Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil volvo v90 nu merge

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea pe scară largă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din 90 și site-urile de internet, a fost evident că mașinile vor adera la fenomene. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi încorporat în volvo vXNUMX, de câțiva ani încoace, multe mașini au fost construite cu ecrane tactile. Deși acest lucru oferă un anumit confort, odată cu tehnologia vin și grijile. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă problemă cu ecranul tactil care nu mai funcționează pe volvo v90. Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom descoperi avantajele de a avea un ecran tactil în vehiculul dvs. cu motor, apoi diferitele Complicații ale ecranului tactil la volvo v90 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe volvo v90

Înainte de a putea verifica de ce nu mai funcționează ecranul tactil al volvo v90, vom descoperi mai întâi toate punctele pozitive pe care ți le va oferi acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, cele construite de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. În acest articol este o listă a aspectelor pozitive și a caracteristicilor interesante ale unui ecran tactil încorporat în autovehiculul dvs.:

 • Oportunitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Abilitatea de a urmări un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obțineți acces la multe opțiuni de setare pe autovehiculul său cauzate de sistemul de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil în comparație cu butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Unde se află mufa pe volvo v90?

.

Probleme cu ecranul tactil volvo v90

Vom trece acum la secțiunea pe care sunteți cel mai entuziasmat să o cunoașteți de ce nu mai funcționează ecranul tactil al meu volvo v90? Pentru a realiza acest lucru, am încercat să identificăm toate complicațiile care există pe ecranele tactile ale autovehiculului dumneavoastră. Nu există 50 de complicații diferite, dar acestea fiind spuse, iată principalele prin care ați putea trece:

 • Ecranul tactil de pe volvo v90 meu nu se mai aprinde: Aceasta este una dintre cele mai de bază situații pe un autovehicul cu ecran, în multe cazuri este o problemă de alimentare, accesați secțiunea următoare pentru a obține soluția la această problemă
 • Ecranul tactil al autovehiculului meu nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai răspunde, cel mai probabil este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al volvo v90 meu se aprinde și se oprește fără niciun motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se rezolvă ecranul tactil volvo v90

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al volvo v90 nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre complicațiile pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre principalele complicații ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: În acest caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în acest caz, așa cum am explicat mai înainte, cel mai probabil este o eroare prin care treci, va trebui să încerci să deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul volvo v90 urmând acest articol.
 • Ecranul tactil al volvo v90 se aprinde și se oprește fără niciun motiv: în această situație, este foarte probabil să fiți victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu puteți găsi nimic, duceți autovehiculul la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent volvo v90, ce să fac?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre volvo v90, accesați categoria noastră volvo v90.

Ссылка на основную публикацию