Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ezitare în timpul accelerației Ford Galaxy

Aproape niciodată nu este un semn bun că motorul din Ford Galaxy se comportă anormal. Acest lucru se datorează faptului că motorul este partea principală a mașinii dvs. și orice semnal de funcționare anormală trebuie detectat imediat și trebuie să căutați declanșarea defecțiunii. Dacă se întâmplă că dvs Ford Galaxy ezită în timpul accelerației, am făcut acest articol pentru a te ajuta să descoperi declanșatorul eșecului tău. Vom examina acum toate motivele posibile pentru care Ford Galaxy a ezitat în accelerare.

Ford Galaxy CARE ezită în timp ce accelerează REZULTAT DIN Aprindere:

Deci, să începem lista noastră cu motivele care pot genera ezitare în timpul accelerării Ford Galaxy. Unul dintre cele mai cunoscute motive este că aprinderea nu funcționează. Vorbim despre aprindere, dar putem generaliza și defecțiunea la ECU care în sine poate transmite informații proaste care vă vor perturba aprinderea. Este posibil ca Ford Galaxy a să fi trecut în modul limp, nu vă gândiți de două ori să parcurgeți acest articol pentru mai multe informații. Pentru a verifica că una dintre aceste defecțiuni nu este provocarea problemelor de accelerare a Ford Galaxy, va trebui să vă „vălizați” mașina. De asemenea, puteți examina starea bobinelor dvs. de aprindere, dacă aveți mai multe și una este defectă, poate fi motivul cuplajelor, orificiile de accelerație pe care le simțiți, dacă aveți doar una de cele mai multe ori Ford Galaxy ar trebui să vă nu începe.

Weiterlesen:
Motorul Ford Galaxy zdrăngănește când este rece

Ezitare în timpul accelerării Ford Galaxy CA REZULTAT INJECTOARELOR:

Acum să ne uităm la accidentele legate de injector ale injectoarelor de combustibil ale Ford Galaxy. Dacă identificați acest sentiment că mașina dvs. pășește, este foarte posibil ca, din cauza calității slabe a combustibilului, unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. să fi fost înfundate sau obstrucționate, determinând livrarea unui amestec defect aer/combustibil către blocul motor și, prin urmare, automat. perturbați funcțiile sale normale, nu uitați să vă verificați injectoarele. Dacă în timpul verificării descoperiți că unul dintre injectoarele dvs. curge pe Ford Galaxy, vă rugăm să citiți fișierul nostru mic pentru a scăpa de această defecțiune.

Ezitare în timpul accelerării Ford Galaxy CA REZULTAT CABLUL DE ACCELERATOR:

Un alt posibil motiv pentru care ajungi să simți ezitare în timpul accelerației Ford Galaxy, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este că cablul de accelerație este foarte uzat. Dacă cablul de accelerație este într-o stare proastă de uzură, nu va aluneca corespunzător în manta sa și se va rupe, verificați nivelul de uzură al cablului de accelerație.

Ford Galaxy care ezită când accelerează REZULTAT DIN FILTRUL DE COMBUSTIBIL:

În ceea ce privește filtrul de combustibil, avem de-a face cu același tip de probleme ca injectoarele înfundate. Dacă Ford Galaxy prinde ambreiajul și simțiți că pășește sau aveți găuri când accelerați, filtrul de combustibil este posibil să fie înfundat. Rezultatul ar fi că întregul sistem de admisie ar funcționa la ralanti și, prin urmare, motorul dumneavoastră ar avea lipsă de alimentare cu combustibil pentru a funcționa normal. Nu uitați să îl verificați și să îl schimbați dacă este necesar. Dacă aveți vreodată senzația că Ford Galaxy urcă singur în ture, parcurgeți tutorialul nostru, acesta ar trebui să vă ajute să distingeți cauza.

Weiterlesen:
Scurgerea injectorului pe Ford Galaxy, ce să fac?

Ezitare în timpul accelerării Ford Galaxy CA REZULTAT AL FILTRULUI DE PARTICULE:

Motivul suprem pentru un ezitând Ford Galaxy în timpul accelerării. Mașinile moderne sunt echipate cu tot mai multe opțiuni de limitare a emisiilor, filtrul de particule fac parte din acest pachet. Cu toate acestea, în funcție de modul în care îl utilizați, acesta poate deveni înfundat și murdar. Mai ales dacă conduceți distanțe scurte și nu vă împingeți motorul cu putere. Dacă aceasta este circumstanța, este posibil ca ACP să se blocheze și Ford Galaxy să vă dea probleme de accelerare. Verificați-l.

Ezitare în timpul accelerării Ford Galaxy REZULTATE DIN UN FURTUN INTENSAT:

În concluzie, ultima problemă, și cu siguranță cea mai puțin frustrantă pentru tine, este posibil ca unul dintre furtunurile tale de admisie a combustibilului sau a aerului să fie perforat sau crăpat și să motiveze o lipsă de aer sau de combustibil ceea ce va avea ca rezultat un Ford Galaxy care dă probleme de accelerare, verificați sub capotă, motorul pornit, nivelul de uzură al furtunurilor, aveți grijă să nu vă ardeți. Dacă vi se întâmplă acest lucru, este posibil ca Ford Galaxy să nu poată funcționa în gol, circumstanță în care examinați micul nostru articol pentru a remedia defecțiunea în profunzime.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Ford Galaxy, nu ezitați să consultați categoria noastră Ford Galaxy.

Legătura cu publicația principală