Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Skoda Enyaq nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea intensivă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din XNUMX și site-urile de internet, era clar că mașinile vor urma direcția. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi integrat la Skoda Enyaq, de câțiva ani încoace multe mașini sunt preîncărcate cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru oferă un anumit confort, odată cu tehnologia vin și grijile. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă problemă de ecran tactil care nu mai funcționează pe Skoda Enyaq. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea caracteristicile de a avea un ecran tactil în vehiculul dvs. cu motor, apoi diferitele complicații ale ecranului tactil la Skoda Enyaq și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe Skoda Enyaq

Înainte de a vedea de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Skoda Enyaq, vom vedea mai întâi toate atributele pozitive pe care ți le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele integrate de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Iată o listă cu aspectele pozitive și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil integrat în autovehiculul dvs.:

 • Posibilitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Abilitatea de a urmări un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Acces la multe opțiuni de setare pe autovehiculul său datorită sistemului de operare inclus în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Skoda Enyaq?

.

Complicații ale ecranului tactil Skoda Enyaq

Vom trece acum la secțiunea pe care ești cel mai interesat să o cunoști de ce ecranul tactil al Skoda Enyaq-ului meu nu mai funcționează? Pentru a realiza acest lucru, am încercat să determinăm toate complicațiile care există pe ecranele tactile ale autovehiculului dumneavoastră. Nu există 50 de complicații diferite, dar acestea fiind spuse, iată principalele pe care le puteți întâlni:

 • Ecranul tactil de pe Skoda Enyaq mea nu se mai aprinde: Aceasta este una dintre cele mai frecvente situații la un autovehicul cu ecran, în majoritatea cazurilor este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a remedia această problemă
 • Ecranul tactil al autovehiculului meu nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai reacționează, cu siguranță este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Skoda Enyaq mea se aprinde și se oprește fără niciun motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se remediază ecranul tactil Skoda Enyaq

după ce a văzut de ce ecranul tactil al Skoda Enyaq nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre complicațiile pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre principalele complicații ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: În acest caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, în cele mai multe cazuri va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am explicat mai înainte, este cu siguranță o eroare prin care treceți, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Skoda Enyaq urmând acest articol.
 • Ecranul tactil al Skoda Enyaq se aprinde și se oprește fără niciun motiv: în acest scenariu, este foarte probabil să fiți victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu puteți descoperi nimic, duceți autovehiculul la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Cum se deschide Skoda Enyaq cu o baterie descărcată?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Skoda Enyaq, aruncați o privire la categoria Skoda Enyaq.

Legătura cu publicația principală