Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Volvo V60 nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea pe scară largă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din 60 și rețelele sociale, era clar că mașinile vor adera la această tendință. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi integrat la Volvo VXNUMX, de câțiva ani încoace multe mașini sunt echipate cu ecrane tactile. Deși acest lucru oferă un confort specific, odată cu tehnologia vin și grijile. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă problemă de ecran tactil care nu mai funcționează pe Volvo V60. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom afla avantajele de a avea un ecran tactil în autovehiculul dvs., apoi diferitele Probleme cu ecranul tactil la Volvo V60 și, în sfârșit, cum să le corectăm.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volvo V60

Înainte de a putea verifica de ce ecranul tactil al Volvo V60 dumneavoastră nu mai funcționează, vom afla mai întâi toate atributele pozitive pe care vi le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, cele incluse de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. În acest articol este o listă a aspectelor pozitive și a caracteristicilor interesante ale unui ecran tactil inclus în autovehiculul dvs.:

 • Posibilitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Oportunitatea de a rămâne pe un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Acces la multe opțiuni de setare pe autovehiculul său datorită sistemului de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volvo V60

.

Complicații ale ecranului tactil Volvo V60

Vom trece acum la partea pe care ești cel mai interesat să o cunoști de ce nu mai funcționează ecranul tactil al lui Volvo V60? Pentru a face acest lucru, am încercat să identificăm toate problemele care există pe ecranele tactile ale autovehiculului dumneavoastră. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, pe acest site sunt cele mai importante prin care ați putea trece:

 • Ecranul tactil al meu Volvo V60 nu se mai aprinde: Aceasta este una dintre cele mai generale situații pe un autovehicul cu ecran, în majoritatea cazurilor este o problemă de alimentare, accesați secțiunea următoare pentru a obține soluția la această problemă
 • Ecranul tactil al autovehiculului meu nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai răspunde, cu siguranță este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Volvo V60 meu se aprinde și se oprește fără niciun motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se remediază ecranul tactil Volvo V60

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al Volvo V60 nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre cele mai importante probleme ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: În acest caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am spus mai înainte, este cu siguranță o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, asigurați-vă că contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volvo V60 urmând acest articol.
 • Ecranul tactil al Volvo V60 se aprinde și se oprește fără niciun motiv: în acest scenariu, este foarte probabil să fiți victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu puteți descoperi nimic, duceți autovehiculul la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volvo V60 meu?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo V60, aruncați o privire la categoria Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector