Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil hyundai i40 nu merge

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea intensivă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din 40 și rețelele sociale, era evident că mașinile vor rămâne în tendință. Iar după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi integrat la hyundai iXNUMX, de câțiva ani încoace multe mașini sunt dotate cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru aduce un anumit confort, cu tehnologia vine și preocupările. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să remediați un problema ecranului tactil care nu mai merge pe hyundai i40. Pentru a face acest lucru, pentru început, vom vedea avantajele de a avea un ecran tactil în mașină, apoi diferitele Probleme cu ecranul tactil pe hyundai i40 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe hyundai i40

Înainte de a putea afla de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Hyundai i40, vom vedea mai întâi toate aspectele pozitive pe care ți le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele incluse de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. În acest articol este o listă cu avantajele și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil inclus în mașina dvs.:

 • Oportunitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Capacitatea de a rămâne pe un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obțineți acces la multe opțiuni de setare ale mașinii sale cauzate de sistemul de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe hyundai i40?

.

Probleme cu ecranul tactil hyundai i40

Vom trece acum la partea pe care ești cel mai interesat să o cunoști de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Hyundai i40? Pentru a face acest lucru, am încercat să determinăm toate problemele care există pe ecranele tactile ale mașinii tale. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, iată cele mai importante pe care le puteți întâlni:

 • Ecranul tactil de pe Hyundai i40 meu nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai de bază cazuri pe o mașină cu ecran, în majoritatea cazurilor este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a remedia această problemă
 • Ecranul tactil al mașinii mele nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai reacționează, cu siguranță este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Hyundai i40 meu se aprinde și se oprește fără niciun motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se remediază ecranul tactil hyundai i40

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al Hyundai i40 nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre cele mai importante probleme ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: În acest caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, în cele mai multe cazuri va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în acest caz, așa cum am spus mai înainte, este cu siguranță o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, asigurați-vă că contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Hyundai i40 urmând acest tutorial.
 • Ecranul tactil al Hyundai i40 se pornește și se oprește fără niciun motiv: în acest scenariu, este foarte probabil să fii victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu găsiți nimic, duceți mașina la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Hyundai i40?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre hyundai i40, accesați categoria hyundai i40.

Legătura cu publicația principală