Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ford Explorer CARE au probleme la ralanti

Dacă ești îngrijorat de mașina ta, ai ajuns pe site-ul potrivit și da, prin această pagină web ne propunem să te sprijinim în a face față micilor complicații pe care Ford Explorer ți le poate provoca. Acum vă vom verifica Ford Explorer care nu funcționează corect , care poate fi aproape invizibilă și uneori semnifică defecțiunea componentelor necesare, dar nu este o problemă care poate rămâne nevăzută. Prin urmare, este foarte necesar să-i acordați atenție și ați făcut ceea ce trebuie să începeți să căutați un remediu la problemă. Pentru a răspunde la această întrebare, ne vom uita mai întâi la câteva dintre punctele de care trebuie să ne uităm pentru un Ford Explorer care nu funcționează la ralanti și, în final, câteva componente care ar putea fi de vină pentru Ford Explorer care nu funcționează la ralanti.

Ford Explorer CARE NU VA RAZĂ în mod corespunzător: RISCURI ȘI INSPECȚIILE PRELIMINARE TREBUIE REALIZATE

În primul rând, este necesar să știți că dvs Ford Explorer nu se menține corect , dacă este deranjat, veți risca să deteriorați prematur părți ale mașinii dumneavoastră. În general, se estimează că turația în gol a Ford Explorer ar trebui să fie între 750 și 900 rpm. Dacă Ford Explorer nu funcționează la ralanti sau dacă turația în ralanti este instabilă, acest lucru poate fi detectat prin mici variații ale turației în gol a Ford Explorer de la 100 rpm până la turația de ralanti a unității motorului.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aerul condiționat Ford Explorer

Vom arunca acum o privire mai atentă la punctele de control care trebuie examinate pentru a ne face o idee despre motivul pentru care Ford Explorer nu este inactiv:

  • Problema electronica: Indiferent dacă este o problemă cu ECU sau senzor, este posibil să aveți o defecțiune a unității motorului în ECU, verificați-o cu un instrument de diagnosticare și, dacă este cazul, concentrați-vă pe defecțiunea electrică, este posibil ca Ford Explorer să nu funcționeze la ralanti și este cauzată de una dintre aceste anomalii.
  • Analiza evacuarii: Dacă observați fum negru, ar trebui să fie un semnal al unei probleme de ardere sau de admisie. Dacă identificați vapori albi, probabil că din cauza apei din interiorul cilindrilor, aveți grijă la garnitura chiulasei!
  • Examinarea blocului motor: Asigurați-vă că priviți bine toate furtunurile Ford Explorer, conectorii electrici, senzorii, o gaură foarte ușoară într-un furtun sau un cablu deconectat pot fi cauza problemelor dvs.

Ford Explorer CARE NU VA RALE: COMPONENTELE CARE POT PROVOCA

În această secțiune, vom revizui acum piesele care pot face ca Ford Explorer să treacă cu încetinitorul. Mai întâi ne vom concentra pe grijile sursei electrice, iar apoi pe cele legate de admiterea Ford Explorer.

Ford Explorer RALENTI INSTABILĂ CAUZAT DIN DEFUNȚIONARE ELECTRICĂ

  • Una dintre cele mai generale cauze pentru care Ford Explorer nu va funcționa în gol este dacă unul dintre senzorii tăi este deteriorat, murdar sau pur și simplu are o conexiune proastă la sursa de alimentare. În acest articol este o listă a lucrurilor cheie pe care ar trebui să vă uitați dacă ați avut vreodată o defecțiune afișată pe ECU. Verificați senzorul de temperatură, debitmetrul dvs. de aer și senzorii lambda (2 în total).
  • Problema senzorului: la fel ca și în cazul senzorilor, este mai mult decât probabil ca un senzor defect foarte ușor să fie sursa inactivității tale care nu se potrivește pe Ford Explorer. Prin urmare, verificați senzorul arborelui cu came și senzorul punct mort superior.
  • Probleme cu ECU: în cele din urmă, ECU-ul dvs. ar putea fi cauza complicațiilor dvs. cu Ford Explorer. Poate fi din cauza unei defecțiuni electrice sau a unei probleme de software, în orice caz mergi la mecanicul tău pentru o reprogramare sau o verificare a conexiunilor.
  • Verificați-vă alternatorul care, dacă este slab, poate fi cauza problemei.
Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Ford Explorer

Ford Explorer a încetinit INSTABIL CAUZAT DE ADMISIE

În cele din urmă, pe acest site web sunt posibilele cauze pentru care Ford Explorer nu ține pasul când este inactiv din cauza unei probleme de admisie.

  • Problema la admisia de combustibil: Pompa de injecție sau injectoarele dvs. ar putea fi înfundate. Verificați, de asemenea, senzorii de presiune care sunt cauze comune ale acestui tip de probleme pe Ford Explorer.
  • Problema cu corpul clapetei: Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor întâlnite la motoarele pe benzină, corpul de accelerație poate fi cauza ca un Ford Explorer să nu țină la ralanti, încercați să-l verificați.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Ford Explorer, nu ezitați să consultați categoria noastră Ford Explorer.

Legătura cu publicația principală