Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Volvo S90 nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea considerabilă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din 90 și rețelele sociale, era evident că mașinile vor rămâne în mișcare. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi încorporat în Volvo SXNUMX, de câțiva ani încoace, multe mașini au fost construite cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru oferă un anumit confort, cu tehnologia vine și preocupările. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să remediați un problemă cu ecranul tactil care nu mai funcționează pe Volvo S90. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom afla avantajele de a avea un ecran tactil în vehiculul dvs. cu motor, apoi diferitele Probleme cu ecranul tactil la Volvo S90 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volvo S90

Înainte să vedem de ce ecranul tactil al Volvo S90 dumneavoastră nu mai funcționează, vom afla mai întâi toate aspectele pozitive pe care vi le va oferi acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele integrate de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Iată o listă cu avantajele și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil integrat în autovehiculul dvs.:

 • Posibilitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Oportunitatea de a rămâne pe un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obțineți acces la multe opțiuni de setare pe autovehiculul său cauzate de sistemul de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, prin urmare, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil în comparație cu butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Cea mai bună unitate principală pentru Volvo S90

.

Probleme cu ecranul tactil Volvo S90

Vom trece acum la partea pe care ești cel mai interesat să o cunoști de ce nu mai funcționează ecranul tactil al lui Volvo S90? Pentru a face acest lucru, am încercat să determinăm toate problemele care există pe ecranele tactile ale autovehiculului dumneavoastră. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, în acest articol sunt principalele pe care le puteți întâlni:

 • Ecranul tactil al meu Volvo S90 nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai de bază cazuri ale unui autovehicul cu ecran, în majoritatea cazurilor este o problemă de alimentare, accesați secțiunea următoare pentru a obține soluția la această problemă
 • Ecranul tactil al autovehiculului meu nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai răspunde, cu siguranță este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al lui Volvo S90 se aprinde și se oprește fără nicio explicație: Într-un astfel de caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se remediază ecranul tactil Volvo S90

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al Volvo S90 nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre problemele principale ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: într-un astfel de caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, în majoritatea cazurilor va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am afirmat mai înainte, este cu siguranță o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, asigurați-vă că contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volvo S90 urmând acest articol.
 • Ecranul tactil al Volvo S90 se pornește și se oprește fără nicio explicație: în acest scenariu, este foarte probabil să fiți victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu găsiți nimic, duceți autovehiculul la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Volvo S90?

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volvo S90, accesați categoria noastră Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector