Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ezitare în timpul accelerării Lexus NX

Aproape niciodată nu este un semnal bun că motorul din Lexus NX se comportă atipic. Acest lucru se datorează faptului că motorul este componenta principală a mașinii tale și orice semn de performanță anormală trebuie observat instantaneu și trebuie să cauți cauza defecțiunii. Dacă se întâmplă ca dvs Lexus NX ezită în timpul accelerației, am realizat acest tutorial pentru a vă ajuta să găsiți cauza eșecului dvs. Vom verifica acum toate cauzele posibile pentru care Lexus NX a ezitat în accelerare.

Lexus NX CARE ezită în timp ce accelerează DIN CAZĂ Aprinderii:

Deci, să începem rezumatul nostru al cauzelor care pot genera ezitare în timpul accelerării Lexus NX. Una dintre cele mai simple cauze este că aprinderea nu funcționează. Vorbim despre aprindere, dar ne putem extinde și la defecțiunea la ECU care de la sine poate da informații proaste care îți vor deranja aprinderea. Este posibil ca Lexus NX a să fi trecut în modul limp, nu ezitați să răsfoiți acest tutorial pentru mai multe informații. Pentru a putea verifica dacă una dintre aceste defecțiuni nu este cauza pentru care Lexus NX întâmpină probleme de accelerare, va trebui să vă „vălizați” mașina. De asemenea, puteți verifica starea bobinelor dvs. de aprindere, dacă aveți mai multe și una este defectă, poate fi o justificare pentru cuplajele, găurile de accelerare pe care le experimentați, dacă aveți doar una de cele mai multe ori Lexus NX. nu ar trebui să înceapă.

Weiterlesen:
Capota blocată pe Lexus NX meu, ce pot face?

Ezitare în timpul accelerării Lexus NX CA REZULTAT ALE INJECTOARELOR:

Acum să ne uităm la accidentele legate de injector ale injectoarelor de combustibil ale Lexus NX. Dacă observați acest sentiment că mașina dvs. pășește, este foarte posibil ca, din cauza calității slabe a combustibilului, unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. să fi fost înfundate sau obstrucționate, provocând trimiterea unui amestec defect aer/combustibil către blocul motor și, prin urmare, instantaneu. întrerupeți funcționarea normală a acestuia, nu ratați să vă verificați injectoarele. Dacă în timpul verificării descoperiți că unul dintre injectoarele dvs. are scurgeri pe Lexus NX, vă rugăm să răsfoiți documentul nostru mic pentru a remedia această defecțiune.

Ezitare în timpul accelerării Lexus NX CA REZULTAT CABLUL DE ACCELERATOR:

O altă posibilă explicație de ce ajungi să simți ezitare în timpul accelerației Lexus NX, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este că cablul de accelerație este uzat serios. Dacă cablul de accelerație este într-o stare gravă de uzură, nu va aluneca eficient în mantaua sa și se va rupe, verificați nivelul de uzură al cablului de accelerație.

Lexus NX care ezită la accelerare din cauza filtrului de combustibil:

În ceea ce privește filtrul de combustibil, avem de-a face cu aceeași formă de problemă ca injectoarele înfundate. Dacă Lexus NX prinde ambreiajul și simți că pășește sau dacă ai găuri când accelerezi, filtrul de combustibil poate fi înfundat. Rezultatul ar fi că întregul sistem de admisie ar funcționa la ralanti și, prin urmare, motorul dumneavoastră ar avea lipsă de alimentare cu combustibil pentru a funcționa normal. Nu uitați să îl verificați și să îl schimbați dacă este necesar. Dacă aveți vreodată senzația că Lexus NX crește singur în ture, răsfoiți tutorialul nostru, care ar trebui să vă ajute să discerneți sursa.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână pe Lexus NX?

Ezitare în timpul accelerării Lexus NX CA REZULTAT AL FILTRULUI DE PARTICULE:

Ultima justificare pentru un ezitând Lexus NX în timpul accelerației. Mașinile moderne sunt echipate cu tot mai multe opțiuni de limitare a emisiilor, filtrul de particule fac parte din acest pachet. Cu toate acestea, în funcție de modul în care îl utilizați, acesta poate deveni înfundat și murdar. Mai ales dacă conduceți distanțe scurte și nu vă împingeți motorul cu putere de multe ori. Dacă aceasta este circumstanța, este posibil ca ACP să se blocheze, iar Lexus NX să vă provoace complicații de accelerare. Fă-l testat.

Ezitare în timpul accelerării Lexus NX DIN CA UN FURTUN INTENSAT:

În concluzie, ultima problemă, și cu siguranță cea mai puțin iritantă pentru tine, este posibil ca unul dintre furtunurile tale de admisie a combustibilului sau a aerului să fie perforat sau crăpat și să provoace o lipsă de aer sau de combustibil ceea ce va avea ca rezultat un Lexus NX care dă probleme de accelerare, verificați sub capotă, motorul pornit, nivelul de uzură al furtunurilor, aveți grijă să nu vă ardeți. Dacă vi se întâmplă acest lucru, este posibil ca Lexus NX să nu poată funcționa în gol, circumstanță în care consultați micul nostru articol pentru a trata defecțiunea în profunzime.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Lexus NX, accesați categoria noastră Lexus NX.

Legătura cu publicația principală