Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe GMC Yukon XL, ce pot face?

Deși vehiculele mai noi devin din ce în ce mai bine izolate, acestea sunt totuși cuptoare pe tot parcursul verii. Una dintre cele mai de bază metode de a disipa rapid această căldură pe tot parcursul verii sau de a vă ajuta să eliminați ceața iarna este să vă deschideți geamurile când conduceți. Cu toate acestea, de multe ori dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul s-a blocat pe GMC Yukon XL meu? Exact la asta vom încerca să răspundem în acest articol, mai întâi vom afla împrejurarea unui geam manual blocat pe GMC Yukon XL și, în al doilea rând, împrejurarea unui geam electric.

Geam manual blocat pe GMC Yukon XL

Sistemele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul GMC Yukon XL este blocat în poziția deschis sau închis , nu se va schimba prea mult din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este neaparat mai frustrant, risti sa iti fie furata masina, sau sa suferi de vreme rea si ca interiorul tau GMC Yukon XL sa mucegheze sau sa aiba complicatii electrice. din cauza umiditatii.

De ce este blocată fereastra manuală a GMC Yukon XL?

Dacă te afli în împrejurarea în care fereastra manuală a GMC Yukon XL este blocată fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă, există două cauze cele mai importante care pot explica acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau deteriorat: Acest lucru va împiedica mecanismul să ridice sau să coboare geamul.
 • Garniturile sau ghidajele de sticlă sunt deteriorate: împiedică mișcarea corectă a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
GPS GMC Yukon nu funcționează GMC Yukon

Cum deschid fereastra manuală blocată pe GMC Yukon XL meu?

Acum am descoperit de ce geamul manual al GMC Yukon XL este blocat în poziția deschis sau închis. Vom discuta acum alternativele disponibile pentru a putea deblocați geamul GMC Yukon XL . Pentru a face acest lucru, nu aveți nevoie de înțelegere mecanică foarte avansată, mecanismele manuale sunt de fapt destul de simple. Va trebui să scoate sigiliul de la usa ta pentru a accesa mecanismul de ridicare a geamului. Cu o verificare vizuală, veți observa rapid dacă unele piese sunt deteriorate, cum ar fi suporturile de geam sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt deteriorate, ceea ce va bloca geamul GMC Yukon XL. Daca este vorba doar de sinele poti incerca sa le pui la loc si sa o lubrifiezi, altfel va trebui sa inlocuiesti componenta, pentru asta va trebui mai intai sa scoti geamul cu atentie pentru a accesa sistemele de inlocuit in siguranta.

Geam electric blocat pe GMC Yukon XL

Acum să trecem la cea mai generală circumstanță, a Geam electric blocat pe GMC Yukon XL . Evident, geamurile electrice sunt neapărat mai dificile decât geamurile manuale și, în consecință, aduc neapărat cota lor de complicații suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe GMC Yukon XL?

Deci, să începem cu posibilele origini ale unei ferestre blocate pe GMC Yukon XL:

 • Motoare defecte de bobinator de geamuri: evident, este unul dintre cele mai generale motive pentru defecțiunea bobinatorului de geamuri, deoarece aceste motoare obosesc în timp și pot deveni inutile. În general, puteți afla acest lucru pentru că înainte de a-și da demisia complet, încep să obosească și geamul se ridică din ce în ce mai puțin repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, în acest caz ar trebui să observați un zgomot specific când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul mecanismului, de asemenea, ar trebui să observați un zgomot când activați geamul GMC Yukon XL.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului GMC Yukon XL.

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu GMC Yukon XL?

Cum deblochez geamul blocat pe GMC Yukon XL?

Acum că am descoperit toate cauzele posibile ale unui geam blocat pe GMC Yukon XL, este timpul să vă ajutăm să rezolvați această problemă, în acest articol sunt diferitele măsuri pe care veți avea posibilitatea să le puneți în aplicare pentru a debloca geamul GMC-ului dvs. Yukon XL:

 • Înainte de a face orice altceva, scoateți cu atenție garnitura ușii pentru a evita rupea capselor care o țin la loc.
 • Ajunși în fața mecanismului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați că aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe GMC Yukon XL, vă rugăm să consultați articolul nostru pentru a vă ajuta să o identificați. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Daca este cablul care se incurca, poti incerca singur scotand sticla din suporturi pentru a-l pune la loc, altfel va trebui schimbata.
 • În ceea ce privește motorul, o înlocuire originală de bază va fi cel mai bun remediu, într-adevăr un motor mort nu este recuperabil.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este spart pe GMC Yukon XL, le puteți schimba cu ușurință deoarece sunt doar prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când activați butonul comutatorului și ați examinat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a afla dacă este conectat eficient sau dacă nu este deteriorat.
Weiterlesen:
Cum se scoate bara de protecție de la un GMC Yukon XL?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe GMC Yukon XL/strong, unele reparatii sunt mai dificile decat altele, daca nu ai experienta in stare sa le faci singur, mergi la tehnicianul tau care va avea capacitatea de a le face pentru tine.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre GMC Yukon XL, aruncați o privire la categoria GMC Yukon XL.

Legătura cu publicația principală