Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Volvo XC90 nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea pe scară largă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din 90 și rețelele sociale, era evident că mașinile vor rămâne în tendință. Iar după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi încorporat în Volvo XCXNUMX, de câțiva ani încoace multe mașini sunt echipate cu ecrane tactile. Deși acest lucru aduce un anumit confort, odată cu tehnologia apar și problemele. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă problemă de ecran tactil care nu mai funcționează pe Volvo XC90. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom afla avantajele de a avea un ecran tactil în mașină, apoi diferitele Probleme cu ecranul tactil la Volvo XC90 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volvo XC90

Înainte de a putea vedea de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Volvo XC90, vom afla mai întâi toate aspectele pozitive pe care ți le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele integrate de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Pe acest site este o listă cu avantajele și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil integrat în mașina dvs.:

 • Posibilitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Abilitatea de a urmări un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obține acces la multe opțiuni de setare ale mașinii sale datorită sistemului de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, prin urmare, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil în comparație cu butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Volvo XC90 meu trage spre dreapta, ce să fac?

.

Probleme cu ecranul tactil Volvo XC90

Vom trece acum la partea pe care sunteți cel mai interesat să o cunoașteți de ce nu mai funcționează ecranul tactil al meu Volvo XC90? Pentru a face acest lucru, am încercat să identificăm toate problemele care există pe ecranele tactile ale mașinii tale. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, în acest articol sunt principalele pe care le puteți întâlni:

 • Ecranul tactil al meu Volvo XC90 nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cazurile cele mai generale pe o mașină cu ecran, în multe cazuri este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a obține soluția la această problemă
 • Ecranul tactil al mașinii mele nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai răspunde, cel mai probabil este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Volvo XC90 meu se aprinde și se oprește fără nicio explicație: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se corectează ecranul tactil Volvo XC90

după ce a văzut de ce ecranul tactil al Volvo XC90 nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre problemele principale ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: În acest caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am afirmat mai înainte, cel mai probabil este o eroare prin care treceți, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volvo XC90 urmând acest articol.
 • Ecranul tactil al Volvo XC90 se aprinde și se oprește fără nicio explicație: în acest scenariu, este foarte probabil să fiți victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu puteți descoperi nimic, duceți mașina la un electrician auto care poate remedia problema.
Weiterlesen:
Scaunul a blocat Volvo XC90 în poziție

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo XC90, accesați categoria noastră Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector