Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Volkswagen Transporter nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea pe scară largă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din XNUMX și site-urile de internet, era clar că mașinile vor rămâne în mișcare. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi integrat în Volkswagen Transporter, de câțiva ani încoace multe mașini sunt dotate cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru oferă un anumit confort, cu tehnologia apar și problemele. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă problema ecranului tactil care nu mai merge pe Volkswagen Transporter. Pentru a face acest lucru, pentru început, vom vedea caracteristicile de a avea un ecran tactil în mașină, apoi diferitele Probleme cu ecranul tactil la Volkswagen Transporter și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volkswagen Transporter

Înainte de a ne putea uita de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Volkswagen Transporter, vom vedea mai întâi toate aspectele pozitive pe care ți le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, cele incluse de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. În acest articol este o listă cu avantajele și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil inclus în mașina dvs.:

 • Posibilitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Capacitatea de a rămâne pe un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Acces la multe opțiuni de setare pe mașina lui datorită sistemului de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, prin urmare, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil în comparație cu butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Cum se conectează Android Auto la Volkswagen Transporter?

.

Complicații ale ecranului tactil Volkswagen Transporter

Vom trece acum la partea pe care sunteți cel mai entuziasmat să o cunoașteți de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Volkswagen Transporter-ului meu? Pentru a face acest lucru, am încercat să determinăm toate problemele care există pe ecranele tactile ale mașinii tale. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, în acest articol sunt principalele pe care le puteți întâmpina:

 • Ecranul tactil al Volkswagen Transporter-ului meu nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai generale cazuri ale unei mașini cu ecran, în multe cazuri este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a remedia această problemă.
 • Ecranul tactil al mașinii mele nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai răspunde, probabil că este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Transporterului meu se aprinde și se oprește fără motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se remediază ecranul tactil Volkswagen Transporter

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al Volkswagen Transporter nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre problemele principale ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: în acest caz, va trebui să verificați partea de alimentare a ecranului tactil, în cele mai multe cazuri va fi o siguranță arsă, deci verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am spus mai înainte, probabil că este o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volkswagen Transporter urmând acest ghid.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Transporter se pornește și se oprește fără niciun motiv: în acest scenariu, este foarte probabil să fii victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu puteți descoperi nimic, duceți mașina la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
De ce Volkswagen Transporter 5 miroase a plastic ars?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector