Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe Volkswagen Touran 3, ce pot face?

Cu toate acestea, mașinile mai noi devin din ce în ce mai bine izolate, ele sunt încă cuptoare în timpul verii. Una dintre cele mai de bază modalități de a disipa rapid această căldură în timpul verii sau de a vă ajuta să reduceți ceața în timpul iernii este să vă deschideți geamurile când conduceți. Cu toate acestea, de multe ori dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . Într-un astfel de caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe Volkswagen Touran 3? Exact la asta vom încerca să răspundem în acest articol, mai întâi vom descoperi împrejurarea unui geam manual blocat pe Volkswagen Touran 3, iar în al doilea rând împrejurarea unui geam electric.

Geam manual blocat pe Volkswagen Touran 3

Sistemele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul Volkswagen Touran 3 este blocat în poziția deschis sau închis , nu va inlocui mare lucru din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este de fapt mai frustrant, risti sa iti fie furat vehiculul, sau sa treci prin vreme rea si ca interiorul tau Volkswagen Touran 3 sa se muceze sau sa aiba complicatii electrice. din cauza umiditatii.

De ce s-a blocat geamul manual al Volkswagen Touran 3?

Dacă te afli în împrejurarea în care geamul manual al Volkswagen Touran 3 este blocat fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă, există două motive cele mai importante care vă pot arăta acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau deteriorat: Acest lucru va împiedica sistemul să ridice sau să coboare geamul.
 • Sigiliile sau ghidajele de sticlă sunt sparte: împiedică mișcarea corectă a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Volkswagen Touran 3 CARE INTREAZĂ în modul limp

Cum să deschid fereastra manuală blocată pe Volkswagen Touran 3?

Acum am văzut de ce geamul manual al Volkswagen Touran 3 este blocat în poziția deschis sau închis. Acum ne vom concentra pe soluțiile disponibile pentru ca tu să poți deblocați geamul Volkswagen Touran 3 . Pentru a face acest lucru, nu aveți nevoie de cunoștințe mecanice foarte avansate, mecanismele manuale sunt destul de simple. Va trebui să scoate sigiliul de la usa ta pentru a accesa sistemul de ridicare a geamurilor. Cu o verificare vizuală, vei identifica rapid dacă unele piese sunt sparte, cum ar fi suporturile de geam sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt rupte, ceea ce va bloca geamul Volkswagen Touran 3. Dacă este vorba doar de sine puteti incerca sa le puneti inapoi pe site si sa le lubrifiati, altfel va trebui sa inlocuiti componenta, pentru asta va trebui mai intai sa scoateti geamul cu atentie pentru a accesa sistemele de schimbat in siguranta.

Geam electric blocat pe Volkswagen Touran 3

Acum să trecem la cea mai generală circumstanță, a Geam electric blocat pe Volkswagen Touran 3 . Într-adevăr, geamurile electrice sunt de fapt mai complexe decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc de fapt partea lor de complicații suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe Volkswagen Touran 3?

Deci, să începem cu posibilele rădăcini ale unui geam blocat pe Volkswagen Touran 3:

 • Motoare de bobinat de ferestre defecte: într-adevăr, acesta este unul dintre cele mai generale motive pentru defecțiunea dispozitivului de bobinare a geamurilor, deoarece aceste motoare se obosesc în timp și pot deveni inutile. In general poti descoperi asta pentru ca inainte de a se da drumul total, incep sa oboseasca si geamul se ridica din ce in ce mai putin repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, într-un astfel de caz ar trebui să auziți un anumit zgomot când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul sistemului, în plus, ar trebui să auziți un zgomot când activați geamul Volkswagen Touran 3.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului Volkswagen Touran 3.

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Volkswagen Touran 3 care nu mai accelerează

Cum debloc geamul electric blocat pe Volkswagen Touran 3?

Acum că am văzut toate cauzele posibile ale blocării geamului pe Volkswagen Touran 3, este timpul să vă ajutăm să remediați această problemă, în acest articol sunt diferitele tehnici pe care le veți putea introduce pe site pentru a debloca fereastra Volkswagenului dvs. Touran 3:

 • Înainte de a face orice altceva, scoateți cu atenție ornamentele ușii pentru a evita rupea capselor care o țin pe site-ul web.
 • Odată ajuns în fața sistemului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe Volkswagen Touran 3, vă rugăm să consultați pagina noastră de conținut pentru a vă ajuta să o localizați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Dacă cablul este răsucit, puteți încerca singuri scoțând geamul din suporturi pentru a-l pune înapoi pe site, altfel va trebui schimbat.
 • În ceea ce privește unitatea motorului, o înlocuire originală de bază va fi cel mai bun remediu, într-adevăr o unitate motor moartă nu este recuperabilă.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este spart pe Volkswagen Touran 3, le puteți înlocui cu ușurință deoarece sunt pur și simplu prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când porniți butonul comutatorului și ați examinat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a descoperi dacă este conectat eficient sau dacă nu este rupt.
Weiterlesen:
Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Touran 3?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe Volkswagen Touran 3/strong, unele reparatii sunt mai complexe decat altele, daca nu te simti in stare sa le faci singur, mergi la mecanicul tau auto care ti le va putea face.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector