Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Volkswagen Passat nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea pe scară largă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din XNUMX și site-urile de internet, era clar că mașinile vor rămâne în tendință. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi integrat la Volkswagen Passat, de câțiva ani încoace multe mașini au fost preîncărcate cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru oferă un confort specific, cu tehnologia vin și grijile. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă problemă cu ecranul tactil care nu mai funcționează pe Volkswagen Passat. Pentru a face acest lucru, pentru început, vom descoperi caracteristicile de a avea un ecran tactil în vehiculul dvs. cu motor, apoi diferitele Probleme cu ecranul tactil la Volkswagen Passat și, în sfârșit, cum să le corectăm.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volkswagen Passat

Înainte de a vedea de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Volkswagen Passat, vom descoperi mai întâi toate punctele pozitive pe care ți le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, cele construite de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Iată o listă a aspectelor pozitive și a caracteristicilor interesante ale unui ecran tactil încorporat în autovehiculul dvs.:

 • Oportunitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Abilitatea de a rămâne pe un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Acces la multe opțiuni de setare pe autovehiculul său datorită sistemului de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, prin urmare, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil în comparație cu butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Volkswagen Passat 7 care moare în timp ce conduce

.

Probleme cu ecranul tactil Volkswagen Passat

Vom trece acum la partea pe care sunteți cel mai entuziasmat să o cunoașteți de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Volkswagen Passat-ului meu? Pentru a face acest lucru, am încercat să distingem toate problemele care există pe ecranele tactile ale autovehiculului dumneavoastră. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, iată cele mai importante pe care le puteți întâlni:

 • Ecranul tactil al Volkswagen Passat-ul meu nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai de bază cazuri ale unui autovehicul cu ecran, în multe cazuri este o problemă de alimentare, accesați secțiunea următoare pentru a obține soluția la această problemă
 • Ecranul tactil al autovehiculului meu nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai răspunde, cel mai probabil este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Passat se aprinde și se oprește fără motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se remediază ecranul tactil Volkswagen Passat

după ce a văzut de ce ecranul tactil al Volkswagen Passat nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre cele mai importante probleme ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: În acest caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am explicat mai înainte, cel mai probabil este o eroare pe care o îndurați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volkswagen Passat urmând acest articol.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Passat se aprinde și se oprește fără niciun motiv: în această situație, este foarte probabil să fii victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu găsiți nimic, duceți autovehiculul la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele la Volkswagen Passat?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Passat, accesați categoria noastră Volkswagen Passat.

Legătura cu publicația principală