Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Volkswagen Atlas nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea considerabilă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din XNUMX și rețelele sociale, era evident că mașinile vor urma fenomenele. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi integrat în Volkswagen Atlas, de câțiva ani încoace multe mașini sunt dotate cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru oferă un confort specific, cu tehnologia vin și grijile. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să remediați un problemă cu ecranul tactil care nu mai funcționează pe Volkswagen Atlas. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea avantajele de a avea un ecran tactil în mașină, apoi diferitele complicații ale ecranului tactil la Volkswagen Atlas și, în sfârșit, cum să le corectăm.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volkswagen Atlas

Înainte de a putea vedea de ce ecranul tactil al Volkswagen Atlas nu mai funcționează, vom vedea mai întâi toate punctele pozitive pe care ți le va oferi acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele integrate de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Iată o listă cu avantajele și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil integrat în mașina dvs.:

 • Capacitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Oportunitatea de a rămâne pe un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Acces la multe opțiuni de setare pe mașina lui datorită sistemului de operare inclus în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil în comparație cu butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volkswagen Atlas

.

Probleme cu ecranul tactil Volkswagen Atlas

Vom trece acum la partea pe care doriți să o cunoașteți cel mai mult de ce nu mai funcționează ecranul tactil al lui Volkswagen Atlas? Pentru a face acest lucru, am încercat să identificăm toate complicațiile care există pe ecranele tactile ale mașinii tale. Nu există 50 de complicații diferite, dar acestea fiind spuse, în acest articol sunt principalele prin care ați putea trece:

 • Ecranul tactil al meu Volkswagen Atlas nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai de bază cazuri ale unei mașini cu ecran, în majoritatea cazurilor este o problemă de alimentare, accesați secțiunea următoare pentru a remedia această problemă
 • Ecranul tactil al mașinii mele nu mai răspunde: Dacă ecranul dvs. se blochează pe o pagină și nu mai răspunde, este probabil o eroare în sistemul de operare al ecranului dvs.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Atlas se aprinde și se oprește fără niciun motiv: Într-un astfel de caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se remediază ecranul tactil Volkswagen Atlas

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al Volkswagen Atlas nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre complicațiile pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre principalele complicații ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: într-un astfel de caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, în majoritatea cazurilor va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am spus mai înainte, este probabil o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, asigurați-vă că contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volkswagen Atlas urmând acest articol.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Atlas se pornește și se oprește fără niciun motiv: în această situație, este foarte probabil să fii victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu puteți descoperi nimic, duceți mașina la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Volkswagen Atlas meu trage spre stânga, ce să fac?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Atlas, aruncați o privire la categoria Volkswagen Atlas.

Legătura cu publicația principală