Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe Volkswagen Jetta, ce pot face?

Cu toate acestea, mașinile mai noi devin din ce în ce mai bine izolate, devin încă destul de calde pe tot parcursul verii. Una dintre cele mai ușoare modalități de a disipa destul de rapid această căldură pe tot parcursul verii sau de a vă ajuta să eliminați ceața în timpul iernii este să vă deschideți geamurile când conduceți. Cu toate acestea, în unele cazuri dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe Volkswagen Jetta? Tocmai la asta vom încerca să răspundem astăzi, mai întâi vom descoperi împrejurarea unui geam manual blocat pe Volkswagen Jetta, iar în al doilea rând împrejurarea unui geam electric.

Geam manual blocat la Volkswagen Jetta

Sistemele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul Volkswagen Jetta este blocat în poziția deschis sau închis , nu va inlocui mare lucru din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este neaparat mai enervant, riscati sa vi se fure masina, sau sa treceti prin vreme rea si ca interiorul Volkswagen Jetta sa se muceze sau sa aiba probleme electrice ca rezultat al umidității.

De ce s-a blocat geamul manual al Volkswagen Jetta?

Dacă te afli în împrejurarea în care geamul manual al Volkswagen Jetta este blocat fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă, există două cauze cele mai importante care vă pot arăta acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau distrus: Acest lucru va împiedica sistemul să ridice sau să coboare geamul.
 • Garniturile sau ghidajele de sticlă sunt deteriorate: împiedică mișcarea adecvată a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Cum să deconectez bateria la Volkswagen Jetta?

Cum să deschid fereastra manuală blocată pe Volkswagen Jetta?

Acum am descoperit de ce geamul manual al Volkswagen Jetta este blocat în poziția deschis sau închis. Vom vorbi acum despre alternativele disponibile pentru a putea deblocați geamul Volkswagen Jetta . Pentru a realiza acest lucru, nu aveți nevoie de expertiză mecanică foarte avansată, mecanismele manuale sunt de fapt destul de foarte simple. Va trebui să scoate sigiliul de la usa ta pentru a accesa sistemul de ridicare a geamurilor. Cu o verificare vizuală, vei identifica destul de repede dacă unele piese sunt sparte precum suporturile geamului sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt deteriorate, ceea ce va bloca geamul Volkswagen Jetta. Dacă este vorba doar de șine, puteți încerca să le puneți înapoi pe site și să le lubrifiați, în orice alt caz va trebui să înlocuiți componenta, pentru asta va trebui mai întâi să scoateți geamul cu precauție pentru a accesa sistemele de schimbat în mod corespunzător.

Geam electric blocat pe Volkswagen Jetta

Acum să trecem la cea mai cunoscută circumstanță, a Geam electric blocat la Volkswagen Jetta . De fapt, geamurile electrice sunt neapărat mai complexe decât geamurile manuale și, în consecință, aduc neapărat partea lor de probleme suplimentare.

De ce s-a blocat geamul electric la Volkswagen Jetta?

Deci, să începem cu posibilele origini ale unui geam blocat pe Volkswagen Jetta:

 • Motoare defecte de bobinator de geamuri: De fapt, este una dintre cele mai generale cauze ale defecțiunii de bobinat de geamuri, deoarece aceste motoare se obosesc în timp și pot deveni inutile. În general, poți descoperi asta pentru că înainte de a se lăsa complet, încep să obosească, iar fereastra se ridică din ce în ce mai puțin destul de repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, într-un astfel de caz ar trebui să observați un zgomot specific când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul sistemului, de asemenea, ar trebui să observați un zgomot când activați geamul Volkswagen Jetta.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului Volkswagen Jetta

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Volkswagen Jetta, ce să fac?

Cum debloc geamul electric blocat pe Volkswagen Jetta?

Acum că am descoperit toate cauzele posibile ale blocării ferestrei pe Volkswagen Jetta, este timpul să vă ajutăm să rezolvați această problemă, pe acest site sunt diferitele metode pe care veți avea posibilitatea de a le pune pe site pentru a debloca fereastra Volkswagenului dvs. Jetta:

 • Înainte de a face orice altceva, scoateți cu grijă ornamentele ușii pentru a evita rupea capselor care o țin pe site-ul web.
 • Odată ajuns în fața sistemului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe Volkswagen Jetta, vă rugăm să consultați conținutul nostru pentru a vă ajuta să o găsiți. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Dacă cablul este răsucit, puteți încerca singuri scoțând geamul din suporturi pentru a-l pune înapoi pe site, în orice alt caz va trebui schimbat.
 • În ceea ce privește unitatea motor, o simplă înlocuire originală va fi cel mai bun remediu, de fapt o unitate motor moartă nu este recuperabilă.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este spart la Volkswagen Jetta, le puteți înlocui cu ușurință deoarece sunt doar prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când porniți butonul comutatorului și ați examinat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a descoperi dacă este conectat eficient sau dacă nu este deteriorat.
Weiterlesen:
Cum să blochezi un Volkswagen Jetta cu o baterie descărcată?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe Volkswagen Jetta/puternic, unele reparatii sunt mai complexe decat altele, daca nu ai experienta in stare sa le faci singur, mergi la mecanicul tau auto care va avea posibilitatea sa ti le faca.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Jetta, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Jetta.

Legătura cu publicația principală