească și geamul se ridică din ce în ce mai puțin repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, în acest caz ar trebui să observați un zgomot special când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicatorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul sistemului, la fel ar trebui să observați un zgomot la activarea geamului Volkswagen Touran.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului Volkswagen Touran

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Volkswagen Touran?

Cum debloc geamul electric blocat pe Volkswagen Touran?

Acum că am descoperit toate motivele posibile ale unui geam blocat pe Volkswagen Touran, este timpul să vă ajutăm să remediați această problemă, iată diferitele măsuri pe care le veți putea pune în aplicare pentru a debloca geamul Volkswagen Touran:

 • Înainte de a face orice altceva, îndepărtați cu grijă garnitura ușii pentru a evita rupea capselor care o țin în loc.
 • Odată ajuns în fața sistemului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru să verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți atunci când apăsați butonul de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe Volkswagen Touran, vă rugăm să consultați pagina noastră de conținut pentru a vă ajuta să o identificați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Daca este cablul care se incurca, poti incerca singur scotand sticla din suporturi pentru a-l pune la loc, altfel va trebui schimbata.
 • In ceea ce priveste unitatea motor, o simpla inlocuire originala va fi cea mai buna solutie, evident un motor mort nu este recuperabil.
 • Dacă este unul dintre suporturile de geam care este spart la Volkswagen Touran, le puteți înlocui cu ușurință deoarece sunt pur și simplu prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când activați butonul comutatorului și ați verificat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a vedea dacă este conectat eficient sau dacă nu este deteriorat.
Weiterlesen:
Cum să pornești un Volkswagen Touran?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe Volkswagen Touran/strong, unele reparatii sunt mai dificile decat altele, daca nu ai experienta in stare sa le faci singur, mergi la mecanicul tau care va avea capacitatea sa ti le faca.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector