Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Jeep Cherokee nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea intensivă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din XNUMX și rețelele sociale, era evident că mașinile vor urma tendința. Iar după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi integrat în Jeep Cherokee, de câțiva ani încoace multe mașini sunt preîncărcate cu ecrane tactile. Deși acest lucru aduce un anumit confort, odată cu tehnologia vin și grijile. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă problemă de ecran tactil care nu mai funcționează pe Jeep Cherokee. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom afla caracteristicile de a avea un ecran tactil în autovehiculul dvs., apoi diferitele probleme cu ecranul tactil la Jeep Cherokee și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe Jeep Cherokee

Înainte să vedem de ce ecranul tactil al Jeepului tău Cherokee nu mai funcționează, vom afla mai întâi toate aspectele pozitive pe care ți le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, cele incluse de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Iată o listă cu avantajele și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil inclus în vehiculul dvs. cu motor:

 • Posibilitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Oportunitatea de a urmări un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obține acces la multe opțiuni de setare pe autovehiculul său datorită sistemului de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, prin urmare, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Când să schimbi cureaua de distribuție la Jeep Cherokee?

.

Complicații ale ecranului tactil al Jeep Cherokee

Vom trece acum la secțiunea pe care sunteți cel mai entuziasmat să o cunoașteți de ce ecranul tactil al Jeepului meu Cherokee nu mai funcționează? Pentru a face acest lucru, am încercat să identificăm toate problemele care există pe ecranele tactile ale autovehiculului dumneavoastră. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, iată principalele pe care le puteți întâlni:

 • Ecranul tactil al Jeepului meu Cherokee nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai de bază cazuri ale unui autovehicul cu ecran, în multe cazuri este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a remedia această problemă
 • Ecranul tactil al autovehiculului meu nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai răspunde, este aproape sigur o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Jeepului meu Cherokee se aprinde și se oprește fără niciun motiv: Într-un astfel de caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se corectează ecranul tactil Jeep Cherokee

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al Jeepului dvs. Cherokee nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre problemele principale ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: într-un astfel de caz, va trebui să verificați partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am spus mai înainte, este aproape sigur o eroare prin care treceți, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, asigurați-vă că contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Jeep Cherokee urmând acest ghid.
 • Ecranul tactil al Jeepului dvs. Cherokee se pornește și se oprește fără niciun motiv: în acest scenariu, este foarte probabil să fiți victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu găsiți nimic, duceți autovehiculul la un electrician auto care poate remedia problema.
Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Jeep Cherokee?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Jeep Cherokee, nu ezitați să consultați categoria noastră Jeep Cherokee.

Legătura cu publicația principală