Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Volkswagen Touran nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea intensivă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din XNUMX și site-urile de internet, era clar că mașinile se vor ține de fenomene. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi adăugat la Volkswagen Touran, de câțiva ani încoace multe mașini sunt dotate cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru oferă un anumit confort, odată cu tehnologia vin și grijile. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă problemă cu ecranul tactil care nu mai funcționează pe Volkswagen Touran. Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom vedea avantajele de a avea un ecran tactil în mașină, apoi diferitele probleme cu ecranul tactil la Volkswagen Touran și, în sfârșit, cum să le corectăm.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volkswagen Touran

Înainte să vedem de ce ecranul tactil al Volkswagen Touran nu mai funcționează, vom vedea mai întâi toate punctele pozitive pe care ți le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele integrate de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Pe acest site este o listă a aspectelor pozitive și a caracteristicilor interesante ale unui ecran tactil integrat în mașina dvs.:

 • Oportunitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Oportunitatea de a urmări un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Acces la multe opțiuni de setare pe mașina lui datorită sistemului de operare inclus în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil în comparație cu butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Motorul se scutură pe Volkswagen Touran, ce să fac?

.

Complicații ale ecranului tactil Volkswagen Touran

Vom trece acum la partea pe care doriți să o cunoașteți cel mai mult de ce nu mai funcționează ecranul tactil al lui Volkswagen Touran? Pentru a face acest lucru, am încercat să determinăm toate problemele care există pe ecranele tactile ale mașinii tale. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, în acest articol sunt cele mai importante prin care ați putea trece:

 • Ecranul tactil al meu Volkswagen Touran nu se mai aprinde: Aceasta este una dintre cele mai de bază situații pe o mașină cu ecran, în multe cazuri este o problemă de alimentare, accesați secțiunea următoare pentru a obține soluția la această problemă
 • Ecranul tactil al mașinii mele nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai reacționează, este aproape sigur o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Touran se aprinde și se oprește fără motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se corectează ecranul tactil Volkswagen Touran

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al Volkswagen Touran nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre cele mai importante probleme ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: În acest caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, în majoritatea cazurilor va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în acest caz, așa cum am spus mai înainte, este aproape sigur o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, asigurați-vă că contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volkswagen Touran urmând acest tutorial.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Touran se aprinde și se oprește fără niciun motiv: în această situație, este foarte probabil să fiți victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu găsiți nimic, duceți mașina la un electrician auto care poate remedia problema.
Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Volkswagen Touran 3?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector