Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Geam blocat pe GMC Yukon, ce pot face?

Cu toate acestea, vehiculele mai noi devin din ce în ce mai bine izolate, încă devin destul de fierbinți în timpul verii. Una dintre cele mai ușoare metode de a disipa destul de rapid această căldură în timpul verii sau de a te ajuta să scapi de ceață iarna este să-ți deschizi geamurile când conduci. Cu toate acestea, în unele cazuri dvs ferestrele pot să nu se deschidă sau să rămână blocate, deschise sau închise . În acest caz, ce ar trebui să fac dacă am un geamul blocat pe GMC Yukon meu? Exact la asta vom încerca să răspundem astăzi, mai întâi vom descoperi cazul unui geam manual blocat pe GMC Yukon, iar în al doilea rând cazul unui geam electric.

Geam manual blocat pe GMC Yukon

Mecanismele dintre un geam electric și un geam manual sunt diferite, totuși, dacă geamul GMC Yukon este blocat în poziția deschis sau închis , nu se va schimba prea mult din punct de vedere tehnic, dar in pozitie deschisa este de fapt mai enervant, risti sa iti fie furat vehiculul, sau sa ai probleme cu vremea rea ​​si ca interiorul tau GMC Yukon sa mucegheze sau sa aiba probleme electrice. din cauza umiditatii.

De ce este blocată fereastra manuală a GMC Yukon?

Dacă te afli în cazul în care fereastra manuală a GMC Yukon este blocată fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă, există doi factori cei mai importanți care pot descrie acest blocaj:

 • Cablul regulatorului de geam este încurcat sau deteriorat: Acest lucru va împiedica sistemul să ridice sau să coboare geamul.
 • Garniturile sau ghidajele de sticlă sunt deteriorate: împiedică mișcarea adecvată a sticlei în sus și în jos.
Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate GMC Yukon?

Cum deschid fereastra manuală blocată pe GMC Yukon al meu?

Acum am văzut de ce fereastra manuală a GMC Yukon este blocată în poziția deschisă sau închisă. Acum ne vom concentra pe alternativele disponibile pentru a putea deblocați geamul GMC Yukon . Pentru a face acest lucru, nu aveți nevoie de expertiză mecanică foarte avansată, mecanismele manuale sunt destul de foarte ușoare. Va trebui să scoate sigiliul de la usa ta pentru a accesa sistemul de ridicare a geamurilor. Cu o verificare vizuală, vei identifica destul de repede dacă unele elemente sunt deteriorate, cum ar fi suporturile de geam sau un braț de pârghie, dacă cablul este încurcat sau dacă șinele sunt deteriorate, ceea ce va bloca geamul GMC Yukon. Daca este vorba doar de sinele poti incerca sa le pui la loc si sa le ungi, in orice alt caz va trebui sa inlocuiesti componenta, pentru asta va trebui mai intai sa scoti geamul cu precautie pentru a accesa mecanismele de schimbat cu atentie .

Geam electric blocat pe GMC Yukon

Acum să trecem la cazul cel mai general, a Geam electric blocat pe GMC Yukon . De fapt, geamurile electrice sunt de fapt mai complexe decât geamurile manuale și, prin urmare, aduc de fapt partea lor de probleme suplimentare.

De ce este blocat geamul de pe GMC Yukon?

Deci, să începem cu posibilele rădăcini ale unei ferestre blocate pe GMC Yukon:

 • Motoare de bobinat de geam defecte: De fapt, este una dintre cele mai frecvente cauze pentru defecțiunea dispozitivului de bobinare a geamurilor, deoarece aceste motoare obosesc în timp și pot deveni inutile. În general, poți descoperi asta pentru că înainte de a se lăsa complet, încep să obosească, iar geamul se ridică din ce în ce mai puțin destul de repede.
 • Una dintre angrenajele sistemului de ridicare a geamului se blochează sau se rupe, în acest caz ar trebui să observați un zgomot specific când apăsați butonul de ridicare a geamului.
 • Ca și în cazul ridicătorului manual de geam, unul dintre cabluri se poate rupe sau se poate încurca în tamburul sistemului, de asemenea, ar trebui să observați un zgomot când activați geamul GMC Yukon.

  .

 • Siguranța de ridicare a geamului este defectă, așa că nu există alimentare cu energie a motorului de ridicare a geamului GMC Yukon

  .

 • Butonul comutatorului este deconectat sau defect
Weiterlesen:
GMC Yukon CARE au probleme la ralanti

Cum debloc geamul blocat pe GMC Yukon?

Acum că am văzut toate motivele posibile ale unei ferestre blocate pe GMC Yukon, este timpul să vă ajutăm să corectați această problemă, pe acest site sunt diferite metode pe care le veți putea pune în aplicare pentru a debloca fereastra GMC Yukon:

 • Înainte de a face orice altceva, scoateți cu grijă garnitura ușii pentru a evita rupea capselor care o țin la loc.
 • Odată ajuns în fața sistemului, trebuie să testați instalația electrică, să deconectați cablurile de alimentare de la motor și cu ajutorul unui voltmetru verificați dacă aveți un curent de aproximativ 12 volți la apăsarea butonului de ridicare a geamului. Dacă nu este cazul, va trebui să vă uitați la siguranța de ridicare a geamului de pe GMC Yukon, vă rugăm să consultați pagina noastră de conținut pentru a vă ajuta să o găsiți. Dacă siguranța dumneavoastră este în stare bună, verificați firele de alimentare, unul dintre ele trebuie tăiat

  .

 • Daca este cablul care s-a incurcat, poti incerca singur scotand geamul din suporturi pentru a-l pune la loc, in orice alt caz va trebui schimbat.
 • În ceea ce privește motorul, o simplă înlocuire originală va fi cel mai bun remediu, de fapt un motor mort nu este recuperabil.
 • Dacă unul dintre suporturile de geam este spart pe GMC Yukon, le puteți schimba cu ușurință deoarece sunt doar prinse sau înșurubate pe geam.
 • În cele din urmă, dacă nu se întâmplă nimic când porniți butonul comutatorului și ați examinat toate conexiunile electrice, scoateți butonul comutatorului pentru a descoperi dacă este conectat corect sau dacă nu este deteriorat.
Weiterlesen:
Cum se curăță motorul GMC Yukon XL?

Acolo, acum știi cum sa scapi de un geam blocat pe GMC Yukon/puternic, unele reparatii sunt mai complexe decat altele, daca nu te simti in stare sa le faci singur, mergi la mecanicul tau care ti le va putea face.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre GMC Yukon, nu ezitați să consultați categoria noastră GMC Yukon.

Legătura cu publicația principală