Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe Volkswagen Tiguan, ce pot face?

Deși vehiculele mai noi sunt din ce în ce mai bine izolate, totuși sunt destul de calde în timpul verii. Una dintre cele mai ușoare metode de a disipa destul de rapid această căldură în timpul verii sau de a vă ajuta să reduceți ceața în timpul iernii este să vă deschideți geamurile când conduceți. Cu toate acestea, adesea dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe Volkswagen-ul meu Tiguan? Exact asta vom încerca să răspundem astăzi, mai întâi vom descoperi cazul unui geam manual blocat pe Volkswagen Tiguan, iar în al doilea rând cazul unui geam electric.

Geam manual blocat la Volkswagen Tiguan

Sistemele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul Volkswagen Tiguan este blocat în poziția deschis sau închis , nu se va schimba prea mult din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este neaparat mai iritant, riscati sa vi se fure vehiculul, sau sa suportati vreme rea si ca interiorul Volkswagen Tiguan sa se muceze sau sa aiba complicatii electrice din cauza umiditate.

De ce s-a blocat geamul manual al meu Volkswagen Tiguan?

Dacă te afli în cazul în care geamul manual al Volkswagen Tiguan este blocat fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă, există două motive cele mai importante care pot explica acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau distrus: Acest lucru va împiedica mecanismul să ridice sau să coboare geamul.
 • Sigiliile sau ghidajele de sticlă sunt sparte: împiedică mișcarea corectă a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Tiguan?

Cum deschid geamul manual blocat pe Volkswagen Tiguan meu?

Acum am văzut de ce geamul manual al Volkswagen Tiguan este blocat în poziția deschis sau închis. Acum ne vom concentra pe soluțiile disponibile pentru ca tu să poți deblocați geamul Volkswagen Tiguan . Pentru a realiza acest lucru, nu aveți nevoie de înțelegere mecanică foarte avansată, mecanismele manuale sunt destul de foarte ușoare. Va trebui să scoateți sigiliul de pe ușă pentru a accesa mecanismul de ridicare a geamului. Cu o verificare vizuală, vei observa destul de repede dacă unele piese sunt deteriorate precum suporturile geamului sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt rupte, ceea ce va bloca geamul Volkswagen Tiguan. Dacă sunt doar șinele, puteți încerca să le puneți înapoi pe site și să le lubrifiați, altfel va trebui să înlocuiți piesa, pentru asta va trebui mai întâi să scoateți geamul cu grijă pentru a accesa sistemele de înlocuit în siguranță.

Geam electric blocat la Volkswagen Tiguan

Acum să trecem la cel mai frecvent caz, a Geam electric blocat la Volkswagen Tiguan . De fapt, geamurile electrice sunt neapărat mai dificile decât geamurile manuale și, în consecință, aduc neapărat cota lor de complicații suplimentare.

De ce s-a blocat geamul electric la Volkswagen Tiguan?

Deci, să începem cu posibilele rădăcini ale unui geam blocat pe Volkswagen Tiguan:

 • Motoare defecte de bobinator de geamuri: De fapt, este unul dintre cei mai de bază factori pentru defecțiunea dispozitivului de bobinat de geamuri, deoarece aceste motoare se obosesc în timp și pot deveni inutile. În general, poți descoperi asta pentru că înainte de a se lăsa complet, încep să obosească, iar geamul se ridică din ce în ce mai puțin destul de repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, în acest caz ar trebui să observați un zgomot special când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicatorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul mecanismului, la fel ar trebui să observați un zgomot atunci când activați geamul Volkswagen Tiguan.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului Volkswagen Tiguan

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
De ce este ușa mea de combustibil blocată la Volkswagen Tiguan?

Cum debloc geamul electric blocat pe Volkswagen Tiguan?

Acum că am văzut toate cauzele posibile ale blocării geamului pe Volkswagen Tiguan, este timpul să vă ajutăm să rezolvați această problemă, în acest articol sunt diferitele proceduri pe care le veți putea pune pe site pentru a debloca geamul Volkswagen Tiguan. :

 • Înainte de a face orice altceva, îndepărtați cu atenție garnitura ușii pentru a evita rupea capselor care o țin pe site-ul web.
 • Ajunși în fața mecanismului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe Volkswagen Tiguan, vă rugăm să consultați conținutul nostru pentru a vă ajuta să o localizați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Dacă cablul este răsucit, puteți încerca singuri scoțând geamul din suporturi pentru a-l pune înapoi pe site, altfel va trebui schimbat.
 • În ceea ce privește unitatea motorului, o simplă înlocuire originală va fi cel mai bun remediu, de fapt o unitate motor moartă nu este recuperabilă.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este spart la Volkswagen Tiguan, le puteți schimba cu ușurință deoarece sunt doar prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când porniți butonul comutatorului și ați verificat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a descoperi dacă este conectat corect sau dacă nu este rupt.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Tiguan?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe Volkswagen Tiguan/strong, unele reparatii sunt mai dificile decat altele, daca nu ai experienta in stare sa le faci singur, mergi la mecanicul tau care ti le va putea face.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Tiguan, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию