Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Volvo XC60 nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea considerabilă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din 60 și rețelele sociale, era evident că mașinile vor urma mișcarea. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi încorporat în Volvo XCXNUMX, de câțiva ani încoace, multe mașini au fost construite cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru oferă un confort specific, cu tehnologia vine și preocupările. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați un problemă cu ecranul tactil care nu mai funcționează pe Volvo XC60. Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom afla caracteristicile de a avea un ecran tactil în vehiculul dvs. cu motor, apoi diferitele Probleme cu ecranul tactil la Volvo XC60 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volvo XC60

Înainte de a putea afla de ce ecranul tactil al Volvo XC60 dumneavoastră nu mai funcționează, vom afla mai întâi toate punctele pozitive pe care vi le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele integrate de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Pe acest site web este o listă a aspectelor pozitive și a caracteristicilor interesante ale unui ecran tactil integrat în autovehiculul dvs.:

 • Capacitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Capacitatea de a rămâne pe un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obține acces la multe opțiuni de setare pe autovehiculul său datorită sistemului de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, prin urmare, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil în comparație cu butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volvo XC60?

.

Complicații ale ecranului tactil Volvo XC60

Vom trece acum la secțiunea pe care ești cel mai interesat să o cunoști de ce nu mai funcționează ecranul tactil al meu Volvo XC60? Pentru a face acest lucru, am încercat să identificăm toate problemele care există pe ecranele tactile ale autovehiculului dumneavoastră. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, în acest articol sunt principalele pe care le puteți întâmpina:

 • Ecranul tactil al meu Volvo XC60 nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai frecvente cazuri la un autovehicul cu ecran, în majoritatea cazurilor este o problemă de alimentare, accesați secțiunea următoare pentru a remedia această problemă
 • Ecranul tactil al autovehiculului meu nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai reacționează, probabil că este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Volvo XC60 meu se aprinde și se oprește fără niciun motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se remediază ecranul tactil Volvo XC60

după ce a văzut de ce ecranul tactil al Volvo XC60 nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre problemele principale ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: În acest caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, în majoritatea cazurilor va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am explicat mai înainte, probabil că este o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, asigurați-vă că contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volvo XC60 urmând acest tutorial.
 • Ecranul tactil al Volvo XC60 se pornește și se oprește fără niciun motiv: în această situație, este foarte probabil să fii victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu găsiți nimic, duceți autovehiculul la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe Volvo XC60?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo XC60, aruncați o privire la categoria Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию