Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ezitare în timpul accelerației lui Mercury Grand Marquis

Foarte rar este un semn bun că motorul Mercury Grand Marquis se comportă neobișnuit. Acest lucru se datorează faptului că motorul este cea mai importantă parte a automobilului dvs. și orice simptom de funcționare anormală trebuie detectat imediat și trebuie să căutați declanșatorul defecțiunii. Dacă se întâmplă ca dvs Mercury Grand Marquis ezită în timpul accelerației, am realizat acest articol pentru a te ajuta să descoperi declanșatorul eșecului tău. Vom analiza acum toate motivele posibile pentru care Marele Marchizul dvs. Mercur a ezitat în accelerare.

Mercury Grand Marquis CARE ezită în timp ce accelerează DIN CAZĂ Aprinderii:

Deci, să începem recapitularea motivelor care pot genera ezitare în timpul accelerației lui Mercury Grand Marquis. Unul dintre cele mai clasice motive este că aprinderea ți se defectează. Vorbim despre aprindere, dar putem generaliza și defecțiunea la ECU care în sine poate trimite date proaste care vă vor perturba aprinderea. Este posibil ca Mercury Grand Marquis a să fi trecut în modul limp, nu ezitați să citiți acest articol pentru mai multe informații. Pentru a verifica dacă una dintre aceste defecțiuni nu este declanșarea că Mercury Grand Marquis are dificultăți de accelerare, va trebui să vă „vălizați” automobilul. De asemenea, puteți arunca o privire asupra stării bobinelor dvs. de aprindere, dacă aveți mai multe și una este defectă poate fi cauza cuplajelor, orificiilor de accelerație pe care le simțiți, dacă aveți doar una de cele mai multe ori dvs. Mercury Grand Marquis nu ar trebui să pornească.

Weiterlesen:
Mercury Grand Marquis trage spre dreapta, ce să fac?

Ezitare în timpul accelerării lui Mercury Grand Marquis CA REZULTAT ALE INJECTOARELOR:

Acum să ne concentrăm asupra necazurilor legate de injector ale injectoarelor de combustibil ale lui Mercury Grand Marquis. Dacă detectați acest sentiment că automobilul dvs. pășește, este foarte posibil ca, din cauza calității slabe a combustibilului, unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. să fi fost înfundate sau obstrucționate, producând un amestec defect aer/combustibil care să fie livrat la blocul motor și, prin urmare, automat. întrerupeți funcționarea normală a acestuia, nu uitați să vă verificați injectoarele. Dacă în timpul verificării descoperiți că unul dintre injectoarele dvs. curge pe Mercury Grand Marquis, vă rugăm să răsfoiți documentul nostru mic pentru a rezolva această defecțiune.

Ezitare în timpul accelerației Mercury Grand Marquis CA REZULTAT CABLUL DE ACCELERATOR:

O altă posibilă explicație de ce ajungi să simți ezitare în timpul accelerației lui Mercury Grand Marquis, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este că cablul de accelerație este uzat serios. Dacă cablul de accelerație este într-o stare proastă de uzură, nu va aluneca corect în mantaua sa și se va rupe, verificați nivelul de uzură al cablului de accelerație.

Mercury Grand Marquis care ezită atunci când accelerează din cauza filtrului de combustibil:

Oricât de mult este asociat filtrul de combustibil, ne confruntăm cu aceeași formă de probleme ca injectoarele înfundate. Dacă Mercury Grand Marquis strânge și simți că pășește sau dacă ai găuri când accelerezi, filtrul de combustibil s-ar putea bloca. Rezultatul ar fi că întregul sistem de admisie ar funcționa la ralanti și, prin urmare, motorul dumneavoastră ar avea lipsă de alimentare cu combustibil pentru a funcționa normal. Nu ratați să îl verificați și să îl înlocuiți dacă este necesar. Dacă aveți vreodată senzația că Mercury Grand Marquis se ridică în ture de la sine, citiți tutorialul nostru, care ar trebui să vă ajute să discerneți sursa.

Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare a lui Mercury Grand Marquis?

Ezitare în timpul accelerației Mercury Grand Marquis CA REZULTAT AL FILTRULUI DE PARTICULE:

Ultima justificare pentru un ezitând Mercury Grand Marquis în timpul accelerării. Mașinile moderne sunt echipate cu tot mai multe opțiuni de limitare a emisiilor, filtrul de particule fac parte din acest pachet. Cu toate acestea, în funcție de modul în care îl utilizați, acesta poate deveni înfundat și murdar. Mai ales dacă conduceți distanțe scurte și nu vă împingeți motorul cu putere de multe ori. Dacă aceasta este circumstanța, este posibil ca ACP-ul tău să se înfunde și Mercury Grand Marquis să-ți dea probleme de accelerare. Să-l examineze.

Ezitare în timpul accelerării lui Mercury Grand Marquis DIN CA UN FURTUN INTENSAT:

Pentru a rezuma, ultimul necaz, și cu siguranță cel mai puțin iritant pentru dvs., este posibil ca unul dintre furtunurile dvs. de admisie a combustibilului sau a aerului să fie perforat sau crăpat și să motiveze o lipsă de aer sau de combustibil, ceea ce va duce la un Mercury Grand Marquis care dă probleme la accelerare, verifică sub capotă, motorul pornit, nivelul de uzură al furtunurilor, ai grijă să nu te arzi. Dacă vi se întâmplă acest lucru, este posibil ca Mercury Grand Marquis să nu poată funcționa în gol, circumstanță în care priviți mica noastră pagină pentru a trata defecțiunea în profunzime.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Mercury Grand Marquis, nu ezitați să consultați categoria noastră Mercury Grand Marquis.

Legătura cu publicația principală