Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Volkswagen Touareg nu merge

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea intensivă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din XNUMX și rețelele sociale, era evident că mașinile vor rămâne în mișcare. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi adăugat la Volkswagen Touareg, de câțiva ani sunt construite multe mașini cu ecrane tactile. Deși acest lucru oferă un confort specific, odată cu tehnologia vin și grijile. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați un problemă cu ecranul tactil care nu mai funcționează pe Volkswagen Touareg. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom descoperi avantajele de a avea un ecran tactil în mașină, apoi diferitele complicații ale ecranului tactil la Volkswagen Touareg și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volkswagen Touareg

Înainte să ne putem uita de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Volkswagen Touareg, vom descoperi mai întâi toate atributele pozitive pe care ți le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele integrate de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Iată o listă cu avantajele și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil integrat în mașina dvs.:

 • Capacitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Capacitatea de a urmări un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obțineți acces la multe opțiuni de setare ale mașinii sale datorită sistemului de operare inclus pe ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Touareg?

.

Probleme cu ecranul tactil Volkswagen Touareg

Vom trece acum la partea pe care doriți să o cunoașteți cel mai mult de ce ecranul tactil al Volkswagen Touareg-ul meu nu mai funcționează? Pentru a face acest lucru, am încercat să distingem toate complicațiile care există pe ecranele tactile ale mașinii tale. Nu există 50 de complicații diferite, dar acestea fiind spuse, iată cele mai importante pe care le puteți întâlni:

 • Ecranul tactil al Volkswagen Touareg-ul meu nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai frecvente cazuri pe o mașină cu ecran, în majoritatea cazurilor este o problemă de alimentare, accesați secțiunea următoare pentru a obține soluția la această problemă
 • Ecranul tactil al mașinii mele nu mai răspunde: Dacă ecranul dvs. se blochează pe o pagină și nu mai răspunde, este probabil o eroare în sistemul de operare al ecranului dvs.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Touareg-ul meu se aprinde și se oprește fără niciun motiv: Într-un astfel de caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se rezolvă ecranul tactil Volkswagen Touareg

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al Volkswagen Touareg nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre complicațiile pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre cele mai importante complicații ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: într-un astfel de caz, va trebui să verificați partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în acest caz, așa cum am spus mai înainte, este probabil o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, asigurați-vă că contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volkswagen Touareg urmând acest ghid.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Touareg se aprinde și se oprește fără niciun motiv: în această situație, este foarte probabil să fiți victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu puteți descoperi nimic, duceți mașina la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Motorul Volkswagen Touareg zdrăngănește când este rece

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touareg, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию