Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Volvo S60 nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea pe scară largă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din 60 și site-urile de internet, era evident că mașinile vor adera la această tendință. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi adăugat la Volvo SXNUMX, de câțiva ani încoace multe mașini sunt echipate cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru oferă un anumit confort, cu tehnologia apar și problemele. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă problemă de ecran tactil care nu mai funcționează pe Volvo S60. Pentru a face acest lucru, pentru început, vom afla avantajele de a avea un ecran tactil în vehiculul dvs. cu motor, apoi diferitele Probleme cu ecranul tactil la Volvo S60 și, în sfârșit, cum să le corectăm.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volvo S60

Înainte de a putea afla de ce ecranul tactil al Volvo S60 dumneavoastră nu mai funcționează, vom afla mai întâi toate punctele pozitive pe care vi le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, cele construite de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Pe acest site web este o listă cu avantajele și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil încorporat în autovehiculul dvs.:

 • Oportunitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Oportunitatea de a rămâne pe un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obțineți acces la multe opțiuni de setare pe autovehiculul său cauzate de sistemul de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână pe Volvo S60?

.

Probleme cu ecranul tactil Volvo S60

Vom trece acum la secțiunea pe care doriți să o cunoașteți cel mai mult de ce ecranul tactil al lui Volvo S60 nu mai funcționează? Pentru a face acest lucru, am încercat să distingem toate problemele care există pe ecranele tactile ale autovehiculului dumneavoastră. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, în acest articol sunt cele mai importante pe care le puteți întâlni:

 • Ecranul tactil al meu Volvo S60 nu se mai aprinde: Aceasta este una dintre cele mai frecvente situații la un autovehicul cu ecran, în cele mai multe cazuri este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a remedia această problemă
 • Ecranul tactil al autovehiculului meu nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai răspunde, probabil că este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Volvo S60 meu se aprinde și se oprește fără niciun motiv: Într-un astfel de caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se corectează ecranul tactil Volvo S60

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al Volvo S60 nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre cele mai importante probleme ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: într-un astfel de caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am spus mai înainte, probabil că este o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volvo S60 urmând acest ghid.
 • Ecranul tactil al Volvo S60 se aprinde și se oprește fără niciun motiv: în această situație, este foarte probabil să fiți victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu puteți descoperi nimic, duceți autovehiculul la un electrician auto care poate remedia problema.
Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volvo S60, ce să faci?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volvo S60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию