Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Skoda Kamiq nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea intensivă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din XNUMX și rețelele sociale, era clar că mașinile vor ține de direcție. Iar după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi integrat Skoda Kamiq, de câțiva ani încoace sunt construite multe mașini cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru oferă un anumit confort, cu tehnologia apar și problemele. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați un problemă cu ecranul tactil care nu mai funcționează pe Skoda Kamiq. Pentru a face acest lucru, pentru început, vom vedea avantajele de a avea un ecran tactil în mașină, apoi diferitele probleme cu ecranul tactil la Skoda Kamiq și, în sfârșit, cum să le corectăm.

Beneficiile unui ecran tactil pe Skoda Kamiq

Înainte de a putea verifica de ce ecranul tactil al Skoda Kamiq nu mai funcționează, vom vedea mai întâi toate atributele pozitive pe care ți le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele integrate de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Pe acest site este o listă cu avantajele și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil integrat în mașina dvs.:

 • Posibilitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Capacitatea de a urmări un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Acces la multe opțiuni de setare a mașinii sale cauzate de sistemul de operare inclus în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, prin urmare, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil în comparație cu butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța contorului de parcurs la Skoda Kamiq?

.

Probleme cu ecranul tactil Skoda Kamiq

Vom trece acum la secțiunea pe care doriți să o cunoașteți cel mai mult de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Skoda Kamiq-ului meu? Pentru a face acest lucru, am încercat să determinăm toate problemele care există pe ecranele tactile ale mașinii tale. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, pe acest site sunt principalele pe care le puteți întâmpina:

 • Ecranul tactil de pe Skoda Kamiq mea nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai generale cazuri pe o mașină cu ecran, în majoritatea cazurilor este o problemă de alimentare, accesați secțiunea următoare pentru a obține soluția la această problemă
 • Ecranul tactil al mașinii mele nu mai răspunde: Dacă ecranul dvs. se blochează pe o pagină și nu mai răspunde, este probabil o eroare în sistemul de operare al ecranului dvs.
 • Ecranul tactil al Skoda Kamiq-ului meu se aprinde și se oprește fără nicio explicație: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se rezolvă ecranul tactil Skoda Kamiq

după ce a văzut de ce ecranul tactil al Skoda Kamiq nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre problemele principale ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: În acest caz, va trebui să verificați partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în acest caz, așa cum am menționat anterior, este probabil o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Skoda Kamiq urmând acest tutorial.
 • Ecranul tactil al Skoda Kamiq se aprinde și se oprește fără nicio explicație: în această situație, este foarte probabil să fiți victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu puteți găsi nimic, duceți mașina la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Geam blocat pe Skoda Kamiq, ce pot face?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Skoda Kamiq, aruncați o privire la categoria Skoda Kamiq.

Legătura cu publicația principală