Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe Volkswagen Touran 2, ce pot face?

Deși mașinile mai noi devin din ce în ce mai bine izolate, totuși sunt destul de calde vara. Una dintre cele mai simple modalități de a disipa rapid această căldură vara sau de a te ajuta să scapi de ceață iarna este să-ți deschizi geamurile când conduci. Cu toate acestea, adesea dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . Într-un astfel de caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe Volkswagen Touran 2? Tocmai la asta vom încerca să răspundem astăzi, mai întâi vom descoperi cazul unui geam manual blocat pe Volkswagen Touran 2, iar în al doilea rând cazul unui geam electric.

Geam manual blocat pe Volkswagen Touran 2

Sistemele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul Volkswagen Touran 2 este blocat în poziția deschis sau închis , nu se va schimba prea mult din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este de fapt mai iritant, riscati sa vi se fure masina, sau sa suportati vreme rea si ca interiorul Volkswagen Touran 2 sa se muceze sau sa aiba probleme electrice ca rezultat al umidității.

De ce s-a blocat geamul manual al Volkswagen Touran 2?

Dacă te afli în cazul în care geamul manual al Volkswagen Touran 2 este blocat fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă, există două motive principale care pot explica acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau distrus: Acest lucru va împiedica mecanismul să ridice sau să coboare geamul.
 • Garniturile sau ghidajele de sticlă sunt deteriorate: împiedică mișcarea optimă a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Lampa de frână Volkswagen Touran rămâne aprinsă, ce să faci?

Cum să deschid fereastra manuală blocată pe Volkswagen Touran 2?

Acum am descoperit de ce geamul manual al Volkswagen Touran 2 este blocat în poziția deschis sau închis. Acum ne vom concentra pe soluțiile disponibile pentru ca tu să poți deblocați geamul Volkswagen Touran 2 . Pentru a face acest lucru, nu aveți nevoie de cunoștințe mecanice foarte avansate, mecanismele manuale sunt destul de simple. Va trebui să scoateți sigiliul de pe ușă pentru a accesa mecanismul de ridicare a geamului. Cu o verificare vizuală, vei observa rapid dacă unele elemente sunt sparte precum suporturile geamului sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt deteriorate, ceea ce va bloca geamul Volkswagen Touran 2. Dacă este vorba doar de sinele poti incerca sa le pui la loc si sa o lubrifiezi, in orice alt caz va trebui sa inlocuiesti componenta, pentru asta va trebui mai intai sa scoti geamul cu precautie pentru a accesa sistemele de schimbat in siguranta.

Geam electric blocat pe Volkswagen Touran 2

Acum să trecem la cazul cel mai general, a Geam electric blocat pe Volkswagen Touran 2 . De fapt, geamurile electrice sunt de fapt mai dificile decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc de fapt partea lor de probleme suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe Volkswagen Touran 2?

Deci, să începem cu posibilele rădăcini ale unui geam blocat pe Volkswagen Touran 2:

 • Motoare defecte de bobinator de geamuri: De fapt, este unul dintre cei mai comuni factori pentru defecțiunea bobinatorului de geamuri, deoarece aceste motoare se obosesc în timp și pot deveni inutile. În general, puteți descoperi acest lucru pentru că înainte de a-și da demisia total, încep să obosească și fereastra se ridică din ce în ce mai puțin repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, în acest caz ar trebui să observați un zgomot special când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul mecanismului, mai mult, ar trebui să observați un zgomot la activarea geamului Volkswagen Touran 2.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului Volkswagen Touran 2.

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Volkswagen Touran care accelerează singur

Cum debloc geamul electric blocat pe Volkswagen Touran 2?

Acum că am descoperit toate motivele posibile ale unui geam blocat pe Volkswagen Touran 2, este timpul să vă ajutăm să corectați această problemă, în acest articol sunt diferitele proceduri pe care veți avea posibilitatea să le puneți în aplicare pentru a debloca geamul Volkswagenului dvs. Touran 2:

 • Înainte de a face orice altceva, scoateți cu grijă garnitura ușii pentru a evita rupea capselor care o țin la loc.
 • Ajunși în fața mecanismului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe Volkswagen Touran 2, vă rugăm să consultați articolul nostru pentru a vă ajuta să o identificați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Daca este cablul care este rasucit, poti incerca singur scotand sticla din console pentru a-l pune la loc, in orice alt caz va trebui schimbat.
 • În ceea ce privește unitatea motorului, o înlocuire originală de bază va fi cel mai bun remediu, evident că un motor mort nu este recuperabil.
 • Dacă este unul dintre suporturile de geam care este spart pe Volkswagen Touran 2, le puteți schimba cu ușurință deoarece sunt pur și simplu prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când activați butonul comutatorului și v-ați verificat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a descoperi dacă este conectat eficient sau dacă nu este deteriorat.
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volkswagen Touran?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe Volkswagen Touran 2/strong, unele reparatii sunt mai dificile decat altele, daca nu te simti in stare sa le faci singur, mergi la tehnicianul tau care va avea capacitatea sa ti le faca.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector